Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. Baris

2024 yılı itibarıyla dünyadaki en yeni oyunlar

2024 yılı itibarıyla dünyadaki en yeni oyunlar, farklı türlerde ve platformlarda çıkmaya devam ediyor. Hem bağımsız yapımlar hem de büyük stüdyoların projeleri heyecanla bekleniyor. İşte 2024’te çıkan veya çıkması beklenen bazı önemli ve yeni oyunlar: 1. Starfield (2024 - PC, Xbox Series X|S)...
  2. Baris

eFootball (eski adıyla PES) oynarken başarıyı artırmak için çeşitli stratejiler ve taktikleri

eFootball (eski adıyla PES) oynarken başarıyı artırmak için çeşitli stratejiler ve taktikler geliştirebilirsiniz. Oyunun dinamikleri sürekli değişiyor, ancak temel bir oyun planı oluşturmak için dikkate almanız gereken birkaç önemli unsur var. İşte eFootball için etkili oynanış taktikleri: 1...
  3. Baris

Brawl Stars'ta başarılı olmak için farklı oyun modlarına göre farklı taktikler geliştirebilirsiniz. İşte bazı genel Brawl Stars taktikleri

Brawl Stars'ta başarılı olmak için farklı oyun modlarına göre farklı taktikler geliştirebilirsiniz. İşte bazı genel Brawl Stars taktikleri: 1. Kahraman Seçimi ve Ekip Kompozisyonu Takım Senkronizasyonu: Özellikle takım tabanlı modlarda, takımdaki her karakterin farklı yeteneklere sahip olması...
  4. Baris

Mobile Legends ve League of Legends: Wild Rift'in karşılaştırmasını yapalım

Mobile Legends ve League of Legends: Wild Rift'in karşılaştırmasını yapalım: Grafik ve Görsellik Mobile Legends: Daha hafif grafikler Düşük sistem gereksinimleri Basit ve anlaşılır efektler Daha az detaylı karakterler LoL Wild Rift: Daha kaliteli grafikler PC versiyonuna yakın görsellik...
  5. Baris

Arkadan gelen sesleri azaltmak için kullanabileceğiniz en iyi gürültü engelleme uygulamalarını sıralayalım

Arkadan gelen sesleri azaltmak için kullanabileceğiniz en iyi gürültü engelleme uygulamalarını sıralayalım: Krisp En popüler seçeneklerden biri: Gerçek zamanlı gürültü engelleme Video konferanslarla uyumlu Yapay zeka destekli Kolay kullanım arayüzü Windows ve Mac desteği Ücretsiz ve premium...
  6. Baris

En çok kullanılan mobil uygulamaları kategorilere göre sıralayalım

En çok kullanılan mobil uygulamaları kategorilere göre sıralayalım: Sosyal Medya WhatsApp Instagram Facebook TikTok Twitter/X Telegram BeReal LinkedIn Pinterest Video/Streaming YouTube Netflix Disney+ Prime Video TikTok Twitch MUBI BluTV Müzik/Ses Spotify Apple Music YouTube Music...
  7. Baris

PUBG'de sesli sohbet kullanamamak

PUBG'de sesli sohbet sorunları için çözüm yollarını sıralayalım: Temel Kontroller Sesli sohbet düğmesinin açık olduğundan emin olun Ana ekranda mikrofon ikonunun aktif olduğunu kontrol edin Takım sesli sohbetinin açık olduğunu kontrol edin "Herkese Açık" veya "Sadece Takım" ayarlarını...
  8. Baris

iPhone'larda yaşanan en sık sorunları ve çözümlerini açıklayayım

iPhone'larda yaşanan en sık sorunları ve çözümlerini açıklayayım: Batarya Sorunları Hızlı batarya tükenmesi Batarya sağlığının düşmesi Çözümler: Batarya sağlığını kontrol edin (Ayarlar > Batarya > Batarya Sağlığı) Arka plan uygulamalarını kapatın Konum hizmetlerini sınırlayın Ekran...
  9. Baris

iOS için en iyi oyunları kategorilere göre sıralayalım

iOS için en iyi oyunları kategorilere göre sıralayalım: Aksiyon/Macera Genshin Impact GRID Autosport Pascal's Wager Dead Cells Grimvalor Hyper Light Drifter RPG (Rol Yapma) Divinity: Original Sin 2 Final Fantasy serisi Monster Hunter Stories Star Wars: KOTOR Chrono Trigger Oceanhorn 2...
  10. Baris

Android'deki en iyi oyunları kategorilere göre sıralayalım

Android'deki en iyi oyunları kategorilere göre sıralayalım: Aksiyon/Macera Genshin Impact: Açık dünya RPG PUBG Mobile: Battle royale Call of Duty Mobile: FPS Apex Legends Mobile: Battle royale Grand Theft Auto serisi: Açık dünya aksiyon RPG (Rol Yapma) Diablo Immortal Final Fantasy...
  11. Baris

Android telefonunuzun performansını artırmak için etkili yöntemleri

Android telefonunuzun performansını artırmak için etkili yöntemleri açıklayayım: Temel Performans Ayarları Geliştirici seçeneklerini açın (Ayarlar > Telefon hakkında > Derleme numarasına 7 kez tıklayın) Animasyon ölçeklerini 0.5x yapın veya kapatın RAM yönetimini optimize edin Uygulamalara...
  12. Baris

Android telefonlardaki en yaygın sorunları ve çözüm önerileri

Android telefonlardaki en yaygın sorunları ve çözüm önerilerini açıklayayım: Batarya Sorunları Hızlı batarya tükenmesi Arka planda çalışan gereksiz uygulamalar Çözüm: Batarya kullanımını kontrol edin, gereksiz uygulamaları kapatın, ekran parlaklığını azaltın Depolama Alanı Yetersizliği...
  13. Baris

Telefon suya düştü ne yapmam lazım genel bilgi

Telefonunuzun suya düşmesi durumunda hemen şu adımları izlemenizi öneririm: 1. Telefonu hemen sudan çıkarın ve tamamen kapatın. Eğer kapanmıyorsa pili çıkarılabilir modelse pili çıkarın. 2. Telefonu kesinlikle prize takmayın veya şarj etmeye çalışmayın. Bu, kısa devreye neden olabilir. 3...
  14. Baris

İlk Akıllı Telefonunuz Hangisiydi?

Hatirladiginiz kadari ile aldiginiz ilk akilli telefonunuz hangisiydi android bolumune actim ama android olmasi tabiki sart degil :) Benim sanirim ilk telefonum Nokia 9000 idi :) zaten kendiside dünyadaki ilk akıllı telefon diye geçer...
  15. Baris

Game Baby!

degisik birsey mis :D ama almam :P cok ilgimi cekmedi
  16. Baris

Mouso Core Worker Process nedir?

Mouso Core worker procsess MoUsoCoreWorker.exe, Windows güncellemeleriyle ilgili wuauclt.exe yerine kullanılan bir dosyadır. Yerel disk C: \ Windows \ System32 konumunda bulunur. Kısacası, bir Windows sistem dosyasıdır.
  17. Baris

Mac mi almalıyım Windows mu?

Ben mac sevmiyorum :))
  18. Baris

Lixiang Li9 Dunyanin En iyi Arabasi Hibrit

Merhaba Arkadaslar Bende kendi arabami tanitmak istedim Li9 1 yildir kullaniyorum daha once farkli farkli arac kullandim ve sonunda bu arabayi aldim. Suan aracimdan okadar memlunum ki anlatamam, canim istediginde elektrik canim istediginde benzin yada hibrit mod ile dengeli kullaniyorum...
  19. Baris

SEO öğrenmek istiyorum

udemyde bircok egitim mevcut

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri