Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. grandvizi

BIOS fan ayarı nasıl yapılır?

BIOS'ta Smart fan Control diye bir şey var, buradan fan ayarlanabiliyor mu?
  2. grandvizi

Eski iTunes yedeği yüklendiğinde yeni veriler silinir mi?

Merhabalar, eski iTunes yedeklemesini yüklersek yeni veriler de silinir mi? Eğer otomatik siliniyorsa bunların silinmesini engelleyebilir miyiz?
  3. grandvizi

Steam kendi envanterim görünmüyor

Merhaba, kendi envanterime baktığımda, ".. adlı kullanıcının envanteri şu anda gizlidir." uyarısı alıyorum. Bu neyden kaynaklanır?
  4. grandvizi

Windows 11 yükseltirken 'Western Digital NVMe Disk' hatası nasıl çözülür?

Merhabalar Windows 11 yükseltme aracında ilerlerken "Western Digital NVMe Disk" hatası alıyorum. Hazır olmayan donanım var diyor. Bu neyden kaynaklı olabilir?
  5. grandvizi

YouTube hesabımda bazı canlı yayın ve videolar açılmıyor

Merhaba, kendi Youtube hesabım üzerinden giriş yaptığımda bazı canlı yayın ve videoları açamıyorum. Fakat çıkış yaptığımda tüm videolar ve canlı yayınlara girilebiliyor. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?
  6. grandvizi

Kamerayı açınca müzik kesiliyor

Merhaba, müzik dinlediğim esnada kamera açılınca müzik kesiliyor. Bu durumu engellemenin bir yolu var mı?
  7. grandvizi

İnternet bağlı ama uygulamalar açılmıyor

Merhaba, internete bağlı olduğum görünüyor fakat internet ile ilgili hiçbir uygulama çalışmıyor. Bu neyden kaynaklanır?
  8. grandvizi

Windows 11 çift ekran yapılmıyor

Merhaba, sistemimi çift ekran yapamıyorum. Kabloları doğru şekilde bağladım fakat çift yapamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
  9. grandvizi

iPad Air kaydedilen not kayboluyor

iPad Air cihazımda yeni not açıp kaydediyorum. Fakat çıktığımda not kayboluyor. Eski notlarda da boş ekran çıkıyor. Bu durum neyden kaynaklanıyor olabilir?
  10. grandvizi

Minecraft mobil mod nereden indirilir?

Merhabalar, Minecraft mobilde marketteki modları beğenmedim. Dosya olarak indirebileceğim site gibi bir yer var mı güvenli?
  11. grandvizi

Windows 10 iCloud senkronize edilmiyor

Merhaba, Windows 10 bilgisayarıma iCloud uygulamasını indirdim. Fakat sürekli yükleniyor olarak gösteriyor. Tam senkronize edilmiyor. Sorunu nasıl düzelteblirim?
  12. grandvizi

Capcut'a Facebook'tan giriş yapılmıyor

Merhaba, Facebook üzerinden Capcut'a giriş yapamıyorum. Onaylandı yazıyor fakat yine uygulamaya atıyor giriş yapılmamış şekilde.
  13. grandvizi

FIFA 14 nereden güvenli indirilebilir?

Merhaba, FIFA 14 indirip oynamak istiyorum. Steam gibi yerlerde olmadığı için bunu güvenli şekilde nasıl indirebilirim? Önerdiğiniz bir site var mı?
  14. grandvizi

Leptop klavyesindeki tuşlar sökülür mü?

Merhaba, Casper Excalibur g770 leptopun klavyesindeki tuşlar temizleme amaçlı sökülebilir mi?
  15. grandvizi

Opera'da Google İngilizce oldu

Merhaba, opera kullanıyorum. Tarayıcı Türkçe ama Google'a girdiğimde yazılar İngilizce oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  16. grandvizi

Windows 7 internet explorer açılmıyor

Merhaba, Windows 7 leptopa format attıktan sonra internet explorer açılmıyor. Açılmadığı için başka tarayıcı da yükleyemiyorum. Nasıl çözebilirim bu durumu?
  17. grandvizi

Leptopta Wi-fi yeri görünmüyor

Merhabalar, leptopta Wifi kısmı hiç görünmüyor. Sağ alt kısımda da Wifi yeri yok. Bu sorun nasıl düzelir?
  18. grandvizi

iOS oyunu Android'de çalıştırılabilir mi?

Merhabalar, iOS oyunu Android'de çalıştırmanın bir yolu var mı?
  19. grandvizi

Format sonrası harddisk depolama alanı düştü

Merhaba, geçtiğimiz günlerde harddiske format attım. Daha sonra baktığımda 256 GB'lik harddisk 30 gb'ye düştü. Bunu nasıl düzeltebilirim? Kurulumda bir hata mı yaptım?
  20. grandvizi

Steam indirilen oyunlar siyah ekranda kalıyor

Merhaba, Steam üzerinden indirdiğim oyunların birçoğu açılırken siyah ekranda kalıyor. Bunun nedeni Steam mi acaba? Bu sorunu nasıl giderebilirim?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri