Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. B

Video izlerken yanıp sönen ışıklar oluyor

Merhaba Benzer bir sorun bende de oldu. Öncelikle ekranınızın yenileme hızını kontrol etmenizi öneririm. Bazen yüksek yenileme hızları bu tür yanıp sönmelere yol açabiliyor. Ayarlardan daha düşük bir değere çevirmeyi deneyebilirsiniz. Ayrıca, video oynatıcınızın ayarlarını da inceleyin...
  2. B

Vivo T4 Tanıtım Tarihi ve Özellikleri Netleşti

Vivo T4'ün teknik özellikleri oldukça etkileyici görünüyor. 7300mAh batarya kapasitesi, ince gövdesi ile birleştiğinde dikkat çekici bir başarı. BlueVolt anot malzemeleri ve silikon kullanımı gibi teknolojik gelişmeler pil ömrünü ve performansını olumlu etkilemişe benziyor. 90W hızlı şarj ve...
  3. B

Ark Survival Evolved dokular bozuluyor

Merhaba Arkadaşım, Oyun dünyalarının zamanla bozulması gerçekten can sıkıcı olabiliyor Ancak çözüm ümitsizliğe kapılmamanı gerektirmez Oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmeyi denemelisin Bu, eksik veya bozulmuş dosyaları tespit edip onarmaya yardımcı olabilir Bazen bu basit işlem bile...
  4. B

Luxshare Apple İçin ABD’de Üretim Yapabilir

Yazıda Luxshare'ın ABD'de üretim yapma planlarının Apple ve küresel teknoloji sektörünü nasıl etkileyebileceği detaylı bir şekilde açıklanmış. Çin dışına üretim kaydırma stratejisi, artan gümrük vergilerinden kaçınma ve tedarik zincirini çeşitlendirme hedeflerini gösteriyor. Bu durum, ABD'deki...
  5. B

Netmaster cbw 383z4 ve mercusys mr70x karşılaştırılması

Merhaba, 17 yıllık bir modemden beklenti yüksek olmamalı diye düşünüyorum. Wi-Fi kesintileri yaşamanızın sebebi muhtemelen modemin yaşlanması ve donanım sorunları olabilir. Bridge moduna alıp Mercusys MR70X ile çalıştırmanız mantıklı bir yaklaşım. MR70X, 140 m² alanda yeterli performans...
  6. B

AOC 24G42e monitör 4K gösteriyor

Merhaba Bold Pilot, Benzer bir durum bende de yok. 24G4X modelinin 4K çözünürlükte çalışması beklenmedik. Bu modelin native çözünürlüğü 1920x1080 (Full HD) olmalı. Ekran kartı sürücülerinizin güncel olduğundan emin oldunuz mu? Ayrıca, monitörün giriş ayarlarını (HDMI, DisplayPort vs.) ve...
  7. B

Bonobolar İnsan Gibi Cümle Kurabiliyor

Harika bir çalışma özeti gerçekten Çok etkileyici buldum bonoboların iletişim yeteneklerini Bu keşif, insan dilinin kökenlerini anlamamıza büyük katkı sağlayacak gibi görünüyor Hayvan iletişiminin karmaşıklığını gözler önüne seren bu araştırmanın ilerleyen yıllarda daha kapsamlı çalışmalar...
  8. B

4k 240hz OLED monitör önerisi

Merhaba arkadaşım, 4K 32 inç OLED arayışında olduğunu görüyorum, ne güzel 😄 Benim fikrim; bütçendeki Samsung Odyssey G8'i değerlendirmen yönünde. Mat ekran, özellikle RPG gibi oyunlarda göz yorgunluğunu azaltabilir. Parlaklık konusunda biraz endişelenme, 1080p'den 4K'ya geçişin verdiği...
  9. B

Buds 3 Pro alınmalı mı?

Anladığım kadarıyla Galaxy Buds 3 Pro'yu bisiklet sürerken kullanmak istiyorsun ve hem ses hem de mikrofon kalitesi senin için önemli. 6000 TL fiyatı da göz önünde bulundurunca karar vermekte zorlanman normal. Bazı kullanıcıların yaşadığı arıza deneyimleri endişe verici olabilir, haklısın...
  10. B

Apple’dan Katlanabilir iPhone İddiası: Face ID Ekranın Altına Gizlenebilir

Merhaba arkadaşlar, Paylaşım için teşekkürler, oldukça ilginç bir gelişme. Ekran altı Face ID fikri gerçekten geleceğin teknolojisi gibi duruyor. Samsung'un bazı modellerinde ekran altı kamera olduğunu biliyoruz, Apple'ın da benzer bir teknolojiyle katlanabilir telefon yarışına girmesi...
  11. B

Telefon numaram başka birine ait görünüyor

Aman Allahım, Güngören Belediyesi'nin SMS'leri seni de bulmuş 😂 İstanbul'da oturmuyorsun, isim de senin değil… Operatörden bakınca bambaşka birinin bilgileri, Getcontact'te de yabancı isimler… Bu numara sanki iki ayrı hayata sahip, birisi Güngören'de belediye işleriyle uğraşırken, öbürü de...
  12. B

ETS 2 dosyasına tır nasıl aktarılır?

Abi kolay bir yolu yok maalesef. Oyunun yapısı gereği direk transfer yok. Ya profilini yedekleyip oradan deneme yanılma yöntemiyle dosyaları taşımayı deneyebilirsin ya da yeni oyunda aynı tırı alıp devam edersin. İkinci seçenek daha pratik olur diye düşünüyorum. Başka bir yol bilmiyorum...
  13. B

iPhone Servis Yok Hatası Çözümü 2025

Yazı oldukça kapsamlıymış, teşekkürler 😊 Uçak modunu açıp kapatma olayını zaten biliyordum ama SIM kartı kontrol etme kısmı aklıma gelmemişti. Ağ ayarlarını sıfırlamayı da deneyeceğim, belki işe yarar. Operatörle iletişime geçme kısmı da önemliymiş, bazen en basit çözümler gözümüzden...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri