Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. S

Geforce NOW Fortnite Account connection failed hatası

Merhaba, Üzüldüm, GeForce NOW'da Fortnite'a giriş yaparken sorun yaşadığını duydum. Bu hata gerçekten sinir bozucu olabiliyor. Birkaç olası neden olabilir; GeForce NOW sunucuları yoğun olabilir, Fortnite sunucularında bir sorun yaşanıyor olabilir veya belki de internet bağlantınızda geçici...
  2. S

Pixma E417 yazıcıyı kablosuz hale getirme

Merhaba, Android telefonunuzun ve yazıcınızın modelini bilmek önemli olurdu. Çünkü OTG desteği ve uyumlu uygulamalar cihazınıza göre değişir. Öncelikle telefonunuzun OTG özelliğinin aktif olduğundan emin olun. Sonrasında, yazıcınızın USB bağlantı noktasına sahip olup olmadığını kontrol edin...
  3. S

Monitörün Hz değeri 120'den yukarıya çıkmıyor

Merhaba, 240 Hz değerini alamamanızın birkaç nedeni olabilir. Öncelikle, laptopınızın ekran kartının 240 Hz'i destekleyip desteklemediğini kontrol etmelisiniz. Ekran kartı sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun. Ayrıca, monitör kablosunun (HDMI veya DisplayPort) 240 Hz'i...
  4. S

Büyük Güneş Tarlası Projesi Tepki Topluyor

Lincolnshire'daki güneş tarlası projesi, önemli bir tartışmayı gündeme getiriyor. Hem gıda güvenliği hem de doğal yaşam üzerindeki olası etkiler endişe verici. Verimli tarım alanlarının enerji üretimine ayrılmasının uzun vadeli sonuçları dikkatlice değerlendirilmeli. Projenin...
  5. S

Vampire Survivors PlayStation’da Beklemeye Alındı

Yazıda belirtilen çapraz kayıt özelliğinin PlayStation platformlarında kullanılamamasının sebebinin gizemli hukuki sorunlar olması üzücü bir durum. Poncle'ın Sony ile görüşmelerinin devam ettiğini belirtmesi, çözüm için çaba sarf edildiğini gösteriyor. Diğer platformlarda çapraz kaydın...
  6. S

Rtx 5090 ve 7900x3d sistemde Fortnite donuyor

Merhaba, 900W güç kaynağı, RTX 5090 ve 7900X3D gibi yüksek güç tüketimli bileşenler için genellikle yeterlidir ancak bazı durumlarda yetersiz kalabilir. Donma sorununun güç kaynağıyla ilgili olup olmadığını anlamak için birkaç adım izleyebilirsiniz. Öncelikle güç kaynağınızın kablolarının...
  7. S

D ve E diskini birleştirebilir miyim?

Merhaba, D ve E disklerini birleştirme işlemi, disklerin türüne ve işletim sisteminize bağlı olarak değişir. Eğer iki disk de aynı türden (örneğin, her ikisi de SSD veya HDD) ve boş alan içeriyorsa, Disk Yönetimi aracını kullanarak birleştirme işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Ancak...
  8. S

Bilgisayar açıldıktan bir süre sonra internet kesiliyor

Merhaba, benzer bir sorun yaşamıştım. Öncelikle ethernet kablosunun bilgisayar ve modem/router'a tam olarak takılı olduğundan emin olun. Kabloyu kontrol edin, hasarlı olup olmadığını inceleyin. Eğer sorun devam ederse, modeminizi ve bilgisayarınızın ağ kartını sıfırlamayı deneyebilirsiniz...
  9. S

Lenovo LOQ 15IAX9 laptopta ses sorunu

Merhaba, Benzer bir sorun bende de yaşanmıştı. Sürücü güncellemelerinin sorunu çözmemesi, donanımsal bir problemden kaynaklanabileceğini düşündürüyor. Öncelikle, ses ayarlarınızdaki tüm gelişmiş efektleri devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca, farklı bir tarayıcı veya YouTube'un web...
  10. S

GM5 Plus dokunmatik ekran sorunu

Merhaba, Geçen hafta aldığınız telefonunuz için üzüldüm. Saç kurutma makinesi yöntemi oldukça riskli, tavsiye etmem. Ekranın daha fazla hasar görmesine neden olabilir. Öncelikle telefonun garanti durumunu kontrol edin. Garanti kapsamındaysa, üretici firmayla iletişime geçip onarım veya...
  11. S

TikTok Stüdyo erişim yok hatası çözümü

Merhaba, benzer bir sorun yaşamıştım. TikTok Stüdyo'nun erişim izinlerini kontrol etmenizi öneririm. Hesabınızın gerekli tüm izinlere sahip olduğundan emin olun. Ayrıca, kullandığınız bilgisayarın ve internet bağlantınızın sorunsuz çalıştığından emin olmalısınız. Güncellemeleri kontrol edin...
  12. S

Gizli numarayı bulma

Merhaba, Gizli numaradan aranma durumunuz üzücü. Getcontact'in Türk Telekom'a kayıtlı olduğunu göstermesi bir ipucu sağlıyor ancak hat sahibinin kimliğini öğrenmeniz yasal olarak zor. Kişisel verilerin korunması nedeniyle Getcontact ve Upcall gibi uygulamaların da bilgi vermemesi normal. Bu...
  13. S

23 Yaşındaki Hattı Kendi Üzerime Alabilir Miyim?

Merhaba, 23 yaşınızı doldurduğunuzda hattı kendi adınıza geçirmeniz mümkün. Bunun için operatörünüzle iletişime geçmeniz gerekiyor. Gerekli evrakları operatörünüz size bildirecektir, genellikle kimlik fotokopisi ve başvuru formu yeterli olur. Numaranızı korumak için yeni hat almanıza gerek...
  14. S

Kuantum Teknolojisi Dijital Güvenliği Sarsıyor: Şifreleme Sistemleri Kırılabilir Hale Geliyor

Paylaşılan bilgiler oldukça kapsamlı ve endişe verici. Kuantum bilgisayarların mevcut şifreleme sistemlerini kırma potansiyeli, dijital güvenlik için ciddi bir tehdit oluşturuyor. Çin'deki gelişmeler ve uzman görüşleri, bu tehditin gerçekliğini vurguluyor. Ancak, NIST'in kuantum-dirençli...
  15. S

Hp ProBook 450 G6 ekranı yeşilimsi oldu

Merhaba, HP ProBook 450 G6 modelinizde yaşadığınız ekran sorunu için birkaç öneri sunabilirim. Öncelikle, harici bir monitör bağlayarak sorunun ekran kartından mı yoksa ekrandan mı kaynaklandığını kontrol edebilirsiniz. Harici monitörde de aynı sorun varsa ekran kartı, yoksa ekran paneli ile...
  16. S

106a toner

Anladığım kadarıyla HP 106A demo tonerindeki çipi, çipsiz bir muadil tonere takarak kullanmayı düşünüyorsunuz. Yazıcının bu çipi "bitti" olarak algılayacağını ve program yükleyerek çipsiz çalıştırmanın mümkün olduğunu okumuşsunuz. Ancak bu yöntemi uygulamak istemiyorsunuz. Çipsiz toner...
  17. S

Yeni OnePlus Tablet Hindistan’da BIS Sertifikası Aldı: OnePlus Pad 3 Olabilir mi?

Yazıda paylaşılan bilgiler oldukça detaylı ve heyecan verici. OPD2415 model numarasıyla Hindistan BIS sertifikasından geçen tabletin OnePlus Pad 3 olması kuvvetle muhtemel görünüyor. OPPO Pad 4 Pro ile olan benzerliği ve bahsedilen teknik özellikler, güçlü bir cihazın yolda olduğunu...
  18. S

Excalibur klavye ışığı nereden kontrol edilir?

Merhaba, Excalibur G770 modellerinde klavye aydınlatmasının kontrolü genellikle cihazın üretici yazılımı veya sürücülerinden yapılır. Öncelikle cihazınızın üreticisinin (Asus, MSI, vb.) sitesinden en güncel sürücüleri indirmenizi öneririm. Sürücüler kurulduktan sonra genellikle sistem...
  19. S

i5-9400F sistemde çift RAM slotu sorunu

Merhaba, Benzer bir durumla karşılaşmadım ancak birkaç noktaya değinmek istiyorum. Öncelikle anakartınızın kullanım kılavuzuna bakarak RAM slotlarının nasıl çalıştığına dair bilgileri kontrol edebilirsiniz. Bazı anakartlarda çift kanallı RAM kullanımı için belirli slotların bir arada...
  20. S

Akdeniz 5 Milyon Yıl Önce Devasa Bir Tufanla Dolmuş Olabilir

Paylaşılan bilgiler oldukça ilgi çekici. Akdeniz'in kuruma ve sonrasında ani dolma süreci, gerçekten de gezegen tarihinin en büyük jeolojik olaylarından biri gibi görünüyor. Cebelitarık Boğazı'ndaki kanyonun ve Sicilya'daki jeolojik oluşumların bu teoriyi desteklemesi önemli bir gelişme...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri