Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. grandvizi

CS2 1280x960 çözünürlükte renkler değişiyor

CS2'yi 1280x960 çözünürlükte oynadığım esnada ekran gelmiyor tamamen önce beyaz sonra sırayla kırmızı yeşil ve mavi renkler tekrarlanıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  2. grandvizi

Windows güvenliği bazı ayarlar değiştirilmiyor

Merhabalar, Windows güvenlik ayarlarında değişim yapmak istediğimde "Bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir" uyarısı alıyorum. Nasıl çözebilirim?
  3. grandvizi

Kasanın arkasındaki AUX girişleri çalışmıyor

Kasanın arkasında bulunan AUX girişleri çalışmıyor. Bu neyden kaynaklanıyor olabilir? Çözümü bilen var mı?
  4. grandvizi

Geforce NOW Fortnite Account connection failed hatası

Merhaba, Geforce NOW üzerinden Fortnite için giriş yaparken Account connection failed hatası alıyorum. Bunun nedeni ne olabilir?
  5. grandvizi

Hamachi ile kurulan Minecraft sunucusuna girmek için Hamachi indirmek zorunlu mu?

Merhabalar, Hamachi ile kurduğum Minecraft sunucusuna giriş yapmak için Hamachi indirilmesi zorunlu mu? İndirmeden girme yolu var mı?
  6. grandvizi

Yakuza 0 Windows 11'de oynanabiliyor mu?

Merhabalar, Yakuza 0 oynamak istiyorum fakat mağaza sayfasında desteklediği işletim sistemi Windows 10 yazıyor. Windows 11'de de bu oyunu oynayabilir miyim?
  7. grandvizi

iPhone 11 video çekerken ekrana dokunma sesleri çıkıyor

iPhone 11 cihazımda Whatsapp ve Instagram gibi uygulamalarda video çekerken ekrana dokunma sesleri de dahil oluyor. Bu neyden kaynaklanıyor olabilir? Düzeltebilmenin bir yolu var mı?
  8. grandvizi

Chrome sekmeleri çoğaltıyor

Merhabalar, Chrome kullanırken son haftalarda aynı sekmeyi 4-5 adet açmaya başladı. Üstelik kapanmıyor. Görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  9. grandvizi

Dying Light 2 mavi ekran hatası çözümü

Merhabalar, Dying Light 2 oynadığım esnada 5. dakikada mavi ekran karşıma çıkıyor. Daha sonra yeniden başlatıyor sistemi. Sorun ne olabilir?
  10. grandvizi

Call of Duty Infinite Warfare sinematikte oyun kapanıyor

Merhabalar, Call of Duty Infinite Warfare sinematiğe girdiğinde oyun kapanıyor. Ne yapabilirim? Çözümü bilen biri var mı?
  11. grandvizi

Among Us friends code hatası çözümü

Among Us'ta uzun süredir friends code hatası alıyorum. Çözümünü bilen var mı?
  12. grandvizi

Assetto Corsa Steam API hatası çözümü

Merhaba, Assetto Corsa Content Manager'la mod indirdim. Şimdi ise Steam API hatası alıyorum. Çözümünü bilen yardımcı olabilir mi?
  13. grandvizi

ETS 2 dosyasına tır nasıl aktarılır?

ETS2'de başka bir saveden kendi saveime nasıl tır aktarabilirim? Biri yardımcı olabilir mi?
  14. grandvizi

Ani FPS düşüşleri nasıl düzeltilir?

Merhabalar, Dead by Daylight oynarken normalde 120 FPS alıyorum. Fakat bazı zamanlarda ani FPS düşüşleri meydana geliyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  15. grandvizi

Bilgisayardan ses gelmiyor

Merhabalar, geçen günlerde HDD girişini çıkarıp tekrar taktım. Tekrar açtığımda bilgisayardan ses gelmiyordu. Sorun giderici ses hizmeti yanıt vermiyor diyor. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?
  16. grandvizi

Need for Speed Most Wanted Türkçe yama önerisi

Need for Speed Most Wanted Türkçe yama güvenli ve iyi olan bir site var mı? Bazıları sahne çıkarıyor ve yanlış çevirebiliyor.
  17. grandvizi

Prize takılı olan leptopun oyun oynarken şarjı azalıyor

Merhabalar, başlıkta belirttiğim gibi sarja takılı olmasına rağmen oyun oynadığım esnada leptopun şarjı azalıyor. 2 saat oynadığımda yüzde 80'e kadar düşüyor. Excalibur marka leptop. Ne yapmam gerekir bu durumda?
  18. grandvizi

Xiaomi ana ekranda reklamlar var

Xiaomi telefonda ana ekranda bile reklamlar çıkmaya başladı. Bunlar virüs olabilir mi? Nasıl temizleyebilirim?
  19. grandvizi

Xiaomi sıfırlanırken nelere dikkat edilmeli?

Merhabalar, Xiaomi telefonu sıfırlamam gerekiyor. Mi hesabı sorun yaratır mı? Şifresini bilmiyorum. Tekrar açarken o hesabı da istiyor mu?
  20. grandvizi

NVIDIA App video kayıt bölümü yok mu?

Merhaba, NVIDIA Experience'de Alt+Z tuşlarıyla açılan video kayıt bölümü Nvidia App'te yok mu?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri