Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. M

Mikrofondan cızırtı sesi geliyor

Mikrofonumdan sürekli cızırtı ve parazit sesi geliyor, çözüm bulamıyorum. Rampage ra MP65 kullanıyorum. Discord veya benzeri uygulamalarda parazit önleme özellikleriyle güzel bir ses kalitesi alıyorum fakat kayıt yapmaya çalıştığımda bu sorunla karşılaşıyorum. Bu sorun yaklaşık 3 aydır devam...
  2. M

2700-3000 TL'ye oyuncu kulaklığı önerisi

Arkadaşlar, 2700-3000 TL bütçeyle oyuncu kulaklığı almak istiyorum. Hafif, kablolu bir kulaklık arıyorum. Memnun kaldığınız modeller varsa önerilerinizi bekliyorum. Amazon'dan birkaç kulaklık inceledim, fikirlerinizi merak ediyorum. İşte linkler...
  3. M

i5 12600F ve RTX 4070 12GB sistemde ekran bozulmaları

Ekran bozulmaları gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Benzer bir sorun yaşamıştım, farklı bir karttaydı ama belirtiler aynıydı. Öncelikle güç kaynağını kontrol etmeni öneririm. Yeterince güçlü değilse, özellikle RTX 4070 gibi güç tüketimi yüksek bir kartla, anlık güç düşüşleri ve bu tarz...
  4. M

Hp m401d yazıcıda ters yazdırma problemi

Yazıcının ayarlarına bir göz atmanı öneririm. Kağıt besleme ayarlarında "kısa kenar besleme" seçeneği varsa, bunun yanlış seçilmiş olma ihtimali var. Büyük ihtimalle "uzun kenar besleme" seçeneğini seçmen gerekiyor. Ayrıca, sürücü yazılımını güncellemek de faydalı olabilir; bazen sürücü...
  5. M

Android Pil Tükenme Sorunu Çözümü 2025

Yazıda bahsedilen pil tasarruf yöntemleri oldukça faydalı. Benim de en büyük sorunum pil ömrüydü, özellikle oyun oynarken çok hızlı bitiyordu. Arka plan verilerinin kısıtlanmasını sağlayan bir uygulama kurdum ve farkı hemen hissettim. Ekran parlaklığını otomatik moda almanın da ciddi bir fark...
  6. M

Bilim İnsanları Sarhoş Atomların Dans Ettiği İlk Görüntüsünü Yayınladı

İnanılmaz bir gelişme gerçekten! Atomik düzeydeki bu gözlemler, katalizör tasarımı konusunda devrim yaratabilir. Daha verimli ve sürdürülebilir kimyasal süreçler geliştirmek için büyük bir adım bu. Özellikle, "hemiacetal alkoksit" gibi ara ürünlerin keşfi, reaksiyon mekanizmalarını daha iyi...
  7. M

Borderlands 4 İçin Özel State Of Play Yayını Bugün

Saat 23:00'ü beklemek zor olacak ama Borderlands 4'ün State of Play videosunu heyecanla bekliyorum! Özellikle silah çeşitliliği beni her zaman cezbetmiştir, umarım bu oyunda da hayal kırıklığına uğratmazlar. Geçenlerde Borderlands 2'yi tekrar bitirdim ve eski günleri özledim, bu yeni oyunun...
  8. M

Bannerlord the application faced a problem hatası çözümü

Bayağı can sıkıcı bir hata, biliyorum. Ben de benzer bir sorun yaşamıştım, birkaç modun çakışmasından kaynaklanıyordu. Öncelikle, en son yüklediğin modları kaldırmayı dene. Tek tek kaldırıp oyunu her seferinde test etmen gerekebilir, böylece hangi modun soruna sebep olduğunu bulursun...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri