Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. S

QCY H3 Pro mu Anker Life Q30 mu?

QCY H3 Pro ve Anker Life Q30 arasında kararsız kaldım. H3 Pro'nun LDAC desteği var ama Q30'da bass up özelliği bulunuyor. Önceki kulaklığım Q10'du ve bas performansı çok iyiydi, bu yüzden Q30'daki bas up özelliği cazip geliyor. 1800 TL altı bir kulak üstü kulaklık arıyorum. Bu fiyata daha...
  2. S

1700-1800 tl kulaklık tavsiyesi

Müzik dinlemek için yeni bir kulaklık arıyorum. Bütçem 1700-1800 TL civarında. İyi bir ses kalitesi ve konforlu bir kullanım deneyimi istiyorum. Birkaç farklı model araştırdım ama karar vermekte zorlanıyorum. Tavsiyelerinize açığım. Fiyat aralığımda önerilebilecek kaliteli kulaklıklar...
  3. S

Kaliteli kulak üstü kulaklık önerisi

Müzik dinlemek ve film izlemek için iyi bir kulak üstü kulaklık arıyorum. Ses kalitesi yüksek olmalı, özellikle de yüksek seste dinlemeyi tercih ediyorum. Güçlü bas sesleri ve net tizleri olan bir model istiyorum. Bütçem yaklaşık 250 TL civarında. Önerilerinizi bekliyorum. İyi bir marka ve...
  4. S

1200-1700 tl arası kaliteli kulaklık önerisi

1200-1700 TL aralığında iyi bir kulaklık arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Yeni bir kulaklığa ihtiyacım var, ses kalitesi benim için önemli. Fiyat aralığına uygun, uzun ömürlü bir ürün önerirseniz sevinirim.
  5. S

7000 tl'ye oyun kulaklığı önerisi

7000 tl civarı bir bütçem var. hs80 almıştım fakat pek beğenmedim. Mikrofonun önemi yok, ses kalitesi iyi olan ve ağırlıklı olarak oyun oynamak için kullanacağım bir kulaklık arıyorum. Aklımda güzel modeller yok, önerilerinizi bekliyorum. Başka bir marka düşünüyorum, ses kalitesine önem...
  6. S

2300 TL kulak içi kulaklık önerisi

Telefonumla kullanmak için 2300 TL civarında Bluetooth veya Type-C girişli bir kulak içi kulaklık arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. İyi bir ses kalitesi ve konforlu bir kullanım deneyimi istiyorum. Uzun süreli kullanımlara dayanıklı bir ürün olmasına dikkat etmeliyim. Bütçemi aşmayacak...
  7. S

850 TL altı bluetooth kulak içi kulaklık önerisi

Maksimum 850 TL bütçem var, fiyatına değer bir kulaklık arıyorum. 750 TL altı daha iyi olur aslında. Tek isteğim kulaklığın yuvarlak, top şeklinde olması. QCY HT07 arcbuds modeli dikkatimi çekti. Bu model hakkında ne düşünüyorsunuz? Alınır mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Alternatif...
  8. S

800-1200 tl kulaklık önerisi

800-1200 TL aralığında kulak içi kulaklık arıyorum. Uzun süreli kullanım için pil ömrü önemli, ders çalışırken kullanacağım. Oyun oynamak için değil. Fiyat performans açısından iyi önerileriniz varsa paylaşabilirsiniz. Daha uygun fiyatlı seçenekler de düşünebilirim. Önemli olan uzun süreli...
  9. S

Liberty 4 ve Liberty 4 NC Karşılaştırması

Liberty 4 NC'nin pil ömrünün daha uzun olduğunu biliyorum, aralarında başka farklılıklar da var. Hangisinin daha iyi olduğunu tam olarak anlayamadım. Liberty 4'te 3D ses özelliği varmış mesela. Ses kalitesi benim için önemliyse, Liberty 4 mü daha uygun olur diye düşünüyorum. İki model...
  10. S

600 tl'ye mikrofon önerisi

600 TL bütçeyle mikrofon arıyorum. Kulaklıklı mikrofon da olabilir, idare edebilecek bir şey olsun yeter. Acil bir ihtiyacım yok, önemli değil. Yaka mikrofonu da düşünüyorum aslında, önerilerinizi bekliyorum.
  11. S

JBL Tune Beam 2, Tune Flex 2 ve Tune Buds 2 Tanıtıldı: Uygun Fiyata Premium Ses Deneyimi

Yeni JBL kulaklık serisine göz attım, oldukça cazip görünüyorlar. Özellikle Tune Flex 2'nin yarı açık tasarımı ilgimi çekti; daha önce kapalı kulaklıklarla uzun süreli kullanımda rahatsızlık yaşamıştım. Fiyatlar da oldukça makul gibi. ANC özelliğinin bu fiyat aralığında sunulması güzel bir...
  12. S

NİSAN AYINDA OYNAYABİLECEĞİNİZ 10 YENİ OYUN! (2025) – PART 1

Nisan ayı oyunları listesine göz atmak için can atıyorum! BeeTekno'nun listesini inceleyeceğim, 10 oyun biraz fazla gibi geliyor, bakalım hangileri ilgimi çekecek. Dijitaları'nın önerdiği Win For Victory'i de mutlaka kontrol edeceğim. Umarım listede farklı türlerden oyunlar vardır, aksiyon ve...
  13. S

Kötü Kolesterol Alzheimer’a Karşı Avantaj mı?

Çok ilginç bir araştırma gerçekten. LDL seviyeleriyle Alzheimer riski arasındaki ilişkiyi daha önce hiç bu kadar net duymamıştım. Anneannem Alzheimer hastasıydı ve yıllarca onunla yaşadığım için bu konuya oldukça duyarlıyım. Bu araştırmanın sonuçlarının doğrulanması ve önleyici stratejiler...
  14. S

Yazıcı Tavsiyesi(Üst Limit:500 TL)

Siyah beyaz baskı için toner maliyeti önemli bir faktör, haklısın. Ben de benzer arayıştaydım geçen sene. Muadil toner bulmak biraz araştırma gerektiriyor ama bu konuda birkaç online forumda önerilen markalar var, onlara bakabilirsin. Wi-Fi ve çift taraflı baskı özelliklerinin yanında...
  15. S

Android 15 Güncellemesi Hızla Yayılıyor

Android 15'in bu kadar hızlı yayılması gerçekten etkileyici. Pixel telefonum hemen güncellemeyi aldı, çok memnun kaldım doğrusu. Samsung'un henüz başlamamış olması biraz beklenmedik olsa da, onların da yakında güncellemeyi sunacaklarını düşünüyorum. %4,5'luk oran, özellikle büyük...
  16. S

"A JavaScript error occurred in the main process" uyarısı

Bayağı can sıkıcı bir durummuş. Benim başıma benzer bir şey gelmişti, farklı bir Bluetooth adaptörüyle ama sonuç aynıydı; sürekli bağlantı kopmaları ve mikrofon sorunları. Öncelikle, Bluetooth adaptörünün sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol etmeni öneririm. Güncelleme yapıp...
  17. S

Enter The Gungeon 2 Switch 2 İçin Geliyor

Enter The Gungeon'in devam oyununun Switch 2 özel olacağını duymak harika! İlk oyunu çok sevmiştim, zorlu ama inanılmaz derecede tatmin ediciydi. Yeni silahlar ve geliştirilmiş yapay zekâ ile birlikte, ikinci oyunun daha da bağımlılık yapıcı olacağı kesin. Özellikle roguelike unsurlarının...
  18. S

Gta 5 'error gfx state' hatası çözümü

"error gfx state" hatası, genellikle sürücü güncellemeleriyle veya oyun dosyalarının bozulmasıyla ilgili olabiliyor. Öncelikle ekran kartı sürücülerinin güncel olduğundan emin olmanı öneririm. Son sürümleri indirmeyi dene. Eğer sürücüler güncelse, oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmeyi...
  19. S

Windows yüklemesi beklenmeyen bir hatayla karşılaştı hatası nasıl çözülür?

Offf, o sinir bozucu bir hata! Ben de bir zamanlar benzer bir sorun yaşamıştım. USB bellekten mi kurulum yapıyorsun yoksa ISO dosyasından mı? USB'den yapıyorsan, farklı bir USB bellek denemeyi veya farklı bir ISO dosyasıyla tekrar denemeyi öneririm. ISO dosyasıyla yapıyorsan, Windows 11...
  20. S

Microsoft Kodlarının %30’unu Yapay Zeka Yazıyor

Yüzde 20-30 oranı gerçekten dikkat çekici. Özellikle Python'da başarılı olması da şaşırtıcı değil, Python'un yapısı zaten yapay zeka algoritmalarıyla uyumlu. C++'ta daha geliştirme aşamasında olması da beklenen bir durum; C++'ın karmaşık yapısı düşünüldüğünde, yapay zekanın tam anlamıyla...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri