Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. C

HTC One M8'e Windows Mobile kurulumu mümkün mü?

Benim HTC One M8 Android telefonum var. Biliyorum ki, bu modelin Windows Mobile sürümü de mevcuttu. Donanım, işlemci vs. aynı gibi görünüyor. One M8 telefonuma Windows Mobile kurmayı deneyeceğim, bu mümkün mü? Mümkünse nasıl yapabilirim, bilen var mı? Herhangi bir rehber veya kaynak...
  2. C

Nokia C6 01 sertifika kontrolünü atlatmak mantıklı mı?

Merhaba arkadaşlar, Nokia C6 01 telefonumda .SIS dosyalarını yüklerken sertifika kontrolünü devre dışı bırakmayı düşünüyorum. Önümüzdeki 2 haftaya kadar, LGS sınavına kadar bu telefonu kullanacağım. Şu an birçok uygulama ve oyun yükleyemiyorum. Bu işlem mantıklı mı sizce? Sonradan pişman...
  3. C

harold halibut

harold halibut hakkında konuşalım. geçen ay 35 yaşındaki harold'un cildiyle ilgili sorunlar yaşadığını fark ettik. cilt kuruluğu ve kızarıklık şikayetleri vardı. geçen hafta dermatoloğa gitti ve ona nemlendirici krem önerildi. kullanmaya başladı ama henüz bir iyileşme yok. durumunu daha iyi...
  4. C

call of duty infinite warfare incelemesi

Yakın zamanlarda eski CoD oyunlarını baştan oynamak istedim ve 2025 yılında açık dünya oyunlarının baskınlığına rağmen, en kötü CoD bile mekanikleri, oynanışı ve haritalarıyla oldukça keyifliydi. Dün IW'yi bitirdim ve buraya bir inceleme yazmak istedim. Genel olarak oyun hakkındaki...
  5. C

Operatör değiştirme önerisi

Vodafone kullanıyorum, fakat fiyatı yüksek geldi. Yeni operatör arıyorum. 35 GB internet + 15 GB sosyal medya paketi düşünüyorum. Türk Telekom Prime'da 45 GB + sınırsız sosyal medya 320 TL'ye gördüm. Turkcell veya Türk Telekom'a geçmeyi düşünüyorum. Alternatif önerileriniz varsa...
  6. C

AirPods Pro deneme imkanı

AirPods Pro almak istiyorum ama kulağıma uyup uymayacağından emin değilim. Bir arkadaşımın AirPods 3'ü vardı, sol kulaklık iyi oturuyordu ama sağ kulaklık oturmuyordu. Ben de Pro almak istiyorum, İstanbul'da nerede deneyebilirim? İstanbul'da Apple Store'ları veya yetkili satıcılarını kontrol...
  7. C

1500 tl oyuncu kulaklığı önerisi

1500 TL'ye kadar bütçem var, oyuncu kulaklığı almak istiyorum. Kablolu veya kablosuz olması fark etmiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Önerileriniz arasında fiyat performans dengesi yüksek ürünler olursa çok iyi olur. Ürünlerin dayanıklılığı ve ses kalitesi benim için önemli. Ağırlığı da...
  8. C

Anker Liberty 4 NC silikonu yırtılırsa

Anker Liberty 4 NC kulaklık aldım, eski QCY HT05 Melobuds kulaklığımın silikonları yırtılmıştı çünkü biraz eskimişti. Liberty 4 NC'nin silikonları da yırtılırsa yedek temin edilebilir mi diye merak ediyorum. Garanti süresi içinde (sanırım 2 yıl garantisi var) yedek temin edileceğini...
  9. C

1200 tl'ye spor için kulak üstü kulaklık önerisi

Spor yaparken kullanmak için 1200 TL bütçeyle kablosuz kulak üstü kulaklık arıyorum. Görünüş olarak çok kaba olmayan, dışarıya ses sızdıran bir model değil, tercihen ses yalıtımı iyi olan bir ürün istiyorum. Dışarıdaki sesleri engellemesi önemli, antrenman sırasında dikkatin dağılmaması için...
  10. C

2500 TL'ye jbl kulaklık önerisi

Arkadaşlar, yaklaşık bir ay önce kullandığım JBL Wave Buds kulaklığım ne yazık ki kayboldu. Yeni bir JBL kulaklık almak istiyorum. Kulak içi, aktif gürültü engellemeli bir model arıyorum. Bütçem 2000-2500 TL arasında. JBL dışında da önerileriniz varsa, başka marka ve modeller de...
  11. C

QCY H4 mi yoksa Anker Q21i NC mi?

Hangisinin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. İkisinin de fiyat performans oranı iyi gibi görünüyor. QCY H4'ün daha uygun fiyatlı olduğunu biliyorum. Ancak Anker Q21i NC'nin gürültü önleme özelliği daha iyi olabilir. Karar vermekte zorlanıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum 😊
  12. C

Shenzhenaudio'dan IEM Kulaklık Önerileri

IEM almak isteyenler için birkaç iyi inceleme alan kulaklığı listeledim. Olumlu yorumlar aldıklarını düşünüyorum. Tangzu Wan Er S.G II güzel bir seçenek olabilir. Ses kalitesi ve fiyat performans oranı oldukça iyi. Tanchjim One da listede yer alan başarılı bir model. Konforlu ve detaylı...
  13. C

2300 tl'ye kulak üstü bluetooth kulaklık önerisi

2300 TL bütçeyle kulak üstü, kablosuz bir kulaklık arıyorum. Oyun için %80, müzik için %20 kullanmayı planlıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. İyi bir ses kalitesi ve konforlu bir kullanım bekliyorum. Uzun süreli kullanımlarda da rahat olmalı. Oyun oynarken düşük gecikme süresi önemli. Bu...
  14. C

Huawei Freebuds 6i alınmalı mı?

Freebuds 5i kullanıyordum, geçen ay bir kulağım talihsiz bir kaza sonucu kayboldu. Bas sesleri hariç genel olarak memnundum, yeni modelde bu konuda iyileştirme yapılmış gibi görünüyor. Bu fiyata başka önerileriniz varsa değerlendiririm. Farklı bir marka veya model de düşünebilirim. Yeni...
  15. C

JBL 560BT sağ taraftan garip ses

JBL 560BT kulaklığımın sağ tarafından rahatsız edici bir ses geliyor. Cızırtı değil, ama benzer bir rahatsızlık verici ses. Bu durum beni oldukça rahatsız ediyor. Yardımcı olabilecek öneriler bekliyorum. Kulaklığı yaklaşık 8 aydır kullanıyorum ve daha önce böyle bir sorun yaşamamıştım...
  16. C

airpods 4 alınmalı mı?

evde bilgisayar ve müzik için kablolu apple kulaklığımı kullanıyorum. airpods 4 alırsam bir fark yaratır mı diye düşünüyorum? iphone telefonum var ve spor yaparken veya dışarıdayken de kullanmayı planlıyorum, ama çoğunlukla evde kullanacağım. silikonlu kulaklıklar bana çok rahatsız geliyor...
  17. C

2300 tl'ye kulaklık önerisi

Yaklaşık 2300 TL bütçem var ve bu bütçeyle kulak içi kulaklık almak istiyorum. Fiyat performans açısından iyi olan modelleri önerirseniz sevinirim. Kaliteli ses ve uzun pil ömrü benim için önemli özellikler. Marka önerilerinizi de bekliyorum. Bunun dışında, konforlu bir kullanım deneyimi...
  18. C

Dijital Pazarlamada Sıfır Parti Veri Toplama Stratejileri 2025

Sıfır parti veri yaklaşımının önemi gerçekten artıyor. Üçüncü parti çerezlerin azalmasıyla birlikte, müşteriyle doğrudan iletişim kurmanın ve onlardan değerli bilgiler almanın önemi daha da belirginleşiyor. Anketler ve sadakat programları dışında, benim çalıştığım firmada kişiselleştirilmiş...
  19. C

Bu sıvı termodinamiğe meydan okuyor: Her seferinde aynı şekli geri alıyor

Gerçekten inanılmaz bir keşif! Su ve yağın bu şekilde, manyetik parçacıklar sayesinde, belirli bir şekil alması ve bunu koruması fizik kurallarını yeniden düşünmemizi gerektiriyor. Üniversitede malzeme bilimiyle ilgili bir sunumda benzer bir konuyu işlemiştik, ancak bu kadar net bir sonuç...
  20. C

Google Cloud Next 2025 Etkinliğinde Yapay Zeka Odaklı Yenilikler Açıklandı

Ironwood TPU'nun performans artışı gerçekten dikkat çekici. 5 kat daha fazla işlem kapasitesi ve 6 kat yüksek bant genişliği, özellikle büyük dil modellerinde devrim yaratabilir. Vertex AI'ye eklenen video ve müzik üretim özellikleri de oldukça heyecan verici; tek platformda bu kadar çok...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri