Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. grandvizi

PES 2016 Türkçe yama nereden güvenli indirilir?

Merhabalar, PES 2016 için Türkçe yamayı güvenilir şekilde nereden indirebilirim? Daha önce kullanmış olduğunuz Türkçe yama içeriğini gönderebilecek var mı?
  2. grandvizi

Opera sayfa çevirisi özelliği yok mu?

Merhabalar, Opera GX kullanıyorum. Yabancı sayfalarda Chrome gibi Türkçe'ye çevir özelliği yok mu? Yoksa ben mi yerini bulamadım?
  3. grandvizi

Microsoft Store hiçbir oyun açılmıyor

Microsoft Store ve XBOX üzerinden giriş yapmaya çalıştığım tüm oyunlarda "Üzgünüz, bir şeyler ters gitti." hatası alıyorum. Bunun nedeni ne olabilir? Deneyimli bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
  4. grandvizi

Manyetik switch ile mekanik switch farkları nelerdir?

Merhabalar, yeni bir oyuncu klavyesi almayı düşünüyorum. Daha önce bilgim olmadığı için soruyorum manyetik switch ile mekanik switch farkları nelerdir?
  5. grandvizi

Üniversite final tarihi açıköğretimle çakışıyor

Merhabalar, üniversitenin final tarihleri Anadolu Üniversitesi final tarihleriyle aynı gün olarak belirlenmiş. Buna ne yapılabilir? İkisinde de okuyorum fakat farklı şehirde uzem öğrencisiyim. Birine gidersem birine giremeyeceğim gibi duruyor.
  6. grandvizi

Saate göre parlaklık değiştiren uygulama var mı?

Merhabalar, Android kullanıcısıyım. Günün belirli saatlerinde yüzde 80 geri kalanında yüzde 20 parlaklık seviyesini ayarlayacak bir uygulama var mı?
  7. grandvizi

Minecraft tam ekranda kasıyor

Merhabalar, Minecraft'ı tam ekrana aldığımda kasmaya başlıyor. 200 FPS alıyorum fakat tam ekrana alınca donmaya başlıyor. Sorun ne olabilir?
  8. grandvizi

Letgo'daki ilan kaldırılıyor

Merhabalar, Letgo'da 2 tane ilanım vardı. Bugün baktığımda 2'side silinmiş. Bu durum neyden kaynaklı olabilir?
  9. grandvizi

Parolapara güvenilir midir?

İyi forumlar, Parolapara üzerinden 400TL geri ödeme kampanyasına katıldım. İnternet üzerinden baktığımda birçok farklı şikayet mesajı olduğunu gördüm. Platformda böyle sorunlar var mı?
  10. grandvizi

RAM'ler 3600 MHz'ye alınmıyor

Merhabalar, 4X 8 GB 3600MHz CL18 RAM kullanıyorum. RAM'ler 2667MHz'de çalışıyor 3600'e alınmıyor. Almaya çalıştığımda da sıcak uyarısı verip kapanıyor. Bunun nedenini bilen var mı? Ne yapabilirim 3600 mhz'de kullanmak için?
  11. grandvizi

Bannerlord co-op nasıl oynanır?

Merhabalar, Bannerlord'u arkadaşımla birlikte nasıl co-op şekilde oynayabiliriz? Bunun bir yöntemi var mı?
  12. grandvizi

Videolar küçük ekranda bulanık görünüyor

Merhabalar, Youtube, Kick gibi platformlarda tam ekrana almadan normal oynatma modunda videolar çok kalitesiz görünüyor. Fakat tam ekrana aldığımda görüntü netleşiyor. Bunun sebebi ne olabilir?
  13. grandvizi

TP-Link modem kurulumu yapılamıyor

TP-Link AC1200 modelini internet üzerinden yeni satın aldım. Kitapçığındaki kurulum aşamalarını yaptım fakat internet olmadan bağlı hatası alıyorum. Kablolu bağlantı da gerçekleşmedi. Neyi yanlış yapmış olabilirim?
  14. grandvizi

R.E.P.O. çok oyunculu girilmiyor

R.E.P.O.'da host ol dediğim zaman kişi sayısı 1-6 arası olmalıdır uyarısı alıyorum. Nasıl girebilirim?
  15. grandvizi

PES 2017 yükleme ekranında kalıyor

PES 2017 Trial Edition'da sol alttaki mavi yuvarlak sürekli olarak dönüyor fakat oyun açılmıyor. Uzun süre bekledim bir tepki vermedi. Hatayı bilen var mı?
  16. grandvizi

PC mobil erişim noktasına bağlanmıyor

Selamlar, bilgisayar telefonun mobil erişim noktasına bağlanmıyor. Yardımcı olabilecek biri var mı?
  17. grandvizi

Ethernet kablosu ile indirme daha yavaş gerçekleşiyor

Merhabalar, ethernet kablosu kullandığımda Steam'de 12 Mbps hız alıyorum. Fakat çıkarttığımda daha yüksek hızları rahatlıkla görebiliyorum. Bunun nedeni ne olabilir? Ethernet kablosunu mu değişmem gerekir?
  18. grandvizi

PlayStation CE-34878-0 hatası çözümü

Playstation cihazımda CE-34878-0 hatası alıyorum. Bu hatanın çözümünü bilen var mı?
  19. grandvizi

Kulaklığın mikrofonu çalışmıyor

Zincir marketten aldığım mikrofonlu kulaklığın bir süre sonra mikrofonu çalışmamaya başladı. Bu neden olur? Çözüm yolunu bilen var mı?
  20. grandvizi

AMD zaman aşımı hatası çözümü

Merhabalar, AMD ekran kartım zaman aşımı hatası veriyor. Bilgisayar bir süre sonra kapanıyor. Ne yapabilirim?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri