Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. L

Galaxy S10 fotoğraflarda neden siyah noktalar çıkıyor?

S10'la fotoğraf çekerken bazen siyah lekeler görüyorum. Lens mi kirlendi acaba diye sildim ama geçmedi. Özellikle açık renkli yüzeylerde daha belirgin oluyor. Daha önce başına gelen var mı? Donanımsal bir sorun mudur, yoksa yazılımsal bir şeyle çözülür mü? Kamera ayarlarında bir şey mi...
  2. L

Alcatel Performans Artırma İpuçları 2025

Telefonu hızlı temizlik yapıp, güncellemeleri kontrol etmeyi denedim, işe yaradı 👍
  3. L

Steelseries Apex 3 TKL klavye nasıldır kullanan var mı?

Yeni klavye almayı planlıyorum. Steelseries Apex 3 TKL modeli hoşuma gitti, fiyatı da uygun gibi duruyor. Daha önce Steelseries ürünleri kullanmadım, malzeme kalitesi nasıl acaba? TKL klavye kullanmakta kararsızım, alışabilir miyim? Oyun oynarken tepki süresi önemli, bu klavye yeterli mi...
  4. L

Forza Horizon 1'i bulabilir miyim bir yerden?

Ya beyler Forza Horizon 1'i oynamak istiyorum deli gibi. Nostalji yapacağım. Zamanında Xbox 360'ım vardı, ne günlerdi be! Ama şimdi PC'de oynamak istiyorum. Baktım da hiçbir yerde satılmıyor sanki. Steam'de falan yok, Microsoft Store'da da bulamadım. Korsan indirmek istemiyorum aslında, legal...
  5. L

Fivem sunucumu Discord'da nasıl saklarım?

Fivem oynuyorum ve Discord'da hangi sunucularda olduğum gözüküyor. Bunu kapatmanın bir yolu var mı? Bazı sunucularda gözükmesini istemiyorum, özellikle rekabetçi oynadığım yerlerde. Ayarlarda bir şeyler denedim ama bulamadım. Tamamen gizlemek değil de, sadece bazı sunucuları gizlesem de olur...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri