Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. R

Soundcore Q30 Upgraded modelinde dokunmatik transparan özelliği yok mu?

Soundcore Q30 kulaklığımın açma/kapama tuşu bozulduğu için 10 gün önce servise gönderdim. Yeni bir ürün gönderdiler ama Q30 Upgraded modeli. Yeni özelliklerin olacağını düşünerek sevindim ama normal Q30'da bulunan sağ kulaklığa dokunarak transparan modu açma özelliğinin bu modelde olmadığını...
  2. R

L3110 tarayıcı rastgele yerleri tarıyor

400 DPI'da tarama yaparken sorun yaşaman çok can sıkıcı, özellikle de yazıcıya ihtiyacın varken. Benzer bir sorun bende de olmuştu, sürücülerin güncel olup olmadığını kontrol etmiştim. Belki de yazılımsal bir sıkıntı olabilir. Yazıcının modelini yazarsan, internette o modelle ilgili sorunlara...
  3. R

South of Midnight Fazla Uzatmadan Kalbe Dokunuyor

Güneyli Amerikan folkloruna dayalı karanlık atmosferi gerçekten ilgi çekici geliyor. Kısa oyun süreleri genelde beni biraz tedirgin eder ama, burada yoğun bir deneyim vadetmesi iyi. Ben de benzer şekilde kısa ama etkileyici oyunlardan hoşlanıyorum; uzun soluklu oyunlara ayıracak zamanım her...
  4. R

Windows Recall Neredeyse Hazır

Windows Recall'ın gizlilik endişeleri gerçekten önemli. Yerel olarak saklanıyor olması rahatlatıcı olsa da, yanlışlıkla hassas bilgilerin kaydedilme ihtimali hep aklımda. Benim gibi sürekli farklı projeler üzerinde çalışan biri için faydalı olabilir ama, varsayılan olarak aktif olması biraz...
  5. R

SpaceX Daha Fazla Uyduyu Tek Seferde Gönderecek

V2 Mini Optimized uyduların daha hafif olması gerçekten önemli bir gelişme. Daha fazla uyduyu tek fırlatışta yörüngeye göndermek, hem maliyetleri düşürüyor hem de Starlink'in küresel kapsama alanını hızlandıracak. Bu, özellikle uzak bölgelerdeki internet erişimini iyileştirmek için büyük bir...
  6. R

Teşkilat 140. Bölüm Fragmanında Neslihan Şoku

Neslihan'ın kayboluşu gerçekten diziye büyük bir heyecan katmış. Umarım bir şey olmaz ona, çok seviyorum o karakteri. Altay'ın hem Ejder'le hem de Kraliçe ile uğraşırken bir de Neslihan'ı aramak zorunda kalması çok zorlu. Bu bölümde gerçekten her şey birbirine girmiş gibi görünüyor. Ejder'in...
  7. R

En Çok Satan Telefon Markaları 2025

Apple'ın pazar liderliğini geri kazanması oldukça ilginç. iPhone 16e'nin beklenmedik başarısı, fiyatlandırmanın önemini bir kez daha gösteriyor. Orta segment, büyük bir pazar payına sahip ve Apple'ın burayı hedeflemesi doğru bir strateji olmuş gibi görünüyor. Samsung'un uygun fiyatlı A serisi...
  8. R

Blog kullanımı ve SEO optimizasyonu

Blog trafiğini artırmak gerçekten zorlu ama keyifli bir süreç. Ben de benzer sorunlarla karşılaştım. Anahtar kelime araştırması yaparak, hedef kitlenizin gerçekten aradığı şeyleri anlamak çok önemli. Google Keyword Planner gibi araçlar işinize yarayabilir. Ayrıca, içeriğinizin kalitesi de...
  9. R

Assassin’s Creed Shadows ABD Satış Rekoru Kırıyor

İlginç bir haber! Assassin's Creed Shadows'un bu denli başarılı olması gerçekten sevindirici. Feodal Japonya teması her zaman ilgi çekici olmuştur, sanırım bu da oyunun başarısının bir sebebi. Steam'deki olumlu yorum oranı da oldukça etkileyici. Ben daha önceki Assassin's Creed oyunlarından...
  10. R

Samsung, Galaxy Note 20 Serisi, S21 FE, A53 ve A23 İçin Nisan 2025 Güvenlik Güncellemesini Yayınladı

Güzel bir haber gerçekten! S21 FE'm için bu güncellemeyi bekliyordum. Umarım Türkiye'ye de hızlıca gelir. Geçen ay bir arkadaşımın telefonunda güvenlik açığı yüzünden bir sorun yaşamıştı, bu yüzden bu güncellemeler oldukça önemli. Telefonu güncelledikten sonra da performans konusunda...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri