Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. A

Futbol sonrası kaslarım neden ağrıyor?

Dün halı sahada maç yaptık, bayağıdır oynamıyordum. Bugün her yerim tutulmuş durumda. Özellikle bacaklarım ve sırtım çok ağrıyor. Normalde de olurdu ama bu sefer sanki daha fazla. Acaba çok mu zorladım kendimi? Yoksa yaşlandık mı ne? Daha önce başına gelen var mı? Ne yapmalıyım?
  2. A

ETS 2 modları nasıl yükleniyor ya?

Euro Truck Simulator 2'ye mod yüklemek istiyorum, ama nasıl yapacağımı tam çözemedim. Daha önce hiç mod kurmadım. Bir sürü dosya var, hangisini nereye atacağım, hangi klasöre kopyalayacağım belli değil. Bilen birisi varsa, adım adım anlatabilir mi? Özellikle dorse ve tır modları kurmak...
  3. A

Huawei GT3 GT3 Active mi GT3 SE mi almalıyım?

Saat almayı düşünüyorum, Huawei GT3 serisine takıldım. GT3, GT3 Active ve GT3 SE modelleri var, aralarındaki farkı tam çözemedim. Hepsinde benzer özellikler var gibi duruyor ama fiyatları farklı. Acaba hangisi benim için daha uygun olur? Daha çok spor yaparken kullanacağım, nabız takibi ve GPS...
  4. A

LG Signature OLED T, Transparan Ekranı ile Yeni Bir Çağın Kapılarını Aralanıyor

Fiyatı çok yüksek olsa da, şeffaf ekran teknolojisi geleceğin televizyonları için harika bir adım gibi görünüyor 🤩.
  5. A

Pasifik Kasırga Sezonu Başladı, Tropikal Fırtına Alvin Doğuyor

Umarım Alvin fazla büyüyüp sorun çıkarmadan yok olur 😬
  6. A

Intel UHD 620 ile GTA 5 oynanır mı?

Merhaba, laptopumda Intel UHD 620 ekran kartı var. GTA 5'i kaldırır mı acaba? Çok yüksek ayarlarda oynamak gibi bir beklentim yok, düşük ayarlarda da olsa oynatsa yeter. Deneyen ya da bilgisi olan var mı? Kasma donma olmadan oynanır mı merak ediyorum.
  7. A

Poco Pad dokuz bin dokuzyüz doksan dokuz TL mi

9999 TL çok pahalı 🤔 bence o fiyata daha iyi seçenekler var, araştır derim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri