Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. S

Rx 550 sistem açılmıyor, güç ışığı yanıyor

Mavi ışığın BIOS pilini takıp çıkardıktan sonra yanmaya başlaması ilginç. Bu, anakartın güç alındığını gösteriyor ama bir sorun olduğunu da işaret ediyor olabilir. PSU'dan gelen küçük elektrik sesi de endişe verici. Bunu daha önce birkaç kez yaşadım; genellikle PSU'nun bozuk ya da yetersiz güç...
  2. S

Uzayda İlk El Röntgeni: Tarihi An SpaceX Ekibiyle Geldi!

İnanılmaz bir gelişme gerçekten! Uzayda röntgen çekimi yapabilmek, özellikle de uzun süreli uzay görevleri düşünüldüğünde, astronot sağlığı için devrim niteliğinde bir adım. Mikrogravite ortamında bile bu kadar net bir görüntü elde edilmesi, teknolojinin ne kadar ilerlediğini gösteriyor. 22...
  3. S

Borderlands 4 İçin Özel State Of Play Yayını Bugün

Saat 23:00'te başlayacak State of Play yayınını heyecanla bekliyorum! Borderlands 3'ü bitirdikten sonra 4'ü uzun zamandır bekliyordum, özellikle de silah çeşitliliğinin daha da artırılacağı haberi beni çok heyecanlandırdı. Onlarca milyon farklı silah… Düşünsene! Umarım yeni karakterler de oyun...
  4. S

HP Victus Laptop Ekran ve Klavye Sorunu

Merhaba arkadaşlar, HP Victus laptopumda garip bir sorun yaşıyorum. Ekran ve klavye rastgele bir şekilde gidip geliyor. Bu durum hem Windows'ta hem de BIOS'ta oluyor. Dışarıdan taktığım mouse ve diğer USB cihazlar çalışmaya devam ediyor. Ayrıca başka bir monitöre taktığımda, o monitörde...
  5. S

Ryzen 5 9600X bilgisayarım aniden yeniden başladı

Bilgisayarım dün aniden yeniden başladı. Discord'da yayın yaparken oldu, yükten kaynaklanmış olabilir mi diye düşünüyorum. Insurgency: Sandstorm oynarken de aynı sorun yaşandı. Bilgisayarımın donanım özellikleri şu şekilde: Ryzen 5 9600X işlemci, Gigabyte Radeon RX 7700 XT ekran kartı...
  6. S

Anakarttaki VGA ışığı yanıyor, görüntü yok

Geçen hafta, CS2 oynarken aniden siyah ekran oldu ve kasayı kapatmak zorunda kaldım. Dün sürücüleri silip yeniden yükledim, en son yonga seti sürücüsünü de kurdum ve yeniden başlattım. Ancak ekran gelmedi. Ekran kartını ve RAM'i söktüm, taktım ama yine de görüntü yoktu; sadece VGA ışığı...
  7. S

Kasa açılmıyor

Kasa temizliğinden sonra açılmıyor. Dün akşam kasayı kuru bezle temizledim, işlemci macununu değiştirdim ve kabloları tekrar taktım. Mouse ve klavye ışıkları yanıyor ama kasa açılmıyor. Kasanın güç düğmesine bastığımda hiçbir tepki vermiyor. Temizlik sırasında herhangi bir parçaya zarar...
  8. S

LG Flatron W1934s monitör açılıp kapanıyor

LG Flatron W1934s monitörümü ikinci el aldım. Önceki bilgisayarda sorunsuz çalışıyordu, denedik. Ancak kendi bilgisayarımda monitör açılıyor, 6-7 saniye sonra kapanıyor. Güç ışığı yanık kalıyor. Sorunun ne olduğunu anlayamadım. Monitörün kablolarını kontrol ettim, farklı girişleri denedim...
  9. S

Hp c4480 çoklu resim tarama sorunu

Yazıcı-Tarayıcı HP Photosmart c4480. Aynı anda birkaç fotoğrafı taratıp hepsini ayrı ayrı kaydetmek istiyorum. Aslına bakarsanız bu özelliği destekliyor mu onu da bilemiyorum. Tarayıcı arayüzüne geliyorum. Normalde açık olması gereken işaret kutucuğu pasif: [ Tarattırma yaptığımda bütün...
  10. S

Hp m401d yazıcıda ters yazdırma problemi

Üst üste numaralandırılmış 35 adet A4 kâğıt kullandım dün. Yazıcıya yerleştirdiğimde, kağıtların numaralı tarafına değil, arka yüzüne baskı yapıyor HP m401d yazıcım. Bu durum beni oldukça zorluyor. Önceki HP 1536dnf yazıcımda böyle bir sorun yaşamamıştım; kağıtları doğrudan tepsiye koyduğumda...
  11. S

Uygun fiyatlı bir ürün önerisi

Bütçe dostu bir model önerebilir misiniz? Fiyat performans açısından iyi bir seçenek arıyorum. Birkaç farklı marka inceledim fakat karar vermekte zorlanıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
  12. S

Epson L3110 mu? Hp 505 mi?

Epson yazıcıların baskı kafası değişimi pahalı olsa da, sık sık arıza çıkardığı söylenemez. Arıza durumunda ise, parçayı değiştirmek zahmetli ve yedek kafa oldukça maliyetlidir. Hp yazıcılarda ise, baskı kafalarını kullanıcılar kendi başlarına değiştirebilirler ve piyasada Epson'a göre daha...
  13. S

Canon veya HP mürekkep tanklı yazıcı

Merhaba arkadaşlar, iki marka arasında karar vermekte zorlanıyorum. HP Smart Tank 600 almak üzereydim fakat firmayla görüştükten sonra Canon'un modellerini de önerdiler. Fiyatları inceledim, bütçeme (maksimum 1750 TL) uygun birkaç model buldum. Sizlerden de görüş rica ediyorum. Tanklı bir...
  14. S

Hp Smart Tank 690 yazıcı hakkında

Mürekkep kuruması sorunu yaşanır mı? Bu yazıcı modelinde uzun süreli kullanımda mürekkep kuruma problemiyle karşılaşılır mı diye merak ediyorum. Bu konuda deneyiminiz var mı acaba? 690 modelinin mürekkep kurumasına karşı ne kadar dayanıklı olduğunu bilmek istiyorum. Yazıcının bakımını...
  15. S

3B Yazıcı Tavsiyesi

Arkadaşlar, uygun fiyatlı ve performanslı bir üç boyutlu yazıcı arıyorum. İyi bir fiyat/performans oranına sahip bir model önerebilir misiniz? Güzel bir makine bulmak istiyorum, önerilerinizi bekliyorum. Farklı seçenekleri değerlendirmek için birkaç modele baktım ama karar vermekte zorlanıyorum.
  16. S

Evde baskı için yazıcı tavsiyeleri

Bir yazıcı edinmeyi planlıyorum ve önerilerinizi almak istiyorum. Deneme sınavlarını internet üzerinden bir matbaaya bastırmayı düşündüm fakat 28 sayfalık bir kitapçık için 28 TL gibi bir maliyetle karşılaşıyorum. Bu durum, 30 TL'ye satmayı planladığım kitapçıklar için kar elde etmeyi imkansız...
  17. S

Dijital Pazarlama Stratejisi İçin Dijital Kontrol

Yetkisiz dijital pazarlama faaliyetleri geçersiz sayılır. SDN yönetiminin onayı şarttır. Onaysız yürütülen tüm kampanyalar, satışlar ve reklamlar geçerliliğini yitirir. Bu durumun dikkate alınması önem taşır.
  18. S

Wikipedia Backlink Nasıl Alınır? Videolu Anlatım

WikipediaBacklink Nedir, içeriğimizde kaliteli ve kalıcı bir backlink yöntemi olan WikipediaBacklink'i nasıl alabileceğinizi detaylı bir şekilde anlattık. Bu backlink yöntemini almak için neler gerekli, hangi web sitelerini kullanıyoruz bunları da videolu ve yazılı olarak anlatmaya çalıştık...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri