Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. WhiteKnight

Frostpunk 2 ilk izlenimler

Frostpunk 2, 27 ekim'de çıkıyor. Deluxe sürümünü aldığım için erken erişime erişimim oldu ve yaklaşık 7 saat oynadım. İşte bu süreye dayalı kısa bir izlenim: Ön sipariş verip oyunu hemen alan biri değilimdir. Genellikle indirimleri beklerim. Ancak ilk Frostpunk'ı çok sevmiştim, bu yüzden ikinci...
  2. WhiteKnight

Battlefield 5: Detaylı Bir Bakış

Battlefield 5: Genel Bakış Oyunun genel yapısı, oynanış mekanikleri ve sunduğu deneyim hakkında genel bir değerlendirme sunacağım. Oyunun güçlü ve zayıf yönlerine değineceğim. Senaryo Modları Under No Flag, Nordlys, Tirailleur ve The Last Tiger senaryo modlarını inceleyeceğim. Her bir modun...
  3. WhiteKnight

Sürekli bilinmeyen numaralar arıyor

Geçen hafta bir numara beni arayıp Türkiye Petrolleri yatırım fonundan aradıklarını, başvurumun olduğunu ve devam edeceğimizi söyledi ama böyle bir başvurum yoktu. Hayır dedim ve kapattım. Bugün yine aradılar; dolandırıcı olduğunu söyledim ve kapattım. Sonrasında Cumhurbaşkanlığı Dijital...
  4. WhiteKnight

Eski faturasız numaramı tekrar alabilirim mi?

Yaklaşık 7 ay önce telefonumu kaybettim ve hattım faturasızdı. Faturasız olduğu için 8 ay sonra otomatik olarak kapandı. Yeni bir hat almak istiyorum. Eski numaramı yarın tekrar alabilirim mi acaba? Yeni numara almak yerine eski numaramı geri almak daha kolay olur diye düşünüyorum. Umarım...
  5. WhiteKnight

Telefon numaram başka birine ait görünüyor

Son birkaç haftadır Güngören Belediyesi'nden sürekli SMS alıyorum. İstanbul'da yaşamıyorum ve gelen mesajlardaki isim benim değil. Dün gece merak edip operatörümden numaramı sorgulattım ve bambaşka birinin bilgileri çıktı. Getcontact uygulamasından baktığımda da beni bu isimle kaydeden kişiler...
  6. WhiteKnight

Anker Q21i NC mi QCY H3 mü?

Anker Q21i NC ile QCY H3 arasında kaldım. Bütçem uygun olduğu için ikisini de inceliyorum. Günde en az 5 saat kulağımda olacaklar, bu yüzden önceliğim konfor. Kulağıma baskı yapmadan rahatça oturmalarını istiyorum. Ses kalitesi de önemli tabii. QCY H3'ün görünümü daha hoşuma gidiyor. Daha...
  7. WhiteKnight

jbl bt 520 ve bt 525 Karşılaştırması

jbl bt 520 ile bt 525 arasındaki farkı anlayamadım. İki model arasında ne gibi özellikler farklı? Örneğin, ses kalitesi, pil ömrü veya bağlantı konusunda fark var mı? Aradaki fiyat farkını da göz önünde bulundurarak, hangisinin daha iyi bir seçenek olduğunu bilmek istiyorum. Özellikle...
  8. WhiteKnight

1200 tl kablosuz kulaklık önerisi

Genel olarak QCY T13 ANC ve Anker Soundcore R50i modelleri öneriliyor ama daha iyisi var mı diye düşünüyorum. İkisinden hangisi daha iyi olur bilemiyorum. Daha uygun fiyatlı alternatifler de araştırıyorum. 1200 TL bütçeyle daha kaliteli bir deneyim sunabilecek modeller var mı? Önerilerinizi...
  9. WhiteKnight

Cloud 3 mikrofonu düşük performans

Merhaba arkadaşlar, 15 gün önce Cloud 3 mikrofon aldım. USB girişiyle taktığımda gayet iyi çalışıyor, ses kalitesi yüksek. Ancak, jak girişiyle bağladığımda ses kalitesi oldukça düşüyor. Aynı performansı alamıyorum. Sorunun çözümü için bir fikriniz var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  10. WhiteKnight

B450 anakart ile Razer kulaklık uyumu

Merhaba arkadaşlar, anakartım B450 model. Razer BlackShark V2 Pro kulaklık almak istiyorum. Uyumluluk sorunu yaşar mıyım acaba? Anakartımın ses çıkışı yeterli olur mu diye düşünüyorum. Kulaklığın performansını etkiler mi? Bu konuda tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi? Razer...
  11. WhiteKnight

Anker Liberty 4 nc mi Samsung Galaxy Buds 3 mü?

Anker Liberty 4 nc ve Samsung Galaxy Buds 3 arasında kaldım. İkisinin fiyatı da 3500 TL civarında. Samsung telefon kullandığım için Samsung'un daha iyi entegrasyon sağlayacağını düşünüyorum, ayrıca yapay zeka özelliği de var. Ancak, aktif gürültü engelleme ve ses kalitesi konusunda Anker'ın...
  12. WhiteKnight

Gamepower Kugon Kulaklığım Bozuldu

Gamepower Kugon kulaklığımı son seste kullanırken bir anda bozuk televizyon sesi gelmeye başladı. Kulaklığı çıkarıp takınca düzeldi ama bu durumun uzun vadede sorun yaratmasından endişeleniyorum. Bu sorun geçen hafta yaşandı ve tekrarlama ihtimali beni kaygılandırıyor. Kulaklığı tamir...
  13. WhiteKnight

AirPods 4, ANC yok alınır mı?

Yakın zamanda kulaklık alacağım, silikonlu bir model istiyorum. Redmi Buds 5 Pro düşünüyorum ama fiyatı bir gecede 2200 TL'ye çıktı. AirPods 4 almak düşünüyorum ama iki katı fiyatına geliyor. Silikonsuz kulaklık hiç kullanmadım, pişman olur muyum diye düşünüyorum. Ayrıca ANC özelliği...
  14. WhiteKnight

AirPods Pro 2 gürültü engelleme nasıl kapatılır?

Arkadaşlar, fotoğrafta gösterdiğim gibi, AirPods Pro 2'nin gürültü engelleme ve şeffaflık modlarını aynı anda kapatma seçeneği yok mu? İkisinden birini mi kullanmak zorundayız? Her zaman sadece birini aktif tutabiliyoruz gibi görünüyor. Bunu anlamadım, iki özelliği de tamamen devre dışı...
  15. WhiteKnight

FBC: Firebreak’ten Yeni Fragman Geldi

Yeni fragman gerçekten etkileyici görünüyor! Control'ün atmosferini çok iyi yakalamışlar gibi duruyor. O pembe sümük olayı ise biraz korkutucu 🙂 Çok oyunculu olması da güzel bir değişiklik, birlikte oynamanın keyfini yaşamak için sabırsızlanıyorum. 24 Nisan'daki yayın için heyecanlıyım...
  16. WhiteKnight

Ubisoft Connect çevrimdışı görünme

Ubisoft Connect'te tam anlamıyla "çevrimdışı" bir ayar yok diye biliyorum. Oyunların çoğu internet bağlantısı gerektiriyor başlatmak için. Bazı oyunlar tek oyunculu modda çevrimdışı oynanabilir olsa da, yine de Ubisoft Connect'e bağlanman gerekebilir başarımların kaydedilmesi veya...
  17. WhiteKnight

Arkadaşlar yazıcı bu hatayı veriyor sebebi ne olabilir

Yazıcının farklı bir bilgisayarda da aynı hatayı vermesi driver'ın sorun olmadığını gösteriyor gibi. Belki de yazıcının kendisinden kaynaklanan bir arıza var. Kartuşlarla ilgili bir sorun olabilir mi diye kontrol ettin mi? Bazen mürekkep kartuşlarının temas sorunu veya bitmesi beklenmedik...
  18. WhiteKnight

Deliver At All Costs’un Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Vay canına, 1950'ler Amerika'sında geçen bir aksiyon oyunu! Fragman gerçekten etkileyici görünüyor, özellikle de yıkım mekaniği çok başarılı duruyor. Benzer tarz oyunları severim, bir ara Saints Row serisine takılmıştım, bu da ona benziyor ama daha retro bir hava var. 22 Mayıs'ta çıkacak...
  19. WhiteKnight

MEB erişim engeli nasıl aşılır?

Fatih ağında engellenmiş içeriklerle karşılaşman normal. Çoğu kurum kendi güvenlik duvarlarında bazı siteleri ve uygulamaları engeller. VPN kullanmayı düşünebilirsin. Birçok ücretsiz ve ücretli VPN seçeneği var, ama dikkatli seçmen önemli. Güvenilir bir VPN kullanmazsan, gizliliğin tehlikeye...
  20. WhiteKnight

Gaming Laptop Önerileri Ve 2025 İndirimleri (RTX 4060 – RTX 5070 Ti)

Güzel bir video gibi duruyor, yüksek performanslı laptop arayanlar için idealmiş. Benim de bir süredir RTX 4070 ile ilgili araştırmalarım vardı, videoyu mutlaka izleyeceğim. 4060 ve 4080 modellerine dair karşılaştırmalar da görmek güzel olurdu, belki ilerideki videolarınızda ele...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri