Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. Xalmares

Steam hesap kısıtlaması ne zaman kalkıyor

Steam'de 5 dolarlık harcama yaptığım halde hesap kısıtlaması kalkmadı. Bunun kalkması için bir süre mi var?
  2. Xalmares

ETS 2 gaza basıldığında müzik sesi kısılıyor

Merhabalar, ETS 2 oyununda gaza bastığım esnada müzik sesi kısılıyor. Oyunun radyosuna attım müzikleri. Bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?
  3. Xalmares

Telefon için gamepad önerisi

Mehabalar, telefonda FPS oyunları için kullanabileceğim kullanışlı ve F/P gamepad ürünü öneriniz var mı?
  4. Xalmares

EA Play oyunları Steam'den mi oynanıyor

Merhabalar, Gamepass aboneliği alındığında EA Play sahibi de olunuyor. EA Play oyunları Steam üzerinden mi giriliyor?
  5. Xalmares

Windows 11 arama kısmında hiçbir şey görünmüyor

Merhaba, Windows 11 bilgisayarımda arama çubuğuna bastığımda ve denetim masası gibi ayarları görmek istediğimde hiçbir arama sonucu çıkmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  6. Xalmares

Leptop kapalıyken ışık gelip gidiyor

Merhaba, leptop kapalıyken ve bağlantı yokken elektrik akımı geliyor gibi oluyor. Şarj bağlıyken sürekli oluyor. Sorun ne olabilir?
  7. Xalmares

Yurt dışı yerel hatları arayabilecek uygulama önerisi

Merhabalar, Skype gibi yurt dışı yerel hatları arayabileceğim uygulama var mı?
  8. Xalmares

Termal macunun fazla kaçması sorun olur mu?

Merhaba, termal macun yenileme işlemi yapıyordum. Biraz fazla kaçtı ve kenara çok minik şekilde dağıldı. Bu sorun yaratır mı? Çok fazla değil küçük bir kısım. l
  9. Xalmares

RDR2 50 dolar topla görevi nasıl yapılır?

Merhaba, RDR2 oynuyorum. Verilen "50 dolar topla" görevini nasıl hızlı bir şekilde yapabilirim? Fazla para veren iyi bir yan görev var mı?
  10. Xalmares

GTA 5 err_fıl_pack_3 hatası çözümü

Merhaba GTA 5'i açmaya çalıştığımda "err_fıl_pack_3" hatası alıyorum. Ne yaparak düzeltebilirim?
  11. Xalmares

iPhone SE 2 alınır mı?

Merhabalar, iPhone 7 olan telefonumu artık değiştirmem gerekiyor. iPhone SE2 sizce mantıklı mı? Küçük bir telefon olsun istiyorum. Uygulamalar için yeterli mi?
  12. Xalmares

2.4GHz ile 5 GHz arasındaki fark nedir?

Merhaba, modem arayüzünde yazan 2.4GHz ile 5 GHz arasındaki fark nedir? Etkinleştirmem iyi veya kötü etkisi olur mu?
  13. Xalmares

Ekranı 60 Hz'den 75 Hz'ye çıkarmak sorun yaratır mı?

Merhaba, ekranımı uzun süredir 60 Hz olarak kullanıyorum. Fakat ayarlarda 75 Hz'de var. Çıkardığım zaman Cpu biraz daha çalışıyor. Bu sorun yaratır mı?
  14. Xalmares

Windows 10 lisans nasıl kaldırılır?

Geçtiğimiz günlerde trendyol üzerinden lisans aldım ve bilgisayarıma yükledim. Bu lisansı kaldırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
  15. Xalmares

Suzuki Swift alınır mı?

Merhaba, 1 milyon TL'yi geçmeyecek otomatik bir araba almak istiyorum. Tecrübem hiç yok, bu nedenle sorunsuz bir araba olsun istiyorum. Diğer birçok modelde farklı sıkıntılardan söz ediliyor. Aracın büyük olmasına gerek yok. Sizce 2023 model Suzuki Swift alınır mı?
  16. Xalmares

Scl.gg güvenilir mi?

Merhaba, Steam hesabımı Scl.gg'ye bağlasam güvenlik sorunu yaşar mıyım?
  17. Xalmares

Pubg mobile kendiliğinden siliniyor

Merhaba telefonuma Pubg mobile yüklüyorum. Sabah uyandığımda silinmiş oluyor. Bu neden olabilir? Yardımcı olabilecek var mı?
  18. Xalmares

drvsetcontext failed functionality indeterminant hatası nedir?

Merhaba Nvidia ekran kartında olay görüntüleyicisinde "drvsetcontext failed functionality indeterminant" hatasını alıyorum. Bu nedir, bilen var mı?
  19. Xalmares

Papara şifresi için Google uyarı verdi

Merhaba, itemsatış üzerinden hesabıma yükleme yapacaktım. Papara hesabımı seçtiğimde Google şifrenizi değiştirin diye uyarı verdi. Daha şifremi girmemiştim bile. Sizce çok önemli bir durum mudur? Bilgisayarı sıfırlamak gerekir mi?
  20. Xalmares

Çalınan Steam hesabıma kartımdan para yatırıldı

Arkadaşlar, çalınan Steam hesabım üzerinden kartım kayıtlı olduğu için 50 dolar yatırıldığı görülüyor. Bunu geri alabilmek için hukuksal yada farklı bir yöntem var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri