Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. grandvizi

Sistemi aldıktan sonra yapılması gerekenler

Merhabalar, yeni hazır sistem aldım. Windows'u kurduktan sona ne gibi işlemler yapmam gerekiyor. Güncel driver'ları nasıl indirmeliyim? Bunun dışında başka indirmem gereken neler var?
  2. grandvizi

Bazı tuşlar FN tuşuyla birlikte çalışıyor

Merhabalar, ESC, 1 ve TAB tuşları sadece FN tuşuyla birlikte bastığımda çalışıyorlar. Bunun nedeni nedir? Yardımcı olabilecek var mı?
  3. grandvizi

CS2 ağına bağlanılıyor hatası çözümü

Merhabalar, CS2'ye giriyorum fakat en üstte CS ağına bağlanılıyor yazıyor. Sorunu nasıl çözebilirim?
  4. grandvizi

Kafa Topu 2 açılmıyor

Kafa Topu 2 oyununa girmeye çalıştığımda güncelleme var uyarısı verip Play Store'a atıyor. Fakat güncelleme görünmüyor. Bunun nedeni ne olabilir? Nasıl düzeltebilirim?
  5. grandvizi

PUBG 'anormal maç davranışları' banı yedim

Merhabalar, PUBG oynarken, oyunun ortasında 'anormal maç davranışları sergilediğin tespit edildiği için oyun ortamını korumak amacıyla yakından takip edileceksin' uyarısı alıp banlanıyorum süreli olarak. Halbuki farklı hiçbir şey yapmadım. Bunun nedeni ne olabilir?
  6. grandvizi

Windows 11 'yönetici bu işlevi devre dışı bıraktı' hatası çözümü

Windows telefon bağlantısında uygulama ayarlarına geldiğimde 'yönetici bu işlevi devre dışı bıraktı' hatası alıyorum. Bunun nedeni ne olabilir?
  7. grandvizi

Ağ kayıtlı değil hatası çözümü

Merhaba, Android telefonda arama yapmak isterken "Ağ kayıtlı değil" hatası alıyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Kapatıp açtım fakat çözülmedi.
  8. grandvizi

Windows Defender nasıl kaldırılır?

Merhaba, Windows Defender sistemini tamamen kaldırmak istiyorum. Bunun bir yolu var mı? Kaldırırsam çok büyük sorunlar yaşar mıyım?
  9. grandvizi

Windows 10 LTSC ve Windows 10 Pro farkları nelerdir?

Merhabalar, Windows 10 LTSC ve Windows 10 Pro farkları nelerdir? Hangisini alıp kursam performans açısından daha iyi sonuçlar elde ederim?
  10. grandvizi

Nvidia dikkat çeken oyun öğeleri nasıl kapatılır?

Merhabalar, Nvidia uygulamasından herhangi bir oyundan çıktıktan sonra "Dikkati çeken oyun öğelerini gözden geçirin." diye bir uyarı alıyorum. Oturumdaki heyecan verici anlar otomatik olarak kaydedildi yazıyor. Bu ayarı nasıl kapatabilirim?
  11. grandvizi

Bilgisayar uyku sonrası kasmaya başlıyor

Merhaba, bilgisayarı uyku moduna aldıktan sonra tekrar açınca kasmaya başlıyor. Bunun nedeni ne olabilir?
  12. grandvizi

Yedeği kapattığım klasör yenileniyor

Merhabalar, telefonda ekran resimleri klasöründeki resimlerin yedeklemesini kapattım fakat Google Fotoğraflar bunları da yedekliyor. Dosyayı sildiğim halde yeni bir ss alınca tekrar yedeklemeye başlıyor. Bunu nasıl kapatırım?
  13. grandvizi

MSI Afterburner hiçbir değeri göstermiyor

Merhaba, MSI Afterburner uygulamasında hiçbir değer görünmüyor. İzleme kısmında CPU2 seçeneği var CPU yok. Bunu nasıl çözebilirim?
  14. grandvizi

RDR2 kontrol ayarları önerisi

Merhaba, RDR2'yi yeni indirdim. Fakat oynanış ayarları biraz tuhaf geldi. Daha kolay kullanım için önerebileceğiniz kontrol ayarları var mı?
  15. grandvizi

Redmi Note 12 düştükten sonra şarj göstergesi dondu

Merhabalar, geçen günlerde telefonumu düşürdüm. Yüzde 90 olan şarj bir anda yüzde 53'e indi ve daha sonra saatlerce bu seviyeden hiç kıpırdamadı. Bu nasıl düzeltilebilir? Telefoncuya götürmem gerekir mi?
  16. grandvizi

Torrent kullanırken VPN açılmalı mı?

Merhaba, qbittorrent kullanacağım. Bunu kullanırken güvenlik için VPN kullanılması gerekiyor mu?
  17. grandvizi

Telefondaki 'Hayat eve sığar' yazısı nasıl kaldırılır?

Merhaba, telefonumda hala "Hayat eve sığar" ibaresi yer alıyor sol üstte. Bunu nasıl kaldırabilirim?
  18. grandvizi

Mikrofondan cızırtı sesi geliyor

Merhaba, mikrofondan konuşurken cızırtı sesi gelmeye başladı. Nasıl çözebilirim?
  19. grandvizi

Normal kullanımda bilgisayar kitleniyor

Uzun süredir video izlerken yada bazı küçük işleri yaparken bilgisayar bir anda kitlenip kalıyor. Sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olabilecek var mı?
  20. grandvizi

Sınırsız interneti iPad ile nasıl paylaşabilirim?

Merhabalar, sınırsız internet paketim var fakat mobil veri açınca 15 gb sınırı var diye biliyorum. Sınırsız interneti nasıl tam olarak paylaşabilirim? Bunun bir yolu var mı?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri