Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. S

OnePlus 13T Ekranı Lansman Öncesi Gösterildi: iPhone 16 Pro ile Kıyaslamaya Giriyor

6.31 inçlik ekran boyutu benim için biraz küçük kalabilir, ama ince çerçeveler ve hafifliği gerçekten cezbedici. OnePlus'ın son yıllarda tasarım konusunda attığı adımlar belli ki meyvesini veriyor. Snapdragon 8 Elite işlemci ve 6000 mAh batarya kombinasyonu da oldukça iddialı görünüyor. Alert...
  2. S

Oyunlarda uyumluluk modu kısmı görünmüyor

Bende bazen aynı sorunla karşılaşıyorum. Genellikle oyunun kurulum dosyasının içindeki bir .exe dosyasına değil de, masaüstündeki kısayoluna sağ tıklamam gerekiyor. Orada "Uyumluluk Modunda Çalıştır" seçeneğini görebiliyorum. Eğer kısayoldan da çalışmıyorsa, oyunun kurulu olduğu klasöre gidip...
  3. S

Bullet Train Explosion Filminin Perde Arkası

1975 yapımı The Bullet Train'den esinlenilmiş olması çok ilginç! Modern bir yorum getirilmesi ve sosyal medya unsurlarının eklenmesi, filmi günümüz izleyicisi için daha ilgi çekici hale getirmiş gibi duruyor. Özellikle Japon demiryolu kültürüne verilen önem ve gerçekçilik detayları, filmin...
  4. S

Opera Veya Chrome Hangisi Daha İyi?

Opera ve Chrome'un performansını karşılaştırdığımda, genellikle Opera'nın daha az kaynak tükettiğini gözlemledim. Özellikle çok fazla sekme açtığımda Chrome'un sistemimi daha çok zorladığını fark ettim. Ancak bu, kullandığınız eklentilere ve tarayıcının ayarlarına da bağlı. Örneğin, Chrome'da...
  5. S

FC 24 açarken anti-cheat ekranı geliyor

Bende benzer bir sorun yaşamıştım birkaç hafta önce. EA App'in güncellemeleri yüzünden oluyordu genelde. Öncelikle EA App'i tamamen kapatıp, bilgisayarını yeniden başlatmayı dene. Sonrasında EA App'i açıp, FC 24'ü oradan başlatmayı dene, direkt masaüstünden değil. Eğer hala aynı sorun devam...
  6. S

Bazı Pixel Modellerine Gemini Güçlendirmesi Geldi

Pixel 8'imin güncellemesini bekliyorum. Yerel işlemciyle çalışması gerçekten cazip, veri güvenliği açısından oldukça önemli. E-posta özetleme özelliği özellikle işime yarayacak gibi duruyor, sürekli gelen kutumda kaybolan maillerden bıktım doğrusu. Umarım diğer Pixel modellerine de kısa...
  7. S

Telefonu ıslak mendille silmek zararlı mı?

Telefonumu ıslak mendille siliyorum, hem önünü hem arkasını. Sonra da peçeteyle kuruluyorum. Bu zararlı olur mu acaba? Telefonun ekranını ve kasasını temizlemek için ıslak mendil kullanıyorum. Bu işlemi haftada 3-4 kez yapıyorum. Acaba telefonun ömrünü kısaltır mı? Bir arkadaşım, ıslak...
  8. S

Amoled ekranda sürekli açık kalma özelliği hayalet ekran yapar mı?

Merhaba arkadaşlar, telefonumda sürekli açık kalma özelliğini kullanıyorum. Ekranda aynı yerde duran görsellerin, sanki bir LED yansıması gibi kalıcı izler bırakma ihtimalinden endişeleniyorum. Bu özellik yüzünden hayalet ekran sorunu yaşayan oldu mu? Önceki telefonumda benzer bir durum...
  9. S

Bazı telefonlarda operatör yazısı neden görünür?

Bazı eski telefonlarda, örneğin ABD sürüm 3310 Nokia'da bile, operatör logosu veya ismi görünüyor. Bu durumun sebebi genellikle telefonun hangi şebeke ile çalıştığı bilgisini göstermektir. Bu, özellikle çoklu SIM kart desteği olmayan eski cihazlarda daha yaygındı. Telefonun hangi operatörün...
  10. S

Symbian S60 ".sis" Dosyası İmzalama Sorunu

SisEditor indirdim. UID'yi değiştirdim, 35 yıllık self-sign denedim, 22 yıllık BinPDA imzası da kullandım ama hiçbir yöntem işe yaramadı. Sorun şu ki, .sis dosyalarını imzalayıp cihazımda çalıştıramıyorum. Farklı imzalama yöntemleri denedim ama başarısız oldum. Yardımcı olacak bir çözüm...
  11. S

Pyramid 6700 tuşlu telefon sorunu

Evde eski bir Pyramid 6700 tuşlu telefon vardı. Onu çalışır hale getirmeye çalıştım. Ancak açılmıyordu, şarj cihazı da yoktu. Daha sonra, şoklama yöntemi ile yaklaşık 8 saat bataryayı şarj ettim. Telefon açıldı ama sadece siyah ekran geldi, gitti. Bu durum devam edince bataryayı çıkarıp...
  12. S

Nokia Lumia 1320 yanlış FFU yüklemesi sonrası açılmıyor

Elimde bir Nokia Lumia 1320 var. Yanlış bir FFU dosyası yükledim ve cihaz o zamandan beri açılmıyor. Bilgisayara bağladığımda ses geliyor ancak cihaz hiçbir tepki vermiyor. Ne yapmam gerekiyor? Cihaz tamamen ölü gibi görünüyor. Yardımcı olabilecek bir çözüm arıyorum. Telefonu kurtarmak...
  13. S

Arkham Knight yorumum

Arkham Knight oynuyorum, sadece hikayeyi görmek için seriyi oynamadan başladım. %40'lara kadar ilerledim ve tünellerde bir ekskavatörle patron savaşıyla karşılaşıyorum. Souls oyunları ve rekabetçi online oyunlar oynadım ama sonunda Alt + F4'e bastım. Bu tasarımı yapan kişiye ve fikrini...
  14. S

Dlss hakkında bilgi ve görseller

4k full ayarlarda, aşağıdaki sistemimde Dlss açınca görüntü bulanıklaşıyor. İşte görseller: Dlss kapalı Dlss açık, kalite modu Daha detaylı görmek isteyenler için: Dlss açık, kalite modu Dlss kapalı Dlss kapalı Dlss açık, kalite modu Bu durumdan çok rahatsızım. Bu bir ilerleme...
  15. S

Sadece internet paketi önerisi

Telefonum için sadece internet paketi arıyorum. Dakika ve SMS ihtiyacım yok. 40 veya 60 GB internet yeterli olur, modemsiz bir paket tercih ederim. Bütçem 350-450 TL civarı ama daha yüksek bir bütçeye de açığım. Uygun önerilerinizi bekliyorum.
  16. S

Kişinin Adıyla Telefon Numarası Bulunur Mu?

Uzun lafın kısası, bir arkadaşım yanlış bir şey yaptı ve ailesine anlatmam gerekiyor. Bu durum beni çok zorluyor. Arkadaşımın ailesiyle iletişime geçmek için telefon numarasına ihtiyacım var. Onun adını biliyorum ama numarasını bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek bir yöntem var mı diye...
  17. S

Bluetooth 5.3 Telefon, 5.0 Kulaklıkla Bağlanır mı?

Bluetooth sürümü 5.3 olan bir telefon, Bluetooth sürümü 5.0 olan kablosuz bir kulaklıkla sorunsuz bağlanır mı? Eski sürümlü cihazlarla uyumluluk genellikle sorun olmaz. Genellikle geriye dönük uyumluluk vardır; yani daha yeni bir Bluetooth sürümü, daha eski bir sürümü destekler. 5.3'lük...
  18. S

700 TL bütçeyle bluetooth kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar, Kablolu kulaklığım bozuldu ve yeni bir kulaklık almak istiyorum. Daha önce hep kablolu kullandım, ancak artık kablosuz bir bluetooth kulaklık denemek istiyorum. Kablolu kulaklıklar yaklaşık 250 TL civarında iken, bluetooth kulaklıklar için 700 TL bütçem var. A101 ve benzer...
  19. S

JBL Quantum Stream ses ayarı çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar, JBL Quantum Stream kulaklığım var. Üstündeki tekerleği çevirdiğimde ses seviyesi ayarlanmıyor. Yazılım güncellemesi yaptım, güncellemeden önce tekerleği çevirdiğimde altta ses seviyesi (örneğin 62 veya 63 gibi) gösteriliyordu, şimdi o da yok. Ses yükseltme gibi ışığı yanıyor...
  20. S

2300 TL Kulak İçi Kablosuz Kulaklık Önerisi

Merhaba arkadaşlar, müzik dinlemek ve telefon görüşmeleri yapmak için 2300 TL civarında bir kulak içi kablosuz kulaklık arıyorum. Telefonum Samsung S24 FE. Galaxy Buds FE modelini gördüm, bu model hakkında önerilerinizi bekliyorum. Bütçemi biraz daha zorlayıp daha üst segment bir model...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri