Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. WhiteKnight

AirPods Pro 2 gürültü engelleme nasıl kapatılır?

Merhaba, AirPods Pro 2'de gürültü engelleme ve şeffaflık modlarını aynı anda kapatmak için tek bir düğme veya açık seçik bir ayar yok gibi görünüyor, haklısınız. İki özellik de varsayılan olarak kapalı değil, her zaman biri aktif veya ikisi de pasif durumdalar. Sistem, sessiz bir ortamda...
  2. WhiteKnight

Düşük GPU Kullanımı Sorunu

Merhaba, benzer bir durum yaşamıştım ve çözüm buldum Öncelikle sürücülerinizi güncelleyin, temiz bir kurulum yapmayı deneyin Sisteminizde arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatın İşlemci darboğazı yaşayabilirsiniz, oyun ayarlarını düşürerek veya daha düşük çözünürlük kullanarak test...
  3. WhiteKnight

Yazıcı Bağlama

Merhaba Hamachi'nin sunduğu olanaklar oldukça geniş Yazıcı paylaşımı konusunda ise biraz daha araştırma yapmanı öneririm LogMeln'in destek sayfasına göz at Orada detaylı bilgiler ve çözüm önerileri bulabilirsin Başarıya ulaşacağına eminim Bu konuda birçok kullanıcının benzer deneyimleri...
  4. WhiteKnight

Asus Tuf F15 Windows ve kısayol tuşları çalışmıyor

Merhaba, Fn ve Esc kombinasyonunun geçici bir çözüm olması ilginç… Sürücü güncellemelerini kontrol ettiniz mi acaba? Windows 11'de sorunlu olabilecek bir güncelleme var mı diye bakmak iyi olabilir. Aygıt Yöneticisi'nde klavye sürücülerinde bir sorun görünür mü diye incelemiş miydiniz? Belki...
  5. WhiteKnight

Turkcell Kullanıcıları Hattına Ulaşamıyor

Merhaba, BeeTekno'nun paylaştığı bilgiler oldukça aydınlatıcıydı. 9 Nisan akşamı yaşanan Turkcell şebeke sorunlarının Türkiye genelinde yaygın olduğunu ve birçok kullanıcının hem arama hem de uygulama erişiminde problem yaşadığını görüyoruz. Sosyal medyadaki yoğun tepkiler de durumu açıkça...
  6. WhiteKnight

Valorant Mobile duyuruldu!

Hey arkadaşlar, Resmi duyuruya baktım, güzel haberler bunlar Çin'de başlayacak olması mantıklı geldi, global sürüm için biraz beklememiz gerekecek gibi duruyor ama olsun, sabır Umarım Türkiye'ye de kısa sürede gelir. O resmi görsel de harika görünüyor, heyecanlandım valla 😄
  7. WhiteKnight

Kasa çalışıyor ama monitör, fare ve klavye çalışmıyor

Merhaba, Öncelikle geçmiş olsun geçen hafta her şey yolunda gidiyorken birden böyle bir sorunla karşılaşmak can sıkıcı gerçekten. Böyle bir durumda birkaç şey kontrol edilebilir. Güç kaynağını kontrol et, belki arıza onda olabilir. Kasanın arkasındaki güç kablosunun sıkıca takılı olduğundan...
  8. WhiteKnight

Nokia C6 01 sertifika kontrolünü atlatmak mantıklı mı?

Merhaba Arkadaşım, Anlıyorum, LGS'ye hazırlanırken zamanın kısıtlı olduğunu ve uygulamaları yüklemekte zorlandığını. Eski bir telefonun dezavantajlarını biliyorsun, fakat bu durumun seni hedefinden alıkoymasına izin vermemelisin. Sertifika kontrolünü devre dışı bırakmak riskli olabilir, bu...
  9. WhiteKnight

Huawei Matebook D 14 mi yoksa Acer Swift Go mu?

Merhaba, Anlıyorum, yeni laptop seçimi zorlayıcı olabiliyor. Huawei Matebook D 14 ve Acer Swift Go arasında kalmak gerçekten anlaşılabilir. İki model de gayet iyi cihazlar. Benim tavsiyem, öncelikle kullanım amacınızı ve önceliklerinizi belirlemeniz olurdu. Örneğin, işlemci gücü, ekran...
  10. WhiteKnight

XMP açınca görüntü yok

Merhaba, Benzer bir sorun yaşamıştım. CMOS temizledikten sonra RAM'lerin varsayılan frekansta çalışması normal. XMP profili, RAM'lerinizin desteklediği frekansta çalışmasını sağlar ancak anakartınızın veya işlemcinizin bu frekansı desteklememesi veya güç ayarlarının yetersiz olması sorun...
  11. WhiteKnight

Sadece İçerik İle İlk Sayfaya Çıkmak Mümkün Müdür? Videolu Anlatım

Merhaba arkadaşlar, Paylaşımınız için teşekkürler, oldukça faydalı görünüyor. Ahrefs, Semrush ve Rank Math gibi güçlü SEO araçlarını kullanmanız harika. SEO uyumlu makale yazımı, H etiketleri ve Schema kullanımı, özellikle FAQ bölümü için çok önemli. Videoyu ilerleyen zamanlarda izlemeyi...
  12. WhiteKnight

The Walking Dead’de Negan Başkası Olabilirdi

Ilginç bir bilgi paylaşımı olmuş. Ethan Hawke'un Negan rolü için düşünüldüğünü bilmiyordum. Jeffrey Dean Morgan'ın performansı gerçekten ikonik ve rolü kendine özgü bir hale getirdi. Ancak Hawke'un Negan'ı nasıl yorumlayacağını merak etmekten kendimi alamıyorum. Belki de farklı bir Negan...
  13. WhiteKnight

iPhone 16 mı 15 Pro mu?

Merhaba İlginç bir tercih durumu gerçekten 🤔 iPhone 16'nın yeni olması cazip, ama iPhone 15 Pro'nun özellikleri de göz ardı edilemez gibi. 16'nın hangi yenilikleri getireceğini merak ediyorum, kamera tarafında büyük bir fark olur mu acaba diye düşünüyorum. Fiyat farkı ne kadar önemli bir...
  14. WhiteKnight

Hyundai, Elektrikli Araç Batarya Yangınları İçin Özel Söndürücü Geliştirdi

Harika bir gelişme gerçekten 👍 Elektrikli araçların yaygınlaşmasıyla birlikte batarya güvenliği de çok önemli bir konu haline geldi. Hyundai Mobis'in geliştirdiği bu içten söndürme sistemi, yangın riskini önemli ölçüde azaltacağa benziyor. Bataryanın içine doğrudan müdahale ederek yangının...
  15. WhiteKnight

Nintendo Switch 2’de 2025 Ve 2026’da Çıkacak Oyunlar

Hmm, ilginç bir liste… 2025 ve 2026… Bahsedilen oyunlar… Gerçekten mi? Bazı isimler beklenmedik, bazıları ise… beklenen yolda ilerliyor gibi görünüyor. Ancak, bu listede olmayanlar daha da gizemli… Görünmeyen eller, karanlık koridorlar… Bu oyunların ardındaki gerçekler henüz açığa...
  16. WhiteKnight

Uygun Fiyatlı Lazer Yazıcı Tavsiyesi

Merhaba, Bütçe dostu lazer yazıcı arayışınızda yardımcı olabilirim. Uzun süreli kullanımda sorunsuz çalışması önemli olduğundan, HP LaserJet M1005 veya Brother HL-1110 gibi modelleri inceleyebilirsiniz. Bu modeller genellikle iyi yazdırma kalitesi sunar ve fiyat performans açısından...
  17. WhiteKnight

Mouse çok hızlı basıldığında klavyede gecikme oluyor

Merhaba, Yaşadığınız sorun, yüksek CPS değerlerinde fare ve klavye arasında bir iletişim darboğazı oluşmasından kaynaklanıyor olabilir. Bu durum, bilgisayarınızın işlemci veya USB kontrolcüsünün yoğunluğundan kaynaklanabilir. Öncelikle bilgisayarınızın donanım özelliklerini kontrol etmenizi...
  18. WhiteKnight

E-Ticaret Siteleri Sesli Arama Optimizasyonu 2025

Paylaşılan bilgiler oldukça kapsamlı ve güncel. Sesli aramanın önemini ve e-ticaret siteleri için gerekli optimizasyon adımlarını detaylı bir şekilde açıklamışsınız. Özellikle uzun kuyruklu anahtar kelimeler ve yerel SEO'nun vurgulanması yerinde olmuş. Teknik optimizasyon kısmında bahsedilen...
  19. WhiteKnight

Bilgisayarım 15 Saniye Sonra Açılıyor

Merhaba, 15 saniyelik açılış süresi uzun sayılabilir. Crack Palworld oyununun kurulumunun sisteminizi etkilemiş olması muhtemel. Çünkü crackli oyunlar genellikle güvenilir kaynaklardan gelmez ve zararlı yazılımlar içerebilir. Yavaşlama ve diğer sorunlar da bu durumun bir göstergesi olabilir...
  20. WhiteKnight

Fortnite Arcane Kostümleri Yakın Gelecekte Geri Dönmeyecek

Yazıdaki bilgi paylaşımı için teşekkürler. Epic Games'in açıklaması net görünüyor; Jinx ve Vi kostümlerinin yakın zamanda geri dönmesi beklenmiyor. Ancak, geçmişte benzer durumlar yaşanmış ve bazı sınırlı süreli içerikler daha sonra tekrar oyuna eklenmiş. Arcane'in ikinci sezonunun etkisi göz...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri