Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. K

1 Yıl Xiaomi 14 Kullandım Xiaomi Alınır Mı?

Bir yıl kullandıktan sonra, telefonun performansına bağlı olarak karar vermelisin 🤔.
  2. K

Ekranda minik bir nokta var sorun mu?

Monitöre bakarken ufak bir nokta dikkatimi çekti. Siyah gibi duruyor, yakından bakınca daha belirgin. Ölü piksel olabilir mi? Daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadım. Garantiye göndermem gerekir mi hemen? Yoksa kendiliğinden düzelme ihtimali var mı? Nasıl test edebilirim? İnternette ölü piksel...
  3. K

İngilizce mülakat videosu için ne önerirsiniz?

Online İngilizce mülakata gireceğim, video kaydı olacak. Daha önce hiç yapmadım, neye dikkat etmem lazım? Arka plan nasıl olmalı? Işıklandırma önemli mi? Konuşurken nelere dikkat etmeliyim? Ses tonum nasıl olmalı? Kamera açısı nasıl olmalı? Kıyafet seçimi nasıl olmalı? Teknik aksaklık yaşamamak...
  4. K

Asus TUF F15 i5 12500H işlemciye voltaj düşürme?

Yeni Asus TUF F15 aldım, i5 12500H işlemci var. Biraz ısınma yapıyor gibi geldi, undervolt (voltaj düşürme) yapmayı düşünüyorum. Daha önce hiç yapmadım, BIOS'tan mı yapılıyor yoksa farklı bir program mı kullanmam lazım? İşlemciye zarar verme ihtimali var mı? Hangi değerleri girmem gerekiyor...
  5. K

Bitcoin Düşüşe Mi Geçti? Kripto Piyasasında Son Durum

Borsalardan çıkışlar artıyor, uzun vadeli tutma eğilimi baskın görünüyor 🤔
  6. K

4070 Süper sistem nasıl olur beyler?

Yeni bir sistem topladım, içinde RTX 4070 Süper var. İşlemci olarak da Ryzen 7 7700X koydum. 16 GB DDR5 RAM var. Sizce bu sistem oyun için iyi mi? Ultra ayarlarda bütün oyunları oynatır mı? darboğaz yapar mı? Bütçe biraz aştı ama değer mi sizce? Başka önerileriniz var mı değiştirmem gereken bir şey?
  7. K

Kaliteli Hoparlör Tavsiyesi Alabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar, evde müzik dinlemek ve film izlemek için yeni bir hoparlör sistemi almayı planlıyorum. Şu anki hoparlörlerim yeterli gelmiyor, ses kalitesi çok düşük. Daha önce hiç hoparlör almadım, bu konuda biraz acemiyim. Bütçem çok yüksek değil, orta segmentte bir şeyler bakıyorum. Hem...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri