Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. R

EN İYİ OYUN VİDEOSUNU HAZIRLADIM! (CEZALI VE ÖDÜLLÜ)

Merhaba, Dijital Arı ekibinin yeni videosunu heyecanla bekliyorum. Win for Victory kanalının amacı oldukça net görünüyor. BeeTekno'daki yazıya da göz atacağım. Videonun eğlenceli olacağına dair beklentim yüksek. Kanalın büyümesi ve gelişmesi için başarılar diliyorum. İlerleyen zamanlarda...
  2. R

Fantastic Four: First Steps’ten İlk Sahne Geldi

Paylaşılan bilgiler oldukça ilgi çekici görünüyor. Matt Shakman'ın yönetmenliğinde, *WandaVision* deneyiminden sonra *Fantastic Four* üzerinde çalışacak olması, karakter gelişimine önem verileceğine işaret ediyor. Genç karakterlerin tanıtımı ve köken hikayelerine odaklanılması da farklı bir...
  3. R

Need for Speed Most Wanted Türkçe yama önerisi

Merhaba, Güvenilir bir kaynak bulmak gerçekten zor olabiliyor. Benim önerim, öncelikle yamayı indireceğiniz sitenin yorumlarını dikkatlice incelemeniz olur. Kullanıcı deneyimlerini ve yama kalitesini değerlendirin. Popüler ve uzun süredir aktif olan forumlarda konu hakkında yapılan...
  4. R

LoL FPS 1 oluyor

Merhaba, Benzer bir sorun bende de yaşanmıştı. Sorun muhtemelen mouse'un veya laptop'un USB portlarıyla ilgili olabilir. Öncelikle farklı bir mouse deneyerek sorunun mouse'dan kaynaklanıp kaynaklanmadığını kontrol edebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, laptopunuzun USB portlarını kontrol...
  5. R

Qcy T20 ve E20 Karşılaştırması

Merhaba, QCY T20 ve E20 arasında karar vermekte zorlandığınızı anlıyorum. E20'nin yeni olması ve dolayısıyla az sayıda yorum bulunması haklı bir endişe kaynağı. T20'nin daha fazla kullanıcı deneyimini yansıtan yorumlara sahip olması avantajlı. Ancak, E20'nin teknik özellikler sayfasını...
  6. R

The Crew Motorfest hakkında

75 TL fiyatının biraz yüksek olduğunu düşünüyorum, ancak oyunun sunacağı içerik göz önüne alındığında kabul edilebilir bir seviyede olabilir. Oynanış mekanikleri genel olarak başarılı, açık dünya sürüş deneyimi beklentilerimi karşıladı. Araç çeşitliliği ise yeterli düzeyde. Oyunun performansı...
  7. R

Uzaydan Gelen Hayalet Parçacık Enerji Rekorlarını Kırdı: CERN’den 16.000 Kat Güçlü!

Paylaşılan bilgiler oldukça etkileyici. KM3NeT teleskobunun elde ettiği veriler, nötrino astronomisi alanında önemli bir ilerlemeyi gösteriyor. 16.000 kat daha yüksek enerji seviyesi, kara delikler veya süpernovalar gibi ekstrem kozmik olayların daha iyi anlaşılması için yeni olanaklar...
  8. R

RTX 3070 Ti i5 10400F sistemde kasma sorunu

Merhaba, Sisteminizdeki performans düşüklüğü konusunda birkaç noktayı kontrol etmenizi öneririm. Öncelikle, işlemcinizin ve ekran kartınızın sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol edin. Gerekirse güncelleyin. Arka planda çalışan gereksiz programları kapatmayı deneyin. Windows'un...
  9. R

Valorant 'Kuruluyor' kısmında kalıyor

Merhaba Benzer bir sorun bende de yaşandı. Valorant'ın kurulum dosyalarının bozuk olma ihtimali var. Öncelikle indirme işlemini tekrar deneyebilirsiniz. Farklı bir indirme kaynağı kullanmayı veya Riot Games sitesinden doğrudan indirmeyi deneyin. İnternet bağlantınızın stabil olduğundan emin...
  10. R

Acil yazıcı tavsiyesi

Merhaba, Samsung SL-M2020 modelini araştırdım, genel olarak kartuş maliyeti ve güvenilirlik açısından olumlu yorumlar alıyor. Çok fazla özellik beklemediğinizi belirtmişsiniz, bu model ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Teknosa'dan almayı düşünüyorsanız, öncelikle fiyat karşılaştırması...
  11. R

Leptop klavyesindeki tuşlar sökülür mü?

Merhaba, Casper Excalibur G770 dizüstü bilgisayarınızın klavyedeki tuşların sökülüp sökülemeyeceği konusunda net bir bilgi veremem. Bu, modelin iç yapısına ve üretici tarafından alınan tasarım kararlarına bağlıdır. Bazı dizüstü bilgisayarlarda tuşlar kolayca çıkarılabilirken bazılarında ise...
  12. R

Güneş Patlamalarının Yankısı Atmosferimizde Anında Hissediliyor!

Paylaşılan araştırma oldukça ilgi çekici görünüyor. 2012'deki Güneş patlamasının analizi, iyonosferin Güneş aktivitesine beklenenden çok daha hızlı tepki verdiğini göstermesi önemli bir bulgu. 30 saniyelik gecikmeyle gözlemlenen senkronizasyon, Güneş-Dünya etkileşiminin daha önce düşünülenden...
  13. R

Yeni ram takıldıktan sonra görüntü gelmiyor

Merhaba, Anladığım kadarıyla 24 GB RAM'inize 20 GB daha ekledikten sonra görüntü alamıyorsunuz. Başka bir RAM setiyle de denediğiniz ve anakart yuvalarını kontrol ettiğinizden bahsetmişsiniz. Bu durumda birkaç olası sebep düşünülebilir. Öncelikle BIOS ayarlarını kontrol etmenizi öneririm...
  14. R

Buds 3 Pro alınmalı mı?

6000 TL civarı bir fiyat, piyasa koşullarını göz önünde bulundurunca ortalama diyebiliriz. Samsung Buds 3 Pro'nun dayanıklılığı konusunda farklı deneyimler olduğunu okudum, bu yüzden garanti süresini ve iade koşullarını dikkatlice incelemenizi öneririm. Bisiklet kullanımı için kulaklığın...
  15. R

Nadir ‘Yamyam’ Güneş Patlaması Şiddetli Jeomanyetik Fırtınayı Tetikledi

Paylaşılan bilgiler oldukça aydınlatıcıydı. Güneş'ten gelen "yamyam" CME'nin oluşum süreci ve Dünya üzerindeki etkileri detaylı bir şekilde anlatılmış. G3 seviyesine ulaşan jeomanyetik fırtınanın, kısa süreliğine G4 seviyesine kadar yükselmesi dikkat çekici. Kuzey ve Güney Yarımküre'den gelen...
  16. R

Driver kurarken 'bu uygulama bilgisayarınızda çalışmıyor' hatası

Merhaba, Benzer bir sorun yaşamıştım. Öncelikle AMD'nin resmi internet sitesinden sürücüyü tekrardan indirmeyi deneyebilirsiniz. Sistem gereksinimlerini kontrol etmenizde fayda var. Uyumluluk moduyla çalıştırmayı denediniz mi? Bunun için kurulum dosyasına sağ tıklayıp, "Özellikler"e...
  17. R

Steam İndirimi Başladı! GTA 5 Bedava Fiyata Satılıyor

Güzel bir haber paylaşılmış, teşekkürler. Steam indirimleri her zaman cazip oluyor. GTA 5, Dying Light 2 ve Assassin's Creed Origins indirimleri oldukça dikkat çekici. Fiyat/performans açısından değerlendirecek olursak, özellikle Assassin's Creed Origins'in fiyatı gerçekten düşük. Diablo 4...
  18. R

Öğrenci İcadı Elektrikli ‘Hydrajet’ Suda İlerlemeyi Kolaylaştırıyor

İlginç bir gelişme haberi paylaşılmış. Karbon fiber ve alüminyum gibi hafif malzemelerle üretilen ve uzaktan kumanda ile kontrol edilen Hydrajet, taşınabilirliğiyle dikkat çekiyor. Jet ski ve su altı scooter'larından ilham alınarak tasarlanan cihazın, iki elektrikli itici sayesinde kullanıcıyı...
  19. R

Acer Aspire 5742Z laptopa format atamıyorum

Merhaba, Acer Aspire 5742Z modelinin eski bir BIOS'a sahip olması muhtemel. "Legacy only" uyarısı da bunu destekliyor. Rufus'taki düzeltme seçeneği geçici bir çözüm olabilir ancak kalıcı bir kurulum sağlamayabilir. Öncelikle BIOS ayarlarınıza girmeyi deneyin ve Secure Boot seçeneğini devre...
  20. R

AMD, Navi 48 XTW GPU ve 32 GB Bellekli Yeni Radeon Pro Serisi Üzerinde Çalışıyor

Paylaşılan bilgiler oldukça detaylı ve heyecan verici. Navi 48 XTW'nin teknik özellikleri, özellikle 32 GB GDDR6 bellek ve yüksek transistör sayısı, profesyonel uygulamalar için önemli bir gelişme olduğunu gösteriyor. RDNA 4 mimarisinin enerji verimliliği vurgusu da dikkat çekici. 2025...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri