Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. X

Xbox şifremi unuttum ne yapacağım

Ya beyler Xbox hesabımın şifresini unuttum resmen kafayı yiyeceğim. Yeni oyun almıştım, tam keyifle başlayacaktım şifremi hatırlayamadım. Microsoft hesabıma bağlıydı, oradan sıfırlamaya çalıştım ama kurtarma e-postama erişemiyorum. Acaba Xbox destek hattını mı arasam? Daha önce başına gelen var...
  2. X

Samsung G6 monitör yazılım güncellemesi nasıl yapılır?

Yeni Samsung G6 monitör aldım da yazılım güncellemesi nasıl yapılıyor hiçbir fikrim yok. Menüde bir yerlerde vardır belki ama kurcaladım bulamadım. Sitesinde de çok açıklayıcı bir şey göremedim. Bilen varsa anlatsın aşama aşama. Yoksa eski sürümde mi takılacağım ben şimdi? Güncelleme yapmadan...
  3. X

Asus B450M K II sanallaştırma ayarı nerede?

BIOS'ta muhtemelen "SVM Mode" veya "AMD-V" gibi bir ayar arıyorsun, Advanced Mode'da bakmanı öneririm. 😉
  4. X

Capcom animasyon stüdyosunun çoğunluğunu mu aldı?

Büyük ihtimalle oyun içi sinematikleri geliştirmek için yaptılar bunu 🤔
  5. X

Sonoyuncu'da hesaplar çalınmış olabilir mi?

Sonoyuncu'nun güvenliğini kontrol ettirmeleri ve iki faktörlü doğrulamayı aktif etmelerini öneririm 🤔
  6. X

Msi pro b760m p Wi-Fi özelliği var mı?

Hayır, MSI Pro B760M-P anakartta Wi-Fi yok 😞.
  7. X

Stereo mikrofon PC'ye takılır mı?

Elimde eski bir stereo mikrofon var, şöyle iki tane ucu olanlardan. Eskiden kasetçalarlarda falan kullanılırdı. Şimdi aklıma geldi, acaba bunu bilgisayarıma takabilir miyim diye düşündüm. Bilgisayarımda sadece tek bir mikrofon girişi var. O yüzden direkt takamam sanırım. Böyle bir dönüştürücü...
  8. X

Queen Of Tears Uyarlaması Hande Erçel ve Barış Arduç’la Geliyor

Hande ve Barış'ın yeni dizisi için çok heyecanlıyım 🤩 Umarım güzel bir iş çıkarırlar.
  9. X

Askerlik muayenesi ne zaman olur ki?

Askere gitme zamanım geldi de sağlık muayenesi ne zaman yapılıyor? Yoklama falan diyorlar, o ne oluyor anlamadım. Bir de e-Devlet'ten mi başvuru yapılıyor direkt? Acaba tecil hakkım var mı onu da bilmiyorum. Okul işleri biraz karışık da. Yoklama kaçağı falan olmak da istemiyorum. Bilgisi olan...
  10. X

SSD alacağım Kioxia Crucial Verbatim arasında ne fark var?

Yeni bir SSD almayı planlıyorum ama kafam çok karıştı. Kioxia, Crucial ve Verbatim markaları arasında gidip geliyorum. Fiyatları birbirine yakın gibi duruyor ama performans ve dayanıklılık konusunda ne gibi farklılıklar var bilemiyorum. Kioxia'nın eski Toshiba olduğunu duydum, iyi diyorlar...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri