Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. grandvizi

Laptop 2. monitörü algılamıyor

İyi forumlar, leptopu uzun süredir 2. monitörle kullanıyorum. Bu kez açtığımda monitörü algılamadı ve ne yapsam düzelmedi. Nasıl düzeltebilirim bu durumu?
  2. grandvizi

Assetto Corsa debriyaj basmadan vites atıyor

Merhabalar, Assetto Corsa'da h vites yaptım fakat debriyaja bassam da basmasam da vites geçişi yapıyor. Sadece debriyaj bastığımda vites değiştirmesini nereden ayarlayabilirim?
  3. grandvizi

ASUS monitörden ses gelmiyor

Merhabalar, ASUS VZ239 monitör satın aldım. Her şeyi kurdum fakat ses gelmiyor. Bunun çözümünü bilen var mı?
  4. grandvizi

Minecraft nereden server kiralanır?

Merhabalar, Minecraft'ta hangi site üzerinden server kiralayabilirim? Güvenilir ve uygun öneriniz var mı?
  5. grandvizi

Bilgisayar açıldığında monitör kapanıp açılıyor

Merhaba, bilgisayarı açarken monitör saniyelik kapanıp açılıyor ve daha sonra sorunsuz şekilde kullanım sağlayabiliyorum. Bu normal mi yoksa ilerde sorun çıkarır mı?
  6. grandvizi

Samsung telefona ulaşılamıyor

Merhaba, geçen sene aldığım Samsung Galaxy M34 telefonuma kimse ulaşamıyor. SMS dahi gönderilmiyor. Telefonun normal bekleme modunda hiçbir surette hat kaybetme durumu yaşanmıyor. Bu durumu nasıl çözebilirim?
  7. grandvizi

Monitörden cızırtı sesi geliyor

Alienware AW2523HF monitörünü satın aldım. Monitörün sol alt köşesinden cızırtı sesi geliyor. Hz seviyesini artırdıkça ses yükseliyor. Ama çok fazla değil ses. 60 Hz'de hiç ses gelmiyor. Bu normal midir?
  8. grandvizi

Yaz parfümü önerisi

Dior Sauvage kullanıyorum. Yaz için kalıcılığı yüksek daha fresh bir koku arıyorum. Kullandığınız ve beğenip önerebileceğiniz bir parfüm öneriniz var mı?
  9. grandvizi

iCloud sıfırladıktan sonra uygulamalar güncellenmiyor

İyi forumlar, iCloud hesabını sıfırladıktan sonra uygulamalar güncellenmemeye başladı. Kendim güncellemeye çalıştığımda "Önceki bir satın alma işleminin faturalandırılmasıyla ilgili sorun var." hatası alıyorum. Sorunu nasıl çözebilirim?
  10. grandvizi

Eski modem nasıl değiştirilir?

Merhaba, kullandığım modem baya bir eski durumda. Bunu değiştirmek istiyorum. Kendim değişim yapabilir miyim? Hangi modeli almam gerekiyor? Fiber değil internetim. Modemin internetime uyumlu bir model olduğunu nasıl anlayabilirim?
  11. grandvizi

Leptop kendiliğinden kapanıyor

Merhabalar, leptopta oyun oynadığım esnada kendiliğinden kapanıyor. Sorun ne olabilir?
  12. grandvizi

Steam 100 Mbps internetime rağmen 17 mb/s ile indirme yapıyor

Merhabalar, 100 Mbps internet hızı almama rağmen Steam'de 17 mb/s ile indirme yapabiliyorum. Önceden bu şekilde değildi. Düzeltmek için ne yapabilirim?
  13. grandvizi

Çıkartılan klavye tuşları tekrar yerine girmiyor

Temizlemek için çıkarttığım membran klavyenin tuşları yerine girmiyor. Suda yıkadım. Sorun bu olabilir mi?
  14. grandvizi

Gmail 2 aşamalı doğrulama için bildirim gelmiyor

Gmail'e giriş yapmak istediğimde 2 aşamalı doğrulama için telefona bildirim gelmiyor. Ne yapmam gerekir?
  15. grandvizi

iPhone ekranı saniyelik siyah oluyor

Merhabalar, iPhone ekranı normal kullanımda 1-2 saniyelik siyah ekran oluyor. Seri numaralarını kontrol ettim ekran orijinal. İkinci el almıştım cihazı. Sorun ne olabilir?
  16. grandvizi

iPhone ve iPad eşleşmiyor

iPhone 12 ve iPad 11 cihazı arasında bağlantı kuramıyorum. iPhone'dan denediğimde bağlantı başarısız diyor. Ne yapmam gerekiyor?
  17. grandvizi

Valorant 'Kuruluyor' kısmında kalıyor

Valorant'ı yüklerken kuruluyor yazısında kalıyor. Saatlerce beklesemde aynı kaldı. Sorun ne olabilir?
  18. grandvizi

CS2 eldiveni nakde nasıl çevrilir?

Merhabalar, kasadan değerli bir eldiven çıktı. Bunu az komisyonlu şekilde nasıl nakde çevirebilirim?
  19. grandvizi

Nvidia App kurulum başarısız hatası nasıl çözülür?

Merhaba! NVIDIA Experience'dan NVIDIA App'e geçiş yaparken karşılaştığınız 0xE0E00010 hata kodu, genellikle mevcut GeForce Experience yazılımının yeni uygulama ile çakışmasından kaynaklanmaktadır. Denetim Masası > Programlar ve Özellikler bölümüne gidin. Listeden NVIDIA GeForce Experience'ı...
  20. grandvizi

Ark Survival Evolved dokular bozuluyor

Merhaba, Ark Survival Evolved bir süre oynadıktan sonra uzunca bir ara verdim. Daha sonra oyunu açtığımda dünyamdaki nesnelerin dokuları büyük derecede bozulmuştu. Yeni dünya açınca böyle bir sorun yok fakat eskisinde kötü görünüyor. Bu neden olur? Düzeltebilir miyim?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri