Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. M

HTC telefonlar nereye gitti?

Eskiden HTC telefonlar çok popülerdi, herkes kullanıyordu. Şimdi ise neredeyse hiç görmüyorum 😞 Ama neredeyse hiç kimse kullanmıyor artık. Nedense piyasada yoklar. Bu telefonların başına ne geldi acaba? Bir zamanlar çok iyi telefonlardı. Neler oldu da bu kadar azaldılar?
  2. M

Samsung GT-E1150 ekran ışığı sürekli açık kalıyor

Telefonum katlanabilir tuşlu bir telefon, Samsung GT-E1150 modeli. Ekran ışığı, cihaz kapalı olmasına rağmen sürekli yanık kalıyor. Bu durumun pil ömrünü ciddi şekilde etkilediğini, şarjın çok hızlı bittiğini fark ettim. Sorun yaklaşık 3 haftadır devam ediyor. Telefonu yeniden başlatmayı...
  3. M

bence önemsenmemiş oyunlar

uzun bir yazı olacak, umarım değecektir birkaç tane bence hakettiği ilgiyi görmemiş oyunlardan bahsedeceğim 1. Zero Hour NorinRadd'ın önerisiyle listeye eklediğim Zero Hour, Swat 4 ve Ready or Not tarzı özel operasyonlar üzerine kurulu bir oyun. PvP modu gerçekten kapsamlı ve güzel. Eskiden...
  4. M

Bugünün oyun önerisi: Space Marine 2

Space Marine 2'yi dün akşam bitirdim. Gerçekten harika bir oyunmuş. Grafikler muhteşemdi, oynanış da oldukça akıcıydı. Oyundaki savaşlar oldukça heyecanlıydı. Düşman çeşitliliği ve zorluk seviyesi de gayet iyiydi. Özellikle son bölümdeki boss savaşı unutulmazdı. Tek sıkıntı, oyunun biraz...
  5. M

Until Dawn (PC) İncelemesi

1. Giriş Until Dawn'ın PC sürümünü inceledim. Oyunun grafikleri ve oynanışı hakkında bazı düşüncelerimi paylaşacağım. Oyunun genel atmosferini de ele alacağım. 1.2 Hikaye ve Karakterler Hikaye oldukça sürükleyiciydi. Karakterler de oldukça iyi yazılmıştı ve aralarındaki ilişkiler...
  6. M

İnternet SIM kartı adı nedir?

Arkadaşımın internet kullandığı bir SIM kartı var, ama adını bilmiyoruz. Kendisi de adını hatırlamıyor, sadece internet için olduğunu söylüyor. Sadece internet erişimi sağlayan bir SIM kartı yani. Bu tür SIM kartlarının adı ne acaba? Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Belki "data SIM kartı"...
  7. M

Vodafone ücretsiz internet

Depremden dolayı verilen 4GB internet paketi bana ulaşmadı. Hatırlıyorum, geçen ay duyurulmuştu. Vodafone'dan başka ücretsiz internet alma yolu arıyorum. Çark uygulamasını denedim ama başarılı olamadım. Belki başka bir yöntem vardır diye düşünüyorum. Umarım bir çözüm bulabilirim.
  8. M

Eski sevgilimin numarası arama geçmişimde

Dün öğleden sonra AVM'deydim ve yeni fark ettim, saat 14:00 civarında eski sevgilimi aramışım görünüyor. Oysa ben o saatlerde evdeydim ve CS oynuyordum; ne biri beni aradı ne de ben birini aradım. Arama geçmişinde ayrıca 1 dakika 20 saniyelik bir konuşma süresi görünüyor. Bu durumun sebebi ne...
  9. M

Türk Telekom taahhüdüm bitiyor, cayma bedeli ne kadar?

Türk Telekom taahhüdümün bitmesine 28 gün kaldı ve Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum. Vodafone'da şu an çok uygun paketler var. Cayma bedeli hakkında bilgi arıyorum ama bir sonuç alamadım. Şu an iptal edersem yaklaşık ne kadar cayma bedeli öderim? Tahmini bir rakam öğrenmek istiyorum. Cayma...
  10. M

iPhone 13 için kulaklık tavsiyesi

iPhone 13 almaya karar verdim. Şu an JBL Tune Flex kulaklığımı kullanıyorum. AirPods Pro 2 almayı düşünüyorum, iPhone ile uyumlu. iOS ile uyumlu başka iyi kulaklık önerileri var mı acaba? Fiyat önemli değil, önerilere açığım. Daha önce kullandığınız ve beğendiğiniz modeller varsa...
  11. M

Redmi Buds 6 Play düşük gecikme modu sorunu

Redmi Buds 6 Play kulaklığımı aldım, düşük gecikme modu gerçekten harika çalışıyor uygulama üzerinden açtığımda. Ancak kulaklığı kutusuna koyduğumda bu mod otomatik kapanıyor. Her seferinde tekrar açmak zorunda kalıyorum. Bu durum oldukça can sıkıcı. Kulaklığı kutusundan çıkardığımda düşük...
  12. M

Sony wh-ch720n kulaklığım birden bozuldu

45 dakika önce sorunsuz çalışan kulaklığım aniden bozuldu. Ne şarj oluyor ne de bluetooth veya kablo ile çalışıyor. Bilgisayara bağladığımda Discord'da sorun yaratıyordu (eski 1MORE Sonoflow kulaklığımda da aynı sorun vardı) Bluetooth sürücüsünün USB olmasıyla ilgili olduğunu düşünüyorum...
  13. M

2200 tl mikrofon önerisi

Müzik yapmaya başlıyorum ve bunun için bir mikrofon arıyorum. Oyun oynarken de kullanmayı düşünüyorum. Bütçem yaklaşık 2200 TL Geçen hafta araştırdığım Midex V5 ve BM800 (phantom power'lı) modeller ilgimi çekti. Bu ikisi dışında veya bunlardan daha iyi önerileriniz var mı? İkinci el...
  14. M

Equalizer program önerisi

Dolby Access kullanıyordum ve oldukça memnundum, ancak ücretsiz deneme süresi 2 hafta önce bitti. DTS:X denemeyi düşündüm ama Cloud Alpha'nın DTS lisansı olmadığını öğrendim, bu yüzden o da ücretli görünüyor. Dolby Access'e benzer EQ ayarları yapabileceğim başka bir program önerebilir misiniz...
  15. M

Kulaklık izleri geçer mi?

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir, yaklaşık 6 aydır sürekli kulaklık kullandığım için kafamda, özellikle saç çizgim boyunca hafif göçükler oluştu. Bu izler, saçlarımın altında bile belli oluyor. Saçlarımın kalitesi de bundan etkilendi gibi geliyor, daha mat ve cansız görünüyorlar. Kulaklık...
  16. M

Kulaklığın mikrofonu bilgisayarımda çalışmıyor

Kulaklığım telefonumda çalışıyor, mikrofonu da sorunsuz çalışıyor. Ancak bilgisayarımda taktığımda mikrofon çalışmıyor. Yaklaşık iki ay önce bir dosya indirdim, sonrasında ayarlar bozulmuş olabilir diye düşünüyorum. Bilgisayarı formatladım ama sorun düzelmedi. Sorun yaklaşık iki aydır devam...
  17. M

Telefon için mikrofon önerisi

1200 TL bütçem var ve telefonum için dört farklı kulaklık düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz veya daha iyisi var mı? Kararsız kaldım. Redmi Buds 4 Active, QCY T17 ANC, QCY melbuds ANC ve Anker Soundcore Life P3i seçeneklerimi oluşturuyor. Fiyat performans açısından en iyisini arıyorum. Bu...
  18. M

60 Euroya Kadar Kablosuz Kulaklık Önerisi

Yurt dışında yaşıyorum ve 60 euroya kadar kablosuz bir kulaklık arıyorum. Uzun süre kullanmayı planlıyorum, bu yüzden rahat ve konforlu kulak pedleri önemli. Kulaklık seçiminde en çok rahatlığına dikkat ediyorum. Pedlerin kulağıma tam oturması ve uzun süreli kullanımda rahatsızlık vermemesi...
  19. M

1100 TL bütçeyle Redmi Buds 6 Lite alternatifi kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar, Redmi Buds 6 Lite yerine alabileceğim kulak içi kulaklık önerilerine ihtiyacım var. Veya Redmi Buds 6 Lite almak mantıklı mıdır? Kulaklık uçlarının silikonlu ve düz tipli olmasını istiyorum. Bütçem en fazla 1100 TL. Silikon uçlu ve düz kulaklık arayışım devam ediyor...
  20. M

Edifier X3s sağ kulaklıktan ses gelmiyor

Merhaba arkadaşlar, Edifier X3s kulaklığımla ilgili bir sorun yaşıyorum. Kulaklığı takıp çıkarınca otomatik olarak eşleşiyor ve normalde eşleşme sesi sağ kulaklıktan geliyor. Ancak müzik açtığımda bağlantı kopup tekrar bağlanıyor. Bu sefer sağ kulaklıktan ses gelmiyor, sadece soldan geliyor...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri