Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. grandvizi

Instagram takip edilenleri gizleme nasıl yapılır?

Merhabalar, Instagram'a yeni takip edilenleri gizleme özelliğinin geldiğini duydum. Bu nasıl yapılabiliyor? Bilen biri var mı?
  2. grandvizi

FC 25 giriş ekranında takılı kalıyor

İyi forumlar, FC 25'e giriyorum kariyerimi de seçebiliyorum fakat daha sonra kariyer teknik direktör modu olan kısım görünmüyor. O şekilde takılı kalıyor oyun.
  3. grandvizi

Days Gone öldüğümde siyah ekranda kalıyor

Merhabalar, Days Gone oynamaya başladım. Oyunda öldüğüm zaman ekran siyah kalıyor. Bunun çözümü nedir? Daha önce yaşayan var mı?
  4. grandvizi

Proxy sunucusu yanıt vermiyor hatası çözümü

Sorun gidericide Proxy sunucusu yanıt vermiyor hatası alıyorum. Bu hata nedeniyle internetim yok. Diğer cihazlarda sorun yok. Bu hatayı nasıl giderebilirim?
  5. grandvizi

Fortnite athena crash report hatası çözümü

Fortnite athena crash report hatası alıyorum. Daha sonra Fortnite çöktü diyor. Daha önce aynı hatayı alan var mı?
  6. grandvizi

Parlaklığı 0 yapınca siyah ekranda kalıyor

Merhabalar, Rampage monitörüm var. Monitör ayarlarından parlaklığı sıfır yaptığımda siyah ekranda kalıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  7. grandvizi

Bluetooth cihazı algılamıyor

Merhabalar, Windows 11 bilgisayarımda bluetooth çalışıyor fakat bağlamak istediğim kulaklığı algılamıyor. Telefona bağlayabiliyorum. Sorun ne olabilir?
  8. grandvizi

MSI Afterburner kendiliğinden kapanıyor

Yeni sistem aldım ve oyunları test etmek için MSI Afterburner kurdum. Fakat uygulama ekran kartımı seçtiğim zaman uyguluma donuyor ve kendiliğinden kapanıyor. Düzeltmek için ne yapabilirim?
  9. grandvizi

SSD sisteme takınca 'otomatik onarıma hazırlanıyor' uyarısı geliyor

Merhabalar, kendi bilgisayarımdaki SSD'yi yeni bilgisayara taktığımda 'otomatik onarıma hazırlanıyor' uyarısı alıyorum. Taktığımda Windows'un açılması gerekmiyor mu? Bu uyarıyı nasıl atlayabilirim?
  10. grandvizi

Engellememe rağmen SMS gelmeye devam ediyor

Metin 2 ve BET sitelerini numaralarını engellememe rağmen SMS gelmeye devam ediyor. Bir de aynı alan adıyla mesaj gönderebiliyor. Bu nasıl olabilir? Çözümü var mı?
  11. grandvizi

Bilgisayarın açılması çok uzun sürüyor

Merhabalar, bilgisayarın açılması ve ilk kullanım için hazır olması çok uzun sürüyor. Açıldıktan sonra bile üç beş dakika kadar beklemek zorunda kalıyorum. Normalde 5 saniyede açılıyordu. Virüs kaynaklı olabilir mi?
  12. grandvizi

PS4 çok fazla ses çıkartıyor

Merhabalar, PS4 oyun oynadığım esnada çok fazla ses çıkartıyor. Bu normal midir?
  13. grandvizi

Realme telefon arka plan uygulamaları nasıl kapatılır?

Realme C55 telefonda arka plan uygulamalarını nasıl kapatabilirim?
  14. grandvizi

DNS ayarı nasıl yapılır?

Merhabalar, ücretsiz VPN'ler farklı ülkelere yönlendirebiliyor bazı zamanlarda. DNS ayarlarını değiştirerek işlem yapabilir miyim? DNS ayarlarının nasıl yapıldığını bilen yardımcı olabilir mi?
  15. grandvizi

Samsung telefon çok yavaş şarj oluyor

Samsung A06 cihaz var elimde. Şarj aletine bağladığım zaman 3W ile dolum yapılıyor. Normal midir bu değer? Çok yavaş şekilde şarj oluyor. Ne yapabilirim?
  16. grandvizi

Belirtilen ağ adı artık geçersiz hatası çözümü

Eski bir Windows XP notebookda onu dosya sunucusu yapmaya çalışıyorum ancak ana bilgisayarım XP'de oluşturduğum paylaşım klasörünü görmüyor. Belirtilen ağ adı artık geçersiz hatası alıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
  17. grandvizi

GTA 5 Script Hook V critical error hatası çözümü

GTA 5'i daha önceden indirip oynamıştım. Şimdi tekrar denediğimde Script Hook V critical error hatasını alıyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı?
  18. grandvizi

PlayStation 4 açılmıyor

PS4 açılırken her zamanki gelen Playstation logosu geldi fakat ekran açılmadı. Güvenli modda da başlatamadım. Sorun ne olabilir?
  19. grandvizi

PES 2016'da PS4 kolu kullanılmıyor

Merhaba PES 2016'yı açtığımda PS4 kolu görünüyor fakat oyun açıldığında kullanılmıyor. Bunun nedeni nedir? Oyunu Steam üzerinden oynuyorum.
  20. grandvizi

Laptop ses seviyesi kendi kendine değişiyor

Merhabalar, leptopta ben dokunmamama rağmen ses seviyesi değişiyor. Bu neden olabilir? Son 1 haftadır başıma sıkça gelmeye başladı.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri