Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. grandvizi

Realtek driver error code 0001 hatası çözümü

Realtek'in sürücüsünü kurarken error code 0001 hatası alıyorum. Bunun çözümünü bilen var mı?
  2. grandvizi

Sistem HDD'yi görmüyor

Bilgisayar harddiski okumuyor. Ne yapabilirim? Eğer bozulduysa içindeki fotoğraf video gibi verileri nasıl alabilirim?
  3. grandvizi

Çay dökülen klavye nasıl temizlenir?

Merhabalar, klavyeye çay döktüm yanlışlıkla. Bezle temizlemeye çalıştım fakat uzun vadede sorun oluşmaması için ne yapabilirim başka?
  4. grandvizi

iOS 18.4.1 yüklenir mi?

Merhabalar, iPhone'a 18.4.1 sürümü geldi. Yükleyen bazı kişiler kasmaya başladığını belirtiyor. Şimdilik yüklenir mi? Yükleyen var mı?
  5. grandvizi

RAM 16 GB ama kullanılabilir 13 GB gösteriyor

Merhabalar, RAM'lerin kapatistesi 16 GB ama kullanılabilir 13.6 GB olarak gösteriyor. Bunun nedeni nedir?
  6. grandvizi

Aygıt Yöneticisi'nden yanlışlıkla CPU'yu silmek

Merhabalar, Aygıt Yöneticisi'nde bir şeyleri ayarlamaya çalışırken yanlışlıkla ekran kartı sürücüsünü sildim. BIOS'a görüntü geliyor işlem yapılıyor fakat masaüstünde görüntü alamıyorum. Bu durumu nasıl çözebilirim?
  7. grandvizi

SteamVR çok kötü görüntü veriyor

SteamVR Meta Quest 3s kullanıyorum. Açar açmaz çamur gibi bir görüntüyle karşılaşıyorum. Çok fazla pikselleşme oluyor. Normal bilgisayar ekranında böyle bir durum yok. Bunun nedeni ne olabilir?
  8. grandvizi

Eski sürücüler nasıl kaldırılır?

İnternet üzerinden indirdiğim sürücüler nedeniyle bilgisayar çok aşırı derecede kasmaya başladı. Resmi sitelerden indirdim. Eski sürücüleri kaldırırsam bu durum düzelir mi? Ayrıca nasıl kaldırabilirim?
  9. grandvizi

HP Victus mavi ekran hatası çözümü

Uzun süredir HP Victus kullanıyorum. Vanguard'ın çalışabilmesi için Secure Boot açmam gerekiyordu BIOS'tan açtım daha sonra sorunlar oluşmaya başladı. Bazen normal kullanımlarda mavi ekran hatası yiyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  10. grandvizi

Bannerlord the application faced a problem hatası çözümü

Bannerlord'u modlu oynuyorum. Artık giriş yapmaya çalışırken "the application faced a problem" hatası alıyorum. Çözümünü bilen arkadaş yardımcı olabilir mi?
  11. grandvizi

Resident Evil 4 remake pikselleşme sorunu

Merhabalar, Resident Evil 4 remake oyununda saçlar gibi detaylarda pikselleşme meydana geliyor. Bunun nedeni ne olabilir? En üst grafiklerde oynuyorum.
  12. grandvizi

RDR 2 exited unexpectedly hatası çözümü

RDR2'ye girmeye çalıştığımda "Red Dead Redemption 2 exited unexpectedly" hatası alıyorum. Çözmek için ne yapmam gerekir?
  13. grandvizi

Valorant System error çözümü

Merhabalar, son zamanlarda Valorant'ta System error uyarısı alıyorum. Bazen kendiliğinden geçiyor. Bu hatayı vermemesi için ne yapabilirim?
  14. grandvizi

Road 96 Türkçe yama önerisi

Merhabalar, Road 96 oynayacağım. İyi bir Türkçe yama önerisi olan var mı? Sorunsuz çalışan ve güvenilir.
  15. grandvizi

Kulaklığın mikrofonu bilgisayarda çalışmıyor

Merhaba, telefonuma taktığımda kulaklık ve mikrofonu gayet normal çalışıyor fakat bilgisayara taktığımda mikrofon çalışmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  16. grandvizi

Sağ üstte açılan performans bilgileri nereden kapatılır?

Merhabalar, Windows 11'de sağ üstte görünen performans bilgileri görünümünü nereden kapatabilirim? Böyle bir görüntü var.
  17. grandvizi

iPhone aramada karşı tarafın sesi gelmiyor

Merhabalar, iPhone 12 Pro ikinci el olarak yeni aldım. Sonradan fark ettiğim arama yaptığımda karşı taraftan ses gelmiyor. Bu neyden kaynaklanıyor olabilir? Telefonun garanti kağıdında herhangi bir parçanın değiştiği görülmüyor.
  18. grandvizi

Fortnite yükleme ekranı gelip kapanıyor

Merhabalar, Epic Games üzerinden Fortnite açtığımda yükleme ekranı çıkıyor ve ardından tüm Fortnite uygulaması kapanıyor. Bunun nedeni ne olabilir?
  19. grandvizi

1.1.1.1 programı çalışmıyor

Merhabalar, 1.1.1.1 indirdim fakat Kaspersky uyarı veriyor. WARP bağlanıyorda kalıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
  20. grandvizi

CS Eşleştirme başarısız hatası çözümü

Merhabalar, CS'de eşleştirme başarısız hatası alıyorum. Tam uyarıda "Resmî sunuculara ulaşılamadı. İnternet bağlantınız veya güvenlik duvarı yapılandırmanızla ilgili biri sorun olabilir. Ağ ayarlarınızı doğrulayın ve tekrar deneyin." yazıyor. Ne yaparsam düzelir?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri