Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. F

12.000 TL laptop önerisi

Öğrenciyim, uzun pil ömrüne sahip, mümkünse klavyesi aydınlatmalı bir laptop arıyorum. Bütçem 12.000 TL civarında. İkinci el de olabilir, Ankara çevresinden öneriler bekliyorum. Fiyat performans açısından iyi bir seçenek bulmak istiyorum. Tercihen hafif ve taşınabilir bir model olsun. Ödev...
  2. F

Laptop önerisi

12.000 - 20.000 TL arasında iş ve oyun için uygun bir laptop arıyorum. Hem işimi görecek hem de orta seviyede FPS oyunlarını sorunsuz çalıştırabilecek bir cihaz istiyorum. Fiyat performans dengesi önemli. Bu bütçeye uygun, iyi işlemci ve ekran kartına sahip modeller önerirseniz sevinirim...
  3. F

OPPO A5 Pro 5G Lansman Tarihi Açıklandı: Büyük Batarya ve Suya Dayanıklılık ile Geliyor

Paylaşılan bilgiler oldukça detaylı ve OPPO A5 Pro 5G'nin özelliklerini iyi özetliyor. 5000 mAh pil ve IP64 sertifikası, fiyatına göre güçlü özellikler olarak dikkat çekiyor. MediaTek Dimensity işlemci ailesinden bir modelin kullanılması da performans konusunda beklentileri yükseltiyor. 120Hz...
  4. F

Yazıcı Seçimi

Merhaba, 5500 sayfa için düşük maliyetli bir yazıcı arayışınızda Epson L3156'yı değerlendirmenizi öneririm. Epson'un L serisi mürekkep tanklı yazıcıları uzun ömürlü ve ekonomiktir. Baskı kafası sorununuz göz önüne alındığında, bu modelde ayrı baskı kafası bulunmaması avantaj sağlar. Ancak...
  5. F

1700 tl'ye kulak içi kablosuz kulaklık önerisi

1700 TL'ye güçlü bas arayışında olmak zor, biliyorum! Skullcandy Dime 4'ü değerlendirmen iyi, fiyatına göre fena değil. Ancak, o fiyata daha iyi bas performansı sunan seçenekler de var. JBL Tune 125TWS veya Soundcore Life P2'ye bakmanı öneririm. İnternetteki kullanıcı yorumlarını incelemen...
  6. F

Huawei Watch Fit 3 çağrılar görünmüyor

Aramaları saatte göremiyor olman biraz can sıkıcı, biliyorum. Telefonun Bluetooth ayarlarına bir göz atmanı öneririm. Huawei Watch Fit 3 ile eşleşmenin doğru şekilde yapıldığından emin ol. Bazen izinler verilse bile, Bluetooth bağlantısında bir sorun varsa aramalar yansımayabiliyor. Ayrıca...
  7. F

iPhone ‘Face ID’ Sorunlarını Giderme 2025

Yazıda bahsedilen çözüm yolları oldukça kapsamlı görünüyor. Benim de birkaç ay önce Face ID ile problem yaşamıştım; telefonumun ön kamerasını temizledikten sonra sorun çözülmüştü. Özellikle ekran koruyucu kullanıyorsanız, TrueDepth sensörünün tam olarak açıkta olduğundan emin olmak çok...
  8. F

Uzun Menzilli Drone Beagle’dan Geldi

30 kilometreden fazla menzil gerçekten etkileyici. Bu drone'un özellikle afet bölgelerinde arama-kurtarma çalışmalarında kullanımı çok faydalı olabilir diye düşünüyorum. Kompakt yapısı ve değişken hava koşullarına dayanıklılığı da önemli avantajlar. Umarım seri üretime geçilmesiyle fiyatı da...
  9. F

Dünya Kuantum Günü’nde Merak Edilen Konular

Kuantum fiziği gerçekten de büyüleyici bir alan. Süperpozisyon kavramı özellikle dikkat çekici; bir parçacığın aynı anda birden fazla yerde olabilmesi oldukça akıl almaz geliyor ilk başta. Geçen yıl Dünya Kuantum Günü etkinliklerinde katıldığım bir sunumda, bu konunun kuantum...
  10. F

Dünya’daki Suyun Kaynağı Teorisi Değişiyor mu? Yeni Kanıtlar Meteoritten Geldi

Çok ilginç bir çalışma gerçekten! Antarktika'dan bulunan bu göktaşının analizi, Dünya'daki suyun kökeni hakkındaki düşüncelerimizi ciddi şekilde değiştirebilir. Hidrojen sülfür keşfi, önceki teorilere göre daha güçlü bir alternatif sunuyor. Bilim insanlarının, göktaşının Dünya'dan...
  11. F

BM’den Uyarı: Yapay Zeka İşlerin %40’ını Etkileyebilir

BM raporu gerçekten düşündürücü. %40'lık bir etki oldukça büyük. Benim sektörümde (yazılım) zaten otomasyon konuşuluyor, ama raporun vurguladığı gibi, insan etkileşiminin daha önemli olduğu alanlar daha az risk altında gibi görünüyor. Ancak, bu değişimin adil bir şekilde yönetilmesi çok...
  12. F

Google Pixel yazılımı hakkında düşünceler

Google Pixel telefonlardaki yazılımı nasıl buluyorsunuz? Benim görüşüm, basit bir arayüze sahip olduğu yönünde. Ancak, bu sadelik zamanla sıkıcı olabilir diye düşünüyorum. Uzun süreli kullanımda bazı eksiklikler hissedilebilir. Belki de özelleştirme seçenekleri daha fazla olabilirdi. Daha...
  13. F

Telefon klavyesindeki kapatma tuşu konumu

Telefonumda klavyedeki kapatma tuşu sol altta bulunuyor. Bu tuşu sağ tarafa taşıyabilir miyim? Uygulamanın ayarlarında böyle bir seçenek var mı acaba? Sağa kaydırma özelliği olup olmadığını merak ediyorum. Bu, yazarken daha rahat olurdu benim için. Başka bir çözüm önerisi varsa da...
  14. F

Bataryasız Samsung telefonu açma

Elimde eski bir Samsung Wave serisi telefon var. Sanırım modeller Genoa ve Wave Y. Bataryası olmadan nasıl açabilirim? Bu eski telefonları çalıştırmanın bir yolu olup olmadığını merak ediyorum. Belki de bazı özel teknikler vardır, bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilir.
  15. F

Honor telefonlarda Gmail ve Google servisleri çalışıyor mu?

Biliyorsunuz ki ABD, Huawei'ye yasaklar uyguluyor ve Google Play, Gmail gibi servislerinin kullanımını engelliyor. Honor markası için de benzer bir durum söz konusu mu? ABD, Honor'a da aynı şekilde yasaklar uyguluyor mu? Honor telefonlarda Google servislerinin çalışıp çalışmadığı konusunda...
  16. F

Diamond Rush, Bounce Tales ve City Bloxx hangi Nokia modelinde?

Ailemde 8 yıl önce, renkli ekranlı bir Nokia telefonda bu üç oyun; Diamond Rush, Bounce Tales ve City Bloxx aynı anda vardı. Telefonun görüntüsü, ekran simgeleri vs aklımda ama modeli bir türlü bulamıyorum. İnternette aradığımda sadece City Bloxx oyununa sahip 6300 modeli çıkıyor, ama benim...
  17. F

Telefon alırken hiç dikkat etmediğiniz özellik nedir?

Telefon alırken genellikle göz ardı ettiğim özelliklerden biri hızlı şarj özelliği. 25W bile olsa, ben yine 5W şarj aletiyle şarj ediyorum. Hızlı şarjın pil ömrünü olumsuz etkilediğini düşünüyorum; batarya ömrünü kısalttığına inanıyorum. Bu yüzden hızlı şarj benim için gereksiz bir özellik...
  18. F

Kronik sorunlu telefon modelleri

Arkadaşlar, bildiğiniz kronik sorunlu telefon modelleri neler? Her markadan örnek verebilirsiniz. Ben başlayayım, iPhone 11'den bahsedeyim. Ekran sorunları, aşırı ısınma ve Face ID'nin çalışmaması gibi sıkıntılar yaşadım. Bir sonraki model olan iPhone 12'de ise bu sorunlar çok daha azdı...
  19. F

Android tuşlu telefon var mı?

Eskiden Nokia telefonlar vardı, çok güzeldi bilirsiniz. Akıllı telefonda çok fazla zaman geçirdiğimi düşünüyorum ve tuşlu telefona geçmeyi istiyorum. Ancak, iki adımlı doğrulama kullandığım 12 hesabım var ve bu yüzden telefonu bırakamıyorum. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Bir çözüm...
  20. F

Telefon ekranımı paylaşıyorum

Başlıyorum. Ekran paylaşımını başlattım. Her şey net görünüyor mu? Telefon ekranımı paylaştım. Umarım sorunsuz bir şekilde görebiliyorsunuzdur. Herhangi bir problem olursa lütfen bildirin.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri