Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. C

Sistemde görüntü yok, DRAM ve CPU LED'leri yanıyor

Dün akşam yeni bir sistem topladım ve bugün çalıştırmaya çalıştım. Sistem açılıyor ancak monitörde görüntü yok, DRAM ve CPU LED'leri yanıyor. Bu durumun sebebi nedir acaba? Sistemin parçaları yeni ve sorunsuz çalışması bekleniyordu. Ancak görüntü olmaması endişe verici. Yardımcı...
  2. C

Yeni HDD takıldıktan sonra bilgisayar açılmıyor

Bilgisayarıma yeni bir 1TB hard disk aldım. Geçen hafta bilgisayarın kablolarını çıkardım ve içini açtım. Yeni hard diski taktım. Kabloları tekrar taktıktan sonra bilgisayarı açmayı denedim ama açılmadı. Yeni hard diski çıkardım yine de açılmadı. Hard diski takarken herhangi bir parçaya...
  3. C

Yeni Boyutlar: 3B Yazdırma ve Modelleme

3B yazıcı teknolojileriyle ilgili çeşitli projeler geliştiriyoruz. Web sitemiz aracılığıyla müşterilerimize 3B modelleme ve prototip imalatı hizmeti veriyoruz. Güncel 3B yazıcı haberlerini ve içeriklerini düzenli olarak paylaşıyoruz. Sektöre yönelik geliştirdiğimiz yenilikçi bir 3 boyutlu...
  4. C

Yazıcı resim kağıdı kabul eder mi?

Merhaba.Normal A4 çerçevesinde ama biraz daha kalın bir resim kağıdı ile normal A4 müş gibi yazıcıdan çıktı alınır mı? Acill.Lütfen cevaplayın
  5. C

Yazıcı Boş Çıktı Veriyor.

Merhaba Arkadaşlar : Yazıcım (Epson L3050) Boş Çıktı Vermeye Başladı. Epson Uygulamasından Baktığımda Sorun Yok Gözüküyor. Böyle Olmasının Nedeni Nedir ? (Mürekkeplerim Yeterince Dolu)
  6. C

Bimden HP 2710 yazıcı aldım 305 kartuş hata

Merhaba ben bimden HP 2710 yazıcı aldım HP 305 kartuş kullanıyo içinden demo çıkdı onu kullanıyorum demo kartuşları var onlar farklı renk çıkarıyo dolum yapdım mürekkep yok gösteriyor telefondanda yok gösteriyo ama asıl sıkıntım hp aio printer remote açılmıyo her şeyi yapdım açılmıyo programı...
  7. C

Yazıcı Seçimi

Üniversite öğrencisiyim ve derslerim için çok sayıda belge basmam gerekiyor. Yaklaşık 3000 TL'ye kadar bir bütçem var. Tanklı bir yazıcı arıyorum; bu benim için şart. Renkli baskı özelliğinin de olması gerekiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi çalışmalar.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri