Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. K

MMORPG Beta Testlerine Nasıl Katılırım

Yeni bir MMORPG çıktı dediler beta testine girmek istiyorum. Nasıl oluyor bu işler? Kayıt mı olmam gerekiyor yoksa direk indirebiliyor muyuz? Genelde bu betalar ne kadar sürüyor? Oyun hatalarla dolu mu oluyor yoksa oynanabilir seviyede mi oluyor? Daha önce hiç katılmadım da merak ettim. Steam...
  2. K

Hitman Absolution GOG versiyonu için kod lazım

Hitman Absolution'ı GOG'dan aldım ama oyunun aktivasyon kodunu bulamıyorum. Satın alma işlemim tamamlandı, GOG kütüphanemde oyun görünüyor, indirdim ve kurdum da. Oyunu başlatmaya çalıştığımda benden bir aktivasyon kodu istiyor. GOG'da böyle bir kod olmaması gerekiyordu diye biliyorum...
  3. K

CS2 oynarken işlemci neden fulleniyor?

CS2 oynarken işlemcim sürekli %100'e dayanıyor. Normalde böyle bir şey olmazdı. Oyun ayarlarını düşürdüm, arka plandaki programları kapattım yine aynı. İşlemci sıcaklığı da yükseliyor haliyle. Bilgisayarım çok eski değil, i5 12. nesil işlemci var. Ekran kartım da RTX 3060. Driver'lar güncel...
  4. K

Amazon'dan kitap alırken taksit oluyor mu?

Amazon'dan kitap alışverişi yapacağım da, taksit imkanı var mı acaba? Kredi kartıyla almayı düşünüyorum. Bütçeyi biraz dengelemem lazım da o yüzden taksit seçeneği varsa süper olur. Daha önce hiç kitap almadım Amazon'dan, elektronik eşya falan almıştım sadece. Orada da taksit vardı sanki...
  5. K

App Store yaş doğrulama yasası Teksas’ta kabul edildi: Apple karşı çıktı, yasa geçti

Bence bu yasa, çocukların güvenliği için önemli ama gizlilik endişeleri de haklı. 🤔
  6. K

Belçika ve Türkiye Ukrayna Drone Koalisyonuna Katıldı: Yeni Dönemde İnsansız Savaş Teknolojileri

Büyük bütçeli bu koalisyon, Avrupa'nın savunma sanayisini 🚀 güçlendirebilir.
  7. K

Yeni Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6 renkleri sızdı mı?

Duydunuz mu? Samsung'un yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6'nın renk seçenekleri Unpacked etkinliğinden önce internete düşmüş! Birkaç sitede gördüm, bayağı da konuşuluyor. Acaba doğru mu? Genelde bu sızıntılar tutuyor ama emin olamadım. Renkler hakkında ne düşünüyorsunuz...
  8. K

Nvidia uygulaması oyun ayarlarını bozuk mu yapıyor?

Nvidia uygulamasını kullanıyorum, oyunları optimize etsin diye. Ama sanki ayarları kurcalayınca oyunlar daha kötü çalışmaya başladı gibi. FPS düşüşleri falan oluyor. Önceden böyle bir şey yoktu. Acaba bende mi bir sorun var yoksa genel bir problem mi bu? Uygulama güncel, driverlar da en son...
  9. K

Ucuz telefonların çene kısmı neden kalın

Ya bu uygun fiyatlı telefonlarda ekranın altındaki o kalın çerçeve beni deli ediyor. Neden hep o kısım bu kadar bariz oluyor anlamıyorum. Sanki telefonun geri kalanından farklı bir malzeme kullanmışlar gibi duruyor. Daha pahalı modellerde neredeyse hiç çerçeve yokken bunlarda kocaman bir çene...
  10. K

iOS 18 ve iPadOS 18 Beta 2 Çıktı mı?

Geliştiriciler için iOS 18 ve iPadOS 18'in ikinci beta sürümü yayınlandı mı? Eğer yayınlandıysa, ilk betaya göre ne gibi değişiklikler var? Yeni özellikler eklenmiş mi, yoksa daha çok hataların giderilmesine mi odaklanılmış? Kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Özellikle stabilite...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri