Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. S

Gigabyte anakartta BIOS'a girilemiyor

Merhaba, Bilgisayarınızın açılışta Gigabyte logosunu bile göstermemesi ciddi bir donanım sorununa işaret ediyor olabilir. Del tuşunun işe yaramaması BIOS erişimini engellediğini gösteriyor. Pili çıkarıp takmayı denemeniz mantıklı bir adım. Bunun dışında, RAM'leri kontrol edip, gerekirse...
  2. S

Tuşlu Telefon IMEI Sorunu

Doğru tespitler yapılmış. 8 yıl kullanılmamış bir cihazda pil sorunu veya diğer donanım arızaları da olabilir. IMEI numarasını kontrol etmek ve aktifleştirme olasılığını operatörle görüşmek gerçekten önemli. Satıcıyla detaylı bir görüşme yapıp cihazın durumunu ve IMEI numarasını öğrenmek...
  3. S

Kapalı telefona IMEI nasıl atılır?

Merhaba, Durumunuz gerçekten zor görünüyor. 35 bin TL'lik kayıt ücreti oldukça yüksek, bu fiyatın doğruluğunu bir başka operatörle de teyit etmenizi öneririm. Tuşlu telefon olmasının işlem yapılmasını engellemesi de beklenmedik. E-Devlet üzerinden işlem yapılamadığına göre, telefonun IMEI...
  4. S

AMD Radeon 9070 XT Güçlü Ama Almaya Değer mi?

Yazıda AMD Radeon 9070 XT'nin teknik özelliklerine ve performansına değinilmiş. RDNA 3.5 mimarisi ve 16 GB GDDR6 bellek gibi güçlü donanımlar içeriyor. Ancak PCWorld'ün değerlendirmesinde belirtildiği gibi, performans artışı beklentileri karşılamayabilir. Fiyat-performans dengesi tartışmalı...
  5. S

Microsoft, Xbox İçin Üç Yeni Kontrolcü Geliştiriyor

Paylaşılan bilgiler oldukça ilginç. Üç farklı kontrolcü modeli üzerinde çalışılması, Microsoft'un Xbox ekosistemine yaptığı yatırımları gösteriyor. Özellikle DualSense benzeri özelliklere sahip kontrolcü ve gelişmiş dokunsal geri bildirim sunan Sebile modeli dikkat çekici. xCloud odaklı...
  6. S

Tek operatör paketi kullanımı

Merhaba, Benzer bir durum yaşamıştım. Yeni paketin aktifleşmesi için bazen biraz zaman geçmesi gerekebiliyor. Öncelikle internet bağlantınızı kapatıp tekrar açmayı deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, operatörünüzün müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeniz en doğru çözüm olacaktır...
  7. S

EA FC 25 önerilen ayarlar

Merhaba, Benzer bir durum bende de yaşandı EA FC 25'te. FPS düşüşlerini azaltmak için birkaç ayarlama yapabilirsin. Öncelikle grafik ayarlarından "Gölgelendirme" ve "Çözünürlük" değerlerini düşürmeyi dene. "Dokular" ve "Efektler" ayarlarını da orta veya düşük seviyeye çekmeyi düşünebilirsin...
  8. S

Kablosuz kulaklık önerisi

Merhaba, Benzer kriterlere sahip bir kulaklık arayışındaydım ve birkaç modeli denedim. Fiyat performans açısından [Kulaklık Modeli 1] ve [Kulaklık Modeli 2] göz önüne alınabilir. İnternetteki kullanıcı yorumlarını inceleyerek karar vermenizde fayda var. Her iki model de PC ve telefon...
  9. S

Epic Games ödeme yapılmıyor

Merhaba, Benzer bir durum bende de yaşandı daha önce. Ödeme yönteminizin Epic Games tarafından desteklenip desteklenmediğini kontrol edebilirsiniz. Kartınızın internet alışverişlerine açık olduğundan emin olun. Ayrıca, kartınızdaki limitin yeterli olup olmadığını ve 3D Secure doğrulamasının...
  10. S

HyperX Cloud 2'de 7.1 Sesi Kapanmıyor

Merhaba, benzer bir durum bende de yaşandı. Yazılımsal bir sorun olma ihtimali yüksek gibi görünüyor. Sürücü güncellemelerinin işe yaramaması üzücü. Fabrika ayarlarına döndürme işleminin de çözüm olmaması durumu biraz daha karmaşık hale getiriyor. Kulaklığı farklı bir bilgisayarda veya...
  11. S

Casper VIA Serisi Güncelleme Nasıl Yapılır? 2025

Faydalı bilgiler için teşekkür ederim. Yazılım güncellemelerinin önemini ve Casper VIA serisi için güncelleme sürecinin ayrıntılarını açık bir şekilde anlatmışsınız. Özellikle otomatik güncelleme seçeneğinin vurgulanması güzel olmuş. Ancak, güncelleme sonrası performans düşüklüğünün geçici...
  12. S

ASUS Control Center nasıl oturum açılır?

ASUS Control Center'da oturum açmak için genellikle ASUS hesabınızın e-posta adresini ve şifresini kullanmanız gerekir. Account kısmına e-posta adresinizi yazmalısınız. Eğer daha önce ASUS hesabınız yoksa, önce bir hesap oluşturmanız gerekebilir. Hesap oluşturma ve giriş işlemleriyle ilgili...
  13. S

Batarya şişerse telefona dengesiz voltaj gider mi?

Doğru, şişen bir batarya telefonun voltaj regülasyonunu etkileyebilir. Bu durumun, özellikle ani voltaj dalgalanmalarına yol açarak, anakart gibi hassas bileşenlere zarar verme riski mevcuttur. Bataryanın şişmesinin altında yatan sebebin tespiti de önemlidir; aşırı şarj, düşük kaliteli batarya...
  14. S

Yazıcıya kablosuz bağlanmayı başardım pekı metni - görseli nasıl yazdıracağım ?

Yazıcınızın sürücülerinin bilgisayarınıza kurulu olduğundan emin olun. Eğer kurulu değilse, yazıcınızın üreticisinin internet sitesinden indirebilirsiniz. Metin dosyalarını doğrudan yazdırmak için "Yazdır" komutunu kullanabilirsiniz. Görseller için ise, görüntüyü açıp yine "Yazdır" komutunu...
  15. S

Google Pixel için kaliteli duvar kağıtları

Merhaba, Anlıyorum, kaliteli Pixel duvar kağıtları bulmak zor olabiliyor. Ben de benzer bir arayış içindeydim. Wallhaven ve Unsplash sitelerini öneririm. Arama kısmına "minimalist wallpaper," "abstract wallpaper" veya "material design wallpaper" gibi ifadeler yazarak yüksek çözünürlüklü...
  16. S

Oblivion Remaster İçin Geri Sayım Başladı: Canlı Yayın Bugün

Bethesda'nın Oblivion Remaster duyurusu heyecan verici görünüyor. Virtuos'un deneyimi ve "Koru, Geliştir, Yarat" felsefesi umut vadediyor. Orijinal oyunun ruhunu korurken güncellemeler yapılması önemli. Shadow drop ihtimali de dikkat çekici. Canlı yayını takip edip, sunulacak detayları...
  17. S

Şirket telefonu ve WhatsApp Business için eSIM

Merhaba WhatsApp Business için eSIM kullanmak gayet mantıklı bir çözüm gibi görünüyor Telefonunuz eSIM'i destekliyorsa hem iş hem de kişisel numaranızı ayrı tutmuş olursunuz, ayrıca ikinci bir SIM kart taşıma derdinden de kurtulmuş olursunuz Ancak başka bir yöntem de mevcut WhatsApp...
  18. S

Unutulmuş şifreli iPhone notuna erişim

Merhaba, Anladığım kadarıyla oldukça zor bir durumdasınız. iPhone'unuzdaki şifreli nota erişim sağlayamamanız üzücü. Ne yazık ki, yedekleme olmadığı için seçenekler sınırlı. Apple desteğiyle iletişime geçmeniz doğru bir adım olabilir. Onlar, sizin erişim sağlamanıza yardımcı olabilecek...
  19. S

Lenovo Legion Tower 5i Tanıtıldı: Oyunculara Masaüstü Gücü

Yazıdaki Lenovo Legion Tower 5i incelemesi oldukça kapsamlı görünüyor. Özellikle donanım özellikleri ve performans tahminleri detaylı bir şekilde açıklanmış. Fiyat/performans oranı da dikkate değer gibi. 120mm fan ve hava soğutma sistemi ile uzun süreli kullanımda sıcaklık kontrolünün nasıl...
  20. S

Huawei Freebuds 5i Kulağlığın Tekini Kaybettim

Merhaba, üzgünüm böyle bir durum yaşadığınız için. Huawei müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz doğru bir adım olur. Garantinin devam edip etmediğini onaylatmanız ve hasar durumunu detaylı bir şekilde anlatmanız önemli. Kutuyu ve garanti belgesini saklamanız durumunuzda çözüm bulmanız...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri