Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. Xalmares

X 'Bir sorun oluştu. Yeniden yüklemeyi dene' hatası çözümü

Twitter kullanırken sürekli olarak 'Bir sorun oluştu. Yeniden yüklemeyi dene" hatasıyla karşılaşıyorum. Çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  2. Xalmares

Widget çok şarj tüketir mi?

Merhaba, ekranda birçok Widgeti'i birden kullanıyorum. Bu şarj tüketimini çok fazla artırır mı?
  3. Xalmares

iPhone alarm sesi kendiliğinden kısıldı

iPhone cihazımda alarm sesi çok kısık geliyor. Titreşim de vermiyor. Bunun nedeni ne olabilir? Düzeltebilir miyim?
  4. Xalmares

Epic Games 'Ürün Etkinleştirme Başarısız' hatası nasıl çözülür?

Epic Games üzerinden bir oyunu almak istedim. Sepete ekleyip satın ala bastığımda "Ürün Etkinleştirme Başarısız" Hata Kodu: E10-0 hatası alıyorum.
  5. Xalmares

Call of Duty Black Ops Cold War açılırken bir anda kapanıyor

Merhabalar, Call of Duty Black Ops Cold War açıldığı esnada birden kapanıyor. Genellikle connecting Online services yazısından sonra çöküyor. Ne yapmam gerekir?
  6. Xalmares

Microsoft Remote Control error kode 0x204 nasıl çözülür?

Microsoft Remote Control uygulamasının kurulum aşamasında "Unable to Connect Error Kode 0x204" hatası alıyorum. Çözümü bilen var mı?
  7. Xalmares

Sons of The Forest birden kapanıyor

Sons of The Forest oynadığım esnada oyun birden kapanıyor. Yaklaşık 1-1.5 saat oyunu oynayabiliyorum fakat sonra kapanıyor. Sorun ne olabilir?
  8. Xalmares

CS2 ms drop sorunu nasıl çözülür?

Merhabalar, CS2 oynarken bu sıralar oyuna ms drop giriyor. Yaşayıp çözebilen var mı bu durumu?
  9. Xalmares

Kernel Power 42 64 hatası çözümü

Kernel Power 42 64 hatası alıyorum. Ne yaptıysam olmadı. Daha önce bu hatayı çözen biri var mı?
  10. Xalmares

Portal 2 kayıt dosyası yüklenmiyor

Portal 2'yi dün oynadım. Kaydedip çıkış yaptım. Fakat bugün açtığımda oyun açılmıyor. Yükleme ekranında kalıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
  11. Xalmares

eFootball 25 canlı güncelleme verileri uygulanamadı hatası çözümü

Merhabalar, eFootball 25 girerken 'Canlı güncelleme verileri uygulanamadı" hatası alıyorum. Bu hatanın çözümünü bilen birisi var mı?
  12. Xalmares

Efootball 2025 oyundan atıyor

Merhabalar, Efootball 2025 açtıktan 30 saniye sonra kadar oyundan atıyor. Yardımcı olabilecek biri var mı?
  13. Xalmares

PUBG oynarken oyun çöküyor

Merhabalar, PUBG oynadığım esnada oyun çöküyor. Ekran kartım RTX 4060. Yazılım güncellemelerini de yaptım. Başka ne sorun olabilir?
  14. Xalmares

EA FC 25'de Rivals oynanmıyor

Merhabalar, EA FC 25'de Rivals oynamak istiyorum fakat oyunda aniden takılıyor ve hiçbir şey oynatmıyor. Bunun nedeni nedir?
  15. Xalmares

Epic Games gösterdiğinden daha büyük boyut indirme yapıyor

Epic Games üzerinden RDR2 indirecektim. Oyunu indirmeden önce 120 GB olduğu yazıyordu ve D diskinde de 180 GB'a yakın boş yer vardı. Fakat indirme yapılırken depolamanın dolduğunu belirtip indirme hata verdi. Bu neden bu şekilde gösteriliyor?
  16. Xalmares

Nvidia desteklenen oyunu başlatın uyarısı

İyi forumlar, Mount and Blade Warband oyununa girerken desteklenen oyunu başlatın uyarısı alıyorum. Bu durumu nasıl çözebilirim?
  17. Xalmares

CS2 crenderdevicemgrdx11 hatası çözümü

Merhabalar, Steam hesabımda CS2 girmeye çalışırken CS2 crenderdevicemgrdx11 hatası alıyorum. Farklı hesaba girdiğimde direkt giriş yapıyor. Sorun ne olabilir?
  18. Xalmares

ATM parayı yuttu

Merhabalar, Papara kartıma Akbank ATM'si üzerinden para yatıracaktım. ATM'ye parayı verdiğimde durdu ve daha çalışmadı. Aradım fakat tutarı tam olarak bilmiyorum. Bu çözülür mü? Paranın miktarını bilmediğim için iptal edilir mi ödeme?
  19. Xalmares

Roblox unable to send friend request hatası çözümü

Roblox'ta arkadaşıma istek göndermeye çalışırken "Roblox "unable to send friend request" hatası alıyorum. Bunu nasıl çözerim?
  20. Xalmares

RTX 4060 sistem anlık takılıyor

Merhabalar, RTX 4060 olan sistemimde oyun oynarken anlık takılmalar yaşıyorum. Bu sorun neyden kaynaklanabilir?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri