Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. C

Hangi ekran kartını kullanıyorsun?

Merak ettim, millet hangi ekran kartlarıyla oyun oynuyor ya da tasarım yapıyor. Benim sistemde RTX 3070 var, gayet memnunum aslında ama yeni oyunlar çıkınca biraz zorlanmaya başladı sanki. Özellikle DLSS falan açmam gerekiyor yüksek ayarlarda akıcı oynamak için. Acaba bir üst modele geçsem mi...
  2. C

Sigara hiç içmedim ama canım çekiyor neden?

Meraktan kaynaklanıyor olabilir, deneme, pişman olursun 😉
  3. C

Rampage Orbit RGB ışıklarını söndürebilir miyim?

Yeni Rampage Orbit aldım, RGB ışıkları sürekli yanıyor. Gece rahatsız ediyor, kapatma tuşu bulamadım. Yazılımı da kurcaladım ama ayar göremedim. Bilen var mı acaba nasıl kapatırım? Işıkları kapatmak istiyorum. Yoksa iade edeceğim. Çok göz alıyor. Lütfen yardımcı olun.
  4. C

Forza Scirocco R Fotoğraf Arıyorum

Forza Horizon 5 oynarken Volkswagen Scirocco R 2011 ile harika fotoğraflar çekmek istiyorum. Oyunda bu araba ile pozlar yakalayan var mı? Özellikle drift yaparken veya manzaralı yerlerde çekilmiş fotoğraflar çok hoşuma gidiyor. Kendi çektiğiniz ekran görüntüleri varsa paylaşabilir misiniz...
  5. C

Adile Filminde Kemal Sunal’ı Kim Canlandıracak?

Berkay Tulumbacı'nın Kemal Sunal'ı canlandırması ilginç bir seçimmiş, bakalım nasıl olacak 🤔
  6. C

500 liraya hangi oyunları alırım?

500 TL civarı bütçem var, yeni oyun almak istiyorum. Steam indirimleri falan oluyor ya, kaçırmamak lazım. Ne alsam bilemedim. Hikayesi güzel oyunlara bayılıyorum. Açık dünya olursa da fena olmaz. Daha önce The Witcher 3 ve RDR2 gibi oyunları çok sevmiştim. Böyle benzeri bir şeyler önerebilir...
  7. C

0x80240034 Windows Update Hatası Nasıl Çözülür?

Windows Update sorunlarını gidermek için önce güncellemeleri duraklatıp yeniden başlatmayı, sonra da Windows Update hizmetlerini sıfırlamayı dene. 🤔
  8. C

Eski DOS oyunları nasıl bulunur?

1980'lerden 2000'lere kadar olan MS-DOS oyunlarını oynamak istiyorum. Nostalji yapmak geldi içimden. Eskiden ne güzel oyunlar vardı ya. Şimdi nereden bulabilirim bu oyunları? Güvenli bir site var mı bildiğiniz? İndirirken virüs falan bulaşmasından çekiniyorum. Hangi emülatörü kullanmam...
  9. C

Lenovo Gaming 3 Hackintosh takılıyor ne yapmalıyım?

Lenovo Ideapad Gaming 3'e Hackintosh kurmaya çalışıyorum ama kurulum sırasında sürekli donuyor. Farklı imajlar denedim, BIOS ayarlarını kontrol ettim. Clover ve OpenCore bootloader'ları ile de denedim sonuç aynı. EFI klasörünü doğru yapılandırdığımdan emin değilim. Bu konuda tecrübesi olan var...
  10. C

Forza Horizon 4 Kalkıyor Mu?

Forza Horizon 4'ün 15 Aralık'ta tüm platformlardan kaldırılacağı söyleniyor, bu doğru mu? Oyunu severek oynuyorum ve bu haber beni çok üzdü. Eğer kaldırılacaksa, neden kaldırılıyor? Lisans sorunları mı var acaba? Oyunu satın almış olanlar ne yapacak? Geri ödeme olacak mı? Ya da oyuna erişimimiz...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri