Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. F

Final Fight İncelemesi

Final Fight, Street Fighter serisini biraz inceledikten sonra ilgimi çeken bir oyun oldu. Beat 'em up türünü sevmeme rağmen, Final Fight'ın garip bir çekiciliği vardı. Oynadıktan sonra da bir inceleme yazmaya karar verdim. Oyun 1987 yılında Arcade'lerde çıktı ve muhtemelen en iyi sürümü de bu...
  2. F

Tomb Raider 2013 ilk izlenimler

Tomb Raider serisine hiç bulaşmamıştım, çocukluğumda 90'larda çıkan sürümlerini denemiş ve bırakmıştım. Aile paylaşımından dolayı oyuna girdim, ama kısa süre sonra devam etmeme kararı aldım. Senaryo klişeydi; mitoloji, kayıp şehir, tanrılar… İlgi çekici bir anlatımı yoktu. Oyunun başlangıcı...
  3. F

Telefon numarasıyla ilgili endişelerim

Yaklaşık 3 saat önce Steam'den bir adamla konuştum. Bıçağımı istediğini, Türk olduğunu söyledi. WhatsApp'tan iletişim kurmak istedi ama dolandırıcı olduğunu anlayınca hemen engelledim. Küçük bir çocuk da olabilirdi tabii. Bu kişi telefon numaramla kötü bir şey yapabilir mi acaba? Numaramı...
  4. F

Depremde Çöken Yalnızca Binalar Değil: Operatörlerin Süren Rezaleti

2026 yılındayız. Teknoloji çağının tam ortasındayız. Uydular, 5G şebekeler, yapay zekâ destekli sistemler hızla gelişiyor. Ama Türkiye'de bir gerçek değişmiyor: Deprem olduğunda operatörler çöküyor. Kelimenin tam anlamıyla çöküyor. Geçtiğimiz yıllardaki felaketlerden ders alınmadı mı? 2024...
  5. F

Türk Telekom ek paket iptali

Merhaba arkadaşlar, geçen ay Türk Telekom'dan ek internet paketi almıştım. Gelen SMS'te paketin otomatik yenileneceği belirtilmişti. Paketi nasıl iptal edebilirim? Paketi iptal etmek için Türk Telekom'un müşteri hizmetlerini aramayı düşünüyorum. Online işlemlerden iptal mümkün mü...
  6. F

Vodafone sınırsız internet paylaşımı

Vodafone'un sınırsız internet paketine geçtim, 20 GB hotspot hakkım varmış. Bu kota doldu, sınırsız internetimi masaüstü bilgisayarımda kullanmak istiyorum. USB kablosuyla bağlantı mümkün mü? Bilgisayarımın kablosuz ağ adaptörü de var, o şekilde bağlanabilir miyim? Vodafone'un bu konuda bir...
  7. F

Attack Shark L90: Dip sesi veya kronik sorunlar?

Attack Shark L90 almayı düşünüyorum ama L80'deki gibi dip sesi problemi yaşar mıyım bilmiyorum. L80'de böyle bir sorun yaşayanlar oldu mu acaba? Bir de uzun süreli kullanımda kronik arıza yapıyor mu diye merak ediyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim...
  8. F

FreeBuds SE 2 Kulaklığımı Telefonum Görmüyor

Samsung Galaxy A10 telefonum var, dün FreeBuds SE2 aldım. Telefonum kulaklığı görmüyor ama kardeşimin GM 21 telefonunda sorunsuz bağlanıyor. Bluetooth sürümünden kaynaklı bir problem olabilir mi diye düşünüyorum. Benzer bir sorun yaşayanlar için çözüm: Kulaklık kutunun içindeyken, her iki...
  9. F

1200 TL bütçeyle Fiyat/Performans Bluetooth kulaklık önerisi

1200 TL'ye kadar çıkabileceğim bir bütçeyle fiyatına göre performansı yüksek bir Bluetooth kulaklık arıyorum. Sadece müzik dinlemek için kullanacağım, oyun veya benzeri amaçlar için değil. Pil ömrü uzun olsun yeter. Uzun süreli kullanımda rahat olsun istiyorum, kulak içinde mi yoksa kulak...
  10. F

AirPods 3 veya Marshall Major IV/V

iPhone kullanıcısıyım, ekosistem bütünlüğü için AirPods 3 almak mantıklı mı yoksa Marshall Major IV/V mi daha iyi olur? AirPods'un iPhone entegrasyonu tartışılmaz bir avantaj sunuyor. Ancak ses kalitesi açısından Marshall kulaklıklar daha üstün olabilir. Bu konuda kişisel tercihler önemli rol...
  11. F

1700 tl'ye kulak içi kablosuz kulaklık önerisi

1700 TL bütçeyle kablosuz kulak içi kulaklık arıyorum. Skullcandy Dime 4 düşünüyorum ama başka öneriler de alabilirim. Güçlü bas ve iyi ses kalitesi benim için önemli kriterler. Fiyat aralığımda bu özelliklere sahip bir kulaklık önerisi bekliyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Özellikle bas...
  12. F

2300-2800 TL'ye oyun kulaklığı önerisi

1600-1800 TL civarında bir oyun kulaklığı arıyorum. Kablolu ve kablosuz modeller arasında karar vermekte zorlanıyorum. Kablosuz kulaklıkların PC'ye bağlantısı nasıl sağlanıyor, bu konuda bilgiye ihtiyacım var. Kablosuz modellerin daha pratik olduğunu düşünüyorum ama kablolu modellerin daha...
  13. F

PC fişini çıkartıp geri taktığımda güç gelmiyor

Aynı durum benim de başıma gelmişti birkaç ay önce. Klavye ve kulaklığın ışığının yanıp sönmesi, sistemin güç almada sorun yaşadığını gösteriyor olabilir. Fişi iyice taktığından emin ol, bazen gevşek temas da benzer sorunlara yol açabiliyor. Ayrıca, prize başka bir cihaz takıp çalışıp...
  14. F

TEKNOFEST KKTC 2025: Milli Ruhun Teknolojiyle Buluştuğu Kıbrıs Zirvesi

Harika bir organizasyon! TEKNOFEST'in KKTC'ye taşınması gerçekten önemli bir adım. Ülkemizin gençlerinin bu tarz etkinliklere olan ilgisi her geçen gün artıyor, bu da geleceğimiz için umut verici. Ben özellikle Uçan Araba Simülasyonu ve Drone yarışmalarını takip ediyorum, çok heyecan verici...
  15. F

cotton undergarments

Pamuk iç çamaşırı konusunda haklısınız, özellikle yaz aylarında nefes alabilirliği çok önemli. Ben de uzun zamandır pamuk tercih ediyorum, tahriş olmaktan ve terleme sorunlarından kurtuluyorum. Fiyat performans açısından da iyi bir seçenek bulmak güzel olurdu, bu konuda araştırmaya devam...
  16. F

Forbes, En Gözde Yapay Zeka Şirketlerini Açıkladı

Gerçekten ilginç bir liste. Forbes'un bu tarz listeleri, yatırımcılar ve girişimciler için harika bir yol gösterici oluyor. Özellikle henüz halka açılmamış, yüksek potansiyelli şirketleri takip etmek zor olabiliyor; bu liste sayesinde bu şirketleri daha kolay takip edebiliyoruz. Geçtiğimiz...
  17. F

Windows 0x80070002 hatası çözümü

Ayni hatayı ben de almıştım bir ara. Windows Update sorun gidericisini çalıştırmayı denedim önce. Yardımcı olmadıysa, sistem dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmeyi düşünebilirsin. Komut istemini yönetici olarak çalıştırıp "sfc /scannow" komutunu yazmayı dene. Bu işlem biraz zaman alabilir...
  18. F

Bullet Train Explosion Filminin Perde Arkası

1975 yapımı The Bullet Train'den esinlenilmiş olması çok ilginç! Modern bir yorumlamanın nasıl yapıldığını görmek güzel. Sosyal medya üzerinden fidye toplama fikri, filmin günümüz gerçekliğine ne kadar bağlı olduğunu gösteriyor. Gerçek trenlerin ve büyük ölçekli modellerin kullanılması da...
  19. F

OpenAI Tabanlı Spam 80.000 Siteyi Bastı

80.000 siteye yayılan spam olayı gerçekten ürkütücü. OpenAI’nin bu kadar uzun süre fark edememesi, yapay zekânın kötüye kullanım potansiyelinin altını çiziyor. Sistemlerindeki açıkları kapatmaları şart, aksi takdirde benzer olaylar kaçınılmaz olur. Benim de birkaç arkadaşım benzer...
  20. F

IP adresi alınamıyor hatası çözümü

Bende geçen hafta aynı sorunla karşılaşmıştım. Modemin fişini çekip 1-2 dakika bekledikten sonra tekrar takmayı denedim, işe yaradı. Bazen basit çözümler işe yarıyor gerçekten. 😊 Eğer bu işe yaramazsa, internet sağlayıcınızla iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz. Onlar daha detaylı bir sorun...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri