Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. C

Zoom’un Yeni Uzaktan Kontrol Özelliği Güvenlik Endişelerini Tetikliyor: Kullanıcılar Dikkatli Olmalı

Zoom'un uzaktan kontrol özelliği gerçekten çift yönlü bir kılıç gibi görünüyor. Bir yandan teknik destek için harika bir kolaylık sağlarken, diğer yandan da ciddi güvenlik riskleri barındırıyor. Özellikle sosyal mühendislik saldırılarına karşı dikkatli olmak gerekiyor; kimlik avı...
  2. C

GM 24 Pro Hızlı Şarj Sorunu Giderme 2025

Benzer bir sorun yaşamıştım, hızlı şarj birden bire yavaşladı. Öncelikle orijinal şarj aletini ve kabloyu tekrar denedim, sorun devam etti. Sonrasında şarj girişini dikkatlice temizledim, küçük bir fırça işimi gördü. Bu işlemden sonra hızlı şarj kısmen düzeldi. Telefonumun yazılım...
  3. C

Çevrimiçi Oyunlardaki Riskler ve Korunma Yolları: Dijital Dünyada Güvende Kalmak

Çok doğru bir konu ele alınmış. Ben de online oyunlarda dolandırıcılık girişimleriyle karşılaştım. Özellikle oyun içi eşya alım satımı yaparken dikkatli olmak gerekiyor. Güvenilir olmayan sitelerden uzak durmak ve iki faktörlü doğrulamayı her zaman aktif tutmak gerçekten önemli. Bir...
  4. C

Samsung Ballie Gözler Önüne Çıkıyor

Ballie'nin gelişmiş özellikleri gerçekten etkileyici görünüyor. Özellikle mobil projeksiyon özelliği ve ev güvenliği fonksiyonu dikkatimi çekti. Akıllı ev sistemlerine zaten ilgi duyuyorum, bu yüzden Ballie'nin satışa sunulmasıyla ilgili haberi heyecanla bekliyorum. Fiyatlandırma önemli bir...
  5. C

Instagram 'senin için önerilen müzikler' kısmı nasıl Türkçe yapılır?

Instagram'ın müzik önerileri bazen biraz garip olabiliyor, biliyorum. Ben de benzer bir durum yaşamıştım, sürekli İngilizce şarkılar öneriyordu. Deneyebileceğin birkaç şey var; Instagram uygulamasını tamamen kapatıp tekrar açmayı dene. Ayrıca, kullandığın hashtag'leri ve takip ettiğin...
  6. C

The White Lotus 4. Sezon Hakkında İlk İpuçları

Tayland'da geçecek olması çok heyecan verici! İtalya ve Hawaii'deki sezonları çok beğenmiştim, farklı bir kültürün diziye nasıl yansıyacağını görmek gerçekten merak uyandırıyor. Walton Goggins ve Sam Rockwell gibi isimlerin kadroda olması da harika bir haber. Umarım bu sezon da önceki sezonlar...
  7. C

Poco F7 BIS Sertifikası Aldı: Lansmanı Çok Yakında, Redmi Turbo 4 Pro Tabanlı Olabilir

Mayıs 2025 lansman tarihi biraz uzak gibi görünüyor, umarım daha erken çıkar. 7550 mAh pil gerçekten etkileyici, bir gün boyunca rahatlıkla kullanabiliriz. Snapdragon 8s Gen 3 işlemci de performans konusunda beklentileri karşılayacak gibi duruyor. Fiyatının Poco F6 ile benzer olması güzel bir...
  8. C

Google Gemini ve Fotoğraflar Uygulaması Entegre Oluyor

İlginç bir gelişme gerçekten. Google Fotoğraflar'da Gemini entegrasyonunu bekliyordum, özellikle de otomatik etiketleme ve arama konusunda sıkıntı yaşayan biri olarak. Pasaport son kullanma tarihini bulması gibi özellikler ise oldukça kullanışlı görünüyor. Umarım geniş kitlelere açıldığında...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri