Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. B

hogwarts legacy inceleme

eminim çoğu kişi harry potter serüvenini filmlerden, kitaplardan biliyordur. şimdi 40'lı yaşlarımdayım ve sayısız film dizi izledim ama bu serinin yeri bende ayrıdır; çocukluğum bu hikayelerle geçti. serinin oyunları tek tek çıkmıştı ama aynı evrende geçen farklı bir hikaye ile hogwarts...
  2. B

Turkcell internet hızı nasıl?

Turkcell kullanıyorum, internet hızımı test ettim geçen hafta. Genel olarak yeterli buldum ama bazen akşamları yavaşlıyor gibi geldi bana. Bazı videoları yüksek çözünürlükte izlemekte sorun yaşadım, ara ara donmalar oldu. Bu durumun yoğunluktan mı kaynaklandığını merak ediyorum. Belki de...
  3. B

Şirket telefonu ve WhatsApp Business için eSIM

Şirket için WhatsApp Business hesabı açmayı düşünüyorum ve müşterilerle buradan iletişim kurmak istiyorum. Kişisel numaramı işletme hesabına dönüştürmek istemiyorum, ayrıca fazladan bir SIM kart da kullanmak istemiyorum. Sadece arama yapmak ve WhatsApp Business için eSIM kullanmanın mantıklı...
  4. B

Razer BlackShark V2 X için uygun fiyatlı ses kartı önerisi

Yaklaşık 10 gün önce Razer BlackShark V2 X kulaklık aldım. Kulaklığın kendi yazılımıyla gelen 7.1 ses özelliğini açtığımda, CS:GO gibi oyunlarda sesler çok boğuk geliyor. Ayrıca, sesler birbirine giriyor ve netlik kayboluyor. Normal V2 modelini aradım fakat ses kartı ile gelen bir versiyon...
  5. B

Xiaomi Redmi Buds 6 Play kulaklık şarj etme

Yeni aldığım Xiaomi Redmi Buds 6 Play Bluetooth kulaklığımı nasıl şarj edeceğimi bilmiyorum. Kutu üzerindeki yazıda şarj yuvasının 5V 600mA giriş değerine sahip olduğu belirtiliyor. Ancak kutudan şarj kablosu çıkmadı. İnternette hızlı şarj cihazı kullanılmaması gerektiğini okudum. Ne tür bir...
  6. B

HyperX Solocast mı Rampage Diyez mi?

Karar vermekte zorlanıyorum. Hangisini almalıyım diye düşünüyorum. İkisinin de artıları ve eksileri var gibi geliyor. Fiyat performans açısından hangisi daha iyi bilmiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. O yüzden yardımcı olursanız sevinirim. Birini almadan önce biraz daha araştırma...
  7. B

2500 liraya oyuncu kulaklığı önerisi

Yaklaşık üç senedir kullandığım Cooler Master CH321 kulaklığımın USB girişi bozuldu Yeni bir oyuncu kulaklığı arıyorum. Çoğunlukla CS:GO oynuyorum. 2500 TL bütçem var ve USB girişli olmasını istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi bir ses kalitesi ve konfor önemli. Oyun içi sesleri net...
  8. B

3500 TL kulaklık önerisi

En az üç yıl kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum. Önceki kulaklığım, onikuma X11, iki yılı aşkın süredir kullandım ama rahatlık konusunda sorun yaşadım; derisi kısa sürede soyuldu. Bu sorunu tekrar yaşamak istemiyorum. Bilgisayar oyunları oynuyorum, bu yüzden ses kalitesi ve mikrofonun çok...
  9. B

4000 TL bütçeyle vokal mikrofon önerisi

Vokal için mikrofon arıyorum. Evde kayıt yapacağım, yakın zamanda odama ses yalıtımı yaptırmayı düşünüyorum. Bütçem 4000 TL civarı. İyi bir mikrofon almak istiyorum, kayıtlarımın kalitesini artırmak için. Kaliteli bir ses kaydı için iyi bir mikrofon şart. 4000 TL'lik bütçeyle oldukça iyi...
  10. B

QCY H3 Pro kulaklığım kendiliğinden açılıyor

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir hafta önce aldığım QCY H3 Pro kulaklığımla ilgili bir sorun yaşıyorum. Kulaklığı kapattığım halde, özel kablosuyla oyun oynarken kendiliğinden açılıyor ve şarj oluyor. Bu durum oldukça can sıkıcı. Teknik destekle görüştüm ve bunun normal olmadığını...
  11. B

Kablolu kulak içi kulaklık tavsiyesi

Bilgisayarım için hem günlük kullanım hem de oyun için kablolu kulak içi kulaklık arıyorum. Bütçem yaklaşık 1800 TL civarında. Kaliteli bir ses deneyimi ve rahat bir kullanım istiyorum. Ses kalitesi ve mikrofon kalitesi benim için önemli kriterler. Oyunlarda net bir ses iletişimi ve oyun...
  12. B

Soundpeats T3 Pro mikrofon sorunu ve ses bildirimi

Yaklaşık 3 ay önce aldığım Soundpeats T3 Pro kulaklığımda son 3 gündür bir sorun yaşıyorum. Kulaklık sürekli ses açma bildirimi veriyor. Bu durum oldukça rahatsız edici. Ayrıca, mikrofon çalışmıyor. Daha önce mikrofonu sorunsuz kullanıyordum ve ses kalitesinden memnundum. Bu sorunun...
  13. B

3000 TL kulaklık önerisi

Valorant ve CS:GO gibi oyunlarda çok fazla ses kasmaya ihtiyacım var. 1800 TL bütçemle en iyi oyuncu kulaklığını arıyorum. Ses kalitesi ve konfor benim için çok önemli. Önerilerinizi bekliyorum, özellikle de oyun içi sesleri net bir şekilde duyabilmem ve rakiplerimin konumlarını kolayca...
  14. B

Vokal mikrofonu kararı

Mackie EM-91C ve Marantz MPM-1000 arasında kaldım. Evde kayıt için kullanacağım. Hangisini almalıyım? Fiyat farkı önemli bir etken. Bütçemi zorlamayan daha uygun fiyatlı bir seçenek tercih edebilirim. Ses kalitesi açısından ikisi de iyi yorumlar almış. Yorumları detaylı incelemem...
  15. B

Apple ikinci el AirPods, sol kulaklık kayıp

Merhaba arkadaşlar, AirPods'umun sol kulağı kayboldu. 750 TL'ye ikinci el, orijinal diye bir AirPods buldum. Orijinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Kutuda seri numarası kontrolü gibi yöntemler var mı? Sahte bir AirPods, orijinal kutuyla eşleşebilir mi? Bu konuda tecrübeli olan varsa...
  16. B

Dgm20s Gamerwave mikrofon alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, Dgm20s Gamerwave mikrofon almak istiyorum ama bütçem kısıtlı üç dört inceleme okudum, gayet olumlu yorumlar vardı. Alınır mı sizce? Fiyat performans olarak nasıl? Bütçem gerçekten sınırlı olduğu için, başka önerileriniz varsa da dinlerim. Daha uygun fiyatlı ve işimi...
  17. B

Gamepower Fujin Siyah 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık Alınır mı?

1200 TL değer mi diye düşünüyorum. Bu fiyata daha iyi alternatifler var mı acaba? Kulaklığın ses kalitesi ve mikrofonu hakkında bilgi sahibi olanlar varsa yorumlarını bekliyorum. Bu fiyata daha iyi performans sunan başka markalar da mevcut. Araştırmama devam edeceğim. Belki de biraz daha...
  18. B

Asus Rog Pelta ve Asus Rog Delta 2 Karşılaştırması

İsveç'teyim ve yeni bir kulaklık almak istiyorum. Asus Rog Pelta ve Asus Rog Delta 2 arasında kararsız kaldım. Tek marka kullanmayı tercih ediyorum, garanti ve teknik destek konularında sorun yaşamak istemiyorum. Şu anda HyperX Cloud 2 Wireless kullanıyorum. Asus'un İsveç'ten alıp Türkiye'de...
  19. B

CH321 kulaklık pedleri nereden bulunur?

Merhaba arkadaşlar, Cooler Master CH321 kulaklığımın pedleri yıprandı ve yenisini arıyorum. Nereden temin edebileceğimi bilen var mı? Cooler Master Türkiye'nin sitesine baktım ama yedek parça bulamadım. Belki başka bir online mağazada satılıyordur diye düşünüyorum. Herhangi bir öneriniz...
  20. B

Anker Q21i NC mi QCY H3 Pro mu?

Anker Q21i NC ve QCY H3 Pro arasında kararsız kaldım. QCY markasını ilk defa duyduğum için biraz tereddüt ediyorum. Hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum, sizce hangisini tercih etmeliyim? Tavsiyelerinize açığım.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri