Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. N

Nike siparişim ne zaman ulaşır acaba?

Nike'tan ayakkabı sipariş ettim geçen hafta. Tahmini teslimat tarihi verdiler ama hala kargoya verilmedi görünüyor. Daha önce Nike'tan sipariş veren oldu mu? Kaç günde geliyor genelde? Bir de kargo takibi nasıl yapılıyor? Site çok karmaşık geldi. Acaba müşteri hizmetlerini mi arasam? Gelmezse...
  2. N

Opera Neon ile Yapay Zeka Destekli Tarayıcılarda Yeni Bir Dönem Başlıyor

Opera Neon'un yerel işleyen yapay zekası, 🤔 gerçekten de işleri kolaylaştırabilir, bakalım zamanla nasıl gelişecek.
  3. N

Teleskop aynasına nasıl bakarım?

Yeni bir teleskop aldım aynalı modelden. İlk defa böyle bir şey kullanıyorum o yüzden biraz acemiyim. Aynasının çok hassas olduğunu duydum, çizilmesinden falan korkuyorum. Acaba bu aynayı nasıl temizlemem gerekiyor? Normal cam silme spreyleri falan kullansam sıkıntı olur mu? Yoksa özel bir...
  4. N

5 bine AMD ekran kartı ne alabilirim

Selam millet! Ekran kartı almam lazım, bütçe de 5000 TL civarı. AMD düşünüyorum, NVIDIA'ya o kadar para vermek istemiyorum açıkçası. RX 6600 falan mı baksam diyorum ama kararsızım. RX 6500 XT de var ama o biraz zayıf gibi sanki. CS:GO, Valorant gibi oyunlar oynuyorum genelde, çok da ultra ayarda...
  5. N

Cougar 1200W PSU nasıldır kullanan var mı?

Yeni sistem topluyorum, güç kaynağı almam lazım. Cougar CGR Polar 1200W 80+ Platinum Full Modüler PSU gözüme çarptı. Daha önce Cougar kullanmadım, marka hakkında pek bilgim yok. 1200W yüksek bir değer, ileride ekran kartı upgrade'i yaparım diye düşünüyorum. Platinum olması iyi elektrik tasarrufu...
  6. N

Alanya'da bıçaklı saldırı olmuş duydunuz mu?

Alanya'da sahilde bir olay olmuş, bıçaklı saldırı diyorlar. Üç kişi yaralanmış galiba. Ne ara bu kadar olaylar arttı anlamıyorum. Turistik bir yerde böyle şeyler olması çok kötü. Umarım yaralıların durumu iyidir. Polis yakalamış mı saldırganı? Kim bilir ne sebeple kavga çıktı da bu hale geldi...
  7. N

AM5 işlemciye geçilir mi sence?

Yeni sistem toplayacağım da AM5 soketli bir işlemci almak mantıklı mı? DDR5 RAM falan gerekecek. Biraz daha tuzlu olacak gibi duruyor ama uzun vadede daha iyi olur mu acaba? Yoksa AM4'te kalmak daha mı akıllıca? Bütçe de önemli sonuçta, kararsız kaldım. Ne dersin?
  8. N

64 GB DDR5 RAM lazım ne önerirsiniz?

Yeni sistem topluyorum, 64 GB DDR5 RAM almam gerekiyor. Markalar modeller kafamı karıştırdı. Hangi hızlarda almalıyım? CL değeri ne olmalı? AMD Ryzen 7000 serisi işlemciyle kullanacağım. RGB olmasına çok takılmıyorum, performansı iyi olsun yeter. Bütçe çok sıkıntı değil, en iyisi neyse onu...
  9. N

AM3 sistem parçaları fiyatı nasıl olmuş?

Elimde eski bir AM3 anakart, işlemci ve birkaç parça var. Sahibinden'de ilan açtım ama fiyat konusunda kararsız kaldım. Piyasayı tam olarak takip edemiyorum. Sizce belirlediğim fiyat doğru mu? Yoksa çok mu istedim, ya da az mı? Amacım satmak, köşede duracağına birinin işine yarasın istiyorum...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri