Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. Baris

Yazıcı Sürücünü Kaybettim

Merhaba arkadaşlar, yazıcımın CD’sini ? kaybetdim yeni bilgisayarıma nasıl eşleştirebilirim yazıcıyı acaba ⁉
  2. Baris

En uygun fiyatlı yazıcı

İyi günler, Ben evde kullanacağım uygun fiyatlı bir yazıcı almak istiyorum. Ama yazıcılar hakkında bilgim yok. Özellikle kartuşu uzun ömürlü olacak, basit ve kullanışlı olan en uygun fiyatlı yazıcı hangisidir?
  3. Baris

HP kartuş sorunu

Cumartesi günü aldığım yazıcının kartuşlarını taktığımda renkli kartuş iletişim hatası verdi ancak siyah kartuş çalıştı. Daha sonra içinde mürekkep var mı diye bakarken mürekkep taştı süngeri battı. Sorun çözülür mü yoksa kartuş çöpe mi gider? Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. Baris

Kupa Bardak vb baskı makinesi ve tavsiyeler

ben kendi evimde kupa bardak basmak istiyorum ilk başlangıç olarak hangi makineyi almalıyım makineler nasıl çalışır işlevi işleyişi nasıl aldığım makine ile başka neler basabilirim bana bilgi verirseniz harika olur şimdiden teşekkürler.
  5. Baris

Yazıcıya dosya gönderince Windows çöküyor

Windows'da yazıcıya dosya gönderince bu sayfa karekodu çıkıyor, 3 yazıcım var sadece biri olmaya başladı hatta Chrome'da bir sayfa da o yazıcı tanımlıysa otomatik CTRL - P'de mavi ekrana düşüyor. Not: Daha önce 4 yıldır aynı yazıcıyı kullanıyorum herhangi bir sorun oluşmadı şimdiye kadar. Mavi...
  6. Baris

Yazıcı aynı metni tekrarlıyor mu?

Matbaa cihazım garip davranıyor, sürekli aynı sayfaları basıyor. Tıpkı eski bir daktiloymuş gibi, aynı metinler tekrar tekrar çıkıyor. Bu sorunla nasıl başa çıkabilirim? Cihazda bir tıkanma mı var, yoksa yazılımsal bir hata mı söz konusu? Belki de kartuş problemi olabilir. Ya da yazdırma...
  7. Baris

Ücretsiz Domainler SEO'yu Etkiliyor Mu?

.tk uzantılı bir internet sitesi kurdum fakat arama motoru optimizasyonu için uygun olmadığını fark ettim. Bing bile, sitenin varlığını tespit edemiyor. Bu tür alan adlarıyla SEO çalışması mümkün mü? Bu durum beni endişelendiriyor, çünkü sitenin görünürlüğünü artırmak istiyorum. Arama...
  8. Baris

Indexing Profile Backlinks: Acquisition Strategies

Getting profile backlinks indexed is crucial for boosting your website's search engine rankings; it's essential for online visibility. While seemingly straightforward, effective indexing requires careful consideration. To swiftly index profile backlinks, follow these steps: Create top-notch...
  9. Baris

Enaba güvenilir midir?

Ben hic kullanmadim.
  10. Baris

Makine Öğrenmesi Regresyon Nedir?

değişik bilgiler olmuş...
  11. Baris

Logitech G Hub uygulamasında kulaklık görünmüyor

katiliyorum bende guncelleme sorunu olabilir
  12. Baris

Windows APK açmak için en iyi uygulama hangisi?

BlueStacks ben bunu kullniyordum ama cok yavas idi sonra MEmu Play e gectim daha rahat
  13. Baris

Microsoft bir uygulamayı daha sonlandırıyor!

microsoftta bugunlerde herseyi ya kapatiyor ya degistiriyor.
  14. Baris

Moderatör Arıyoruz

Konu Hala aktiftir. basvurulariniz pm yolu ile bana yapabilirsiniz.
  15. Baris

TOGG rekor zarar açıkladı

nasıl zarar yahu okadar satış yapılıyor. ama önce sorunları çözmeleri lazım ki insanlar satılmaya devam etsinler bende almayı düşünüyordum ama çok sorun haberleri piyasa dağıldı
  16. Baris

2025 Yılında Google Search Console Yenilikleri ve SEO’ya Etkileri

Tesekkurler bilgi icin dursun lazim olur
  17. Baris

Alışgidiş kimin, sahibi kim?

Alışgidiş guvenilir bir firma bence arkadasinda koca banka var
  18. Baris

Bağımlısı Olacağınız 15 Mobil Oyun Önerisi

Tesekkurler.... arada denerim bazilarini

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri