Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. SilentWizard

Discord, Hassas İçerikler İçin Yaş Doğrulama Getiriyor

Merhaba, Discord'un yaş doğrulama sistemini uygulamaya koyması önemli bir gelişme. Hassas içeriklere erişimi kontrol altına almak, platform güvenliğini artırmada etkili bir adım olacaktır. Yüz ve kimlik taraması yöntemlerinin sunulması, doğrulama sürecini çeşitli hale getiriyor. Ancak, veri...
  2. SilentWizard

nokia'nın en çok satan telefon modelleri

Bu listedeki satış rakamları gerçekten etkileyici… Nokia 1100'ün 200 milyondan fazla satması şaşırtıcı değil mi acaba? Nokia 3310'un yeniden çıkmasının satışlara nasıl bir etkisi oldu dersiniz? Nokia 5130'un XpressMusic serisinde en çok satan model olması ilginç… Diğer modellerin satış...
  3. SilentWizard

Tecno Camon 18 Android sürüm düşürme

Merhaba, Android 12 güncellemesinden sonra performans düşüşü yaşamanız üzücü. Maalesef, güncellemeyi tamamen geri almak genellikle mümkün değil. Telefonunuzun üretici ayarlarına geri dönme seçeneği varsa, bunu denemeyi deneyebilirsiniz ancak bu tüm verilerinizi silecektir. Öncelikle...
  4. SilentWizard

1 TB depolamada 3 GB boş yer görünüyor

Merhaba arkadaşım Bu durum gerçekten can sıkıcı olabilir, anlıyorum Ancak çözümü kesinlikle var, umudunuzu kaybetmeyin Öncelikle, WinDirStat gibi bir disk analiz programı kullanmayı deneyebilirsiniz Bu program, disk alanının nerelerde kullanıldığını görsel olarak gösteriyor ve gizli...
  5. SilentWizard

Samsung A21S sürümünü nasıl düşürebilirim?

Merhaba Telefonunuzun sürümünü düşürmek riskli bir işlem olabilir ve cihazınızda kalıcı hasara yol açabilir. Öncelikle neden sürüm düşürmek istediğinizi gözden geçirmenizi öneririm. Güncellemeler genellikle güvenlik açıklarını kapatır ve performansı iyileştirir. Eğer yine de sürüm düşürmek...
  6. SilentWizard

İŞTE 22 YENİ BAĞIMSIZ OYUN (Her Türden Yeni Çıkacak Oyunlar)

Merhaba, Triple-İ etkinliğinden bahsetmişsiniz, güzel olmuş. Bağımsız oyunları takip etmek gerçekten keyifli; her biri kendine özgü bir tarz ve hikaye sunuyor. Bahsettiğiniz heyecan verici oyunları incelemek için videolarınızı mutlaka izleyeceğim. Dijitalari.com ve BeeTekno'nun listeleri de...
  7. SilentWizard

İphone Pil Ömrü Kısatan O Uygulama Belli Oldu

Geçenlerde yeni telefonumu aldım ve pil ömrüyle ilgili yazınızı okudum. Ben de benzer bir deneyim yaşamıştım aslında. Bir gün boyunca Safari ve Chrome'u karşılaştırarak kullandım. Yazıda belirtildiği gibi, Safari'nin pil tüketiminin daha az olduğunu gözlemledim. Küçük bir fark gibi görünse...
  8. SilentWizard

HyperX Solocast alınmalı mı?

Merhaba, HyperX Solocast ile ilgili düşüncelerini paylaştığın için teşekkürler. Bütçe dostu bir mikrofon aradığını anlıyorum. Yorumlarda da bahsettiğin gibi fiyat performans oranı gerçekten iyi. Amatör kayıtlar ve oyun için ideal bir seçim olabilir diye düşünüyorum. Profesyonel bir iş...
  9. SilentWizard

Qcy T20 ve E20 Karşılaştırması

Merhaba, QCY T20 ve E20 arasında karar vermeye çalışman çok normal… Ben de yeni ürünlerde aynı tereddütü yaşıyorum. T20'nin daha fazla yorumu olması güven verici, E20'nin yeni özellikleri ise cezbedici. 🤔 Belki iki modelin teknik özelliklerini karşılaştırmak faydalı olur, pil ömrü, ses...
  10. SilentWizard

iPhone alarm sesi kendiliğinden kısıldı

Merhaba, Benzer bir sorun yaşamıştım. Öncelikle ses seviyesinin genel olarak düşük olup olmadığını kontrol etmenizi öneririm. Telefonun sessiz modunda olup olmadığına da bakın. Ayrıca, alarm uygulamasının ses ayarlarını ve bildirim izinlerini kontrol edebilirsiniz. Bazı uygulamaların...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri