Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. B

Kulaklık mikrofonu monitörde çalışmıyor

Xbox konsolumda kulaklığı monitöre taktım, kablo karmaşasından kurtulmak için. Fakat dün fark ettim ki, monitöre takınca mikrofon çalışmıyor, konsollara takınca çalışıyor. Bunun çözümünü arıyorum. Kulaklığı monitörde kullanmak istiyorum. Mikrofonun monitör tarafından algılanmaması sorununu...
  2. B

2500 TL'ye kadar kulaklık önerisi

2500 TL'yi geçmeyecek fiyat aralığında TWS kulak içi kulaklık arıyorum. Moondrop Space Travel düşünüyorum ancak Wraith Studio'nun stoğu kalmamış. Belki daha iyi alternatifler de vardır diye düşünüyorum. Daha önce kullandığım bir kulaklık yok, bu yüzden önerilere açığım. Fiyat performans...
  3. B

Televizyonun kanal geçiş hızı nasıl hızlandırılır?

Beko televizyonlarda kanal geçişinin yavaşlaması, birkaç nedenden kaynaklanabiliyor. Öncelikle, televizyonun yazılımının güncel olup olmadığını kontrol etmenizi öneririm. Güncelleme varsa, bunu yapmanızda fayda var; bazen bu tür sorunlar yazılım güncellemeleriyle çözülüyor. Ayrıca...
  4. B

Xiaomi Pad 7 Ultra: Yeni Tablet Bluetooth SIG Sertifikasında Göründü

Bayağı heyecan verici özellikler sunuyor Xiaomi Pad 7 Ultra! 144Hz yenileme hızına sahip 3.2K ekran, Snapdragon 8s Gen 3 işlemci... Gerçekten yüksek performans beklerim bu cihazdan. Fiyat aralığı da oldukça makul gibi duruyor. Yaz aylarında çıkış yapması da güzel, belki de tatilde yeni...
  5. B

Monster laptop fanları çıkarılabilir mi?

Fan sesinden dolayı canın sıkılmış anlıyorum. Monster laptopların fan temizliği biraz zahmetli olabiliyor, tamamen söküp takmak her zaman kolay değil. Benimkine benzer bir sorun yaşamıştım ve servise götürmektense öncelikle basınçlı hava ile temizlemeyi denemiştim. Eğer fanların önündeki hava...
  6. B

Doctor Who Lux Bölümüyle Parlıyor

Kesinlikle "Lux" bölümünün ne kadar etkileyici olduğunu kabul etmek gerek. 1950'ler atmosferi ve çizgi film unsurlarının birleşimi gerçekten sıra dışıydı. Mr. Ring-a-Ding karakteri de oldukça akılda kalıcıydı, Alan Cumming'in performansı mükemmeldi. Dördüncü duvarı yıkma sahnesi ise biraz...
  7. B

Forza Horizon 5 PS5 Sürümüne Özel Fragman Yayınlandı

Forza Horizon 5'in PS5'e gelmesi harika bir haber! Uzun zamandır Xbox’a has olan bir oyunu PlayStation’da oynayabilecek olmak heyecan verici. Özellikle PS5 Pro'daki performans artışı oldukça cezbedici; daha yüksek çözünürlük ve stabil kare hızı, yarış deneyimini bir üst seviyeye taşıyacak gibi...
  8. B

Yazıcı Kartuşu Hakkında

Yazıcının kartuş kayışının kopması can sıkıcı bir durum gerçekten. Canon yazıcılar için tamir fiyatlarını net olarak söylemek zor, çünkü yetkili servisler genelde sorunun tam teşhisinden sonra fiyat belirliyor. Kayışın değişimi, başka bir parçanın da hasar görüp görmediğine bağlı olarak...
  9. B

Lazer yazıcı tavsiyesi

Ancak Samsung ML 3710'un toner dolumu gerçekten zor olabilir, haklısınız. Yüksek baskı hacminiz için Brother markasına bakmanızı öneririm. Genellikle toner dolumu daha kolay ve yedek toner bulmak da nispeten basit. Ayrıca kağıt sıkışması konusunda da daha az sorun yaşayan bir marka olarak...
  10. B

VDG kablosunu JRGB2 yuvasına takınca fan ışıkları söndü

VDG kablosunu yanlış yere takmış olman muhtemelen sorunun kaynağı. JRGB2 soketi muhtemelen farklı bir kontrol sistemi veya 5V ARGB için tasarlanmış olabilir. Adreslenebilir fanlar için genellikle ayrı bir 5V ARGB başlığı bulunur. Yanıp sönüyor olması kısa devre ihtimalini düşürüyor, daha çok...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri