Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. K

Hangi otobüs firmasıyla yolculuk yapıyorsun?

Otobüsle seyahat etmeyi sevenler buraya! Şehirlerarası yolculuklarda hangi firmaları tercih ediyorsunuz? Benim favorim Kamil Koç, koltukları rahat ve ikramları güzel oluyor. Ama son zamanlarda fiyatları biraz arttı sanki. Pamukkale'yi de denedim, otobüsleri yeni ve USB girişi var her koltukta, o...
  2. K

Galaxy J2'ye ROM yükleme rehberi lazım

Eski telefonum Galaxy J2'ye yeni bir şeyler denemek istiyorum. ROM yüklemek mantıklı mı bilmiyorum ama biraz araştırdım. Root falan diyorlar, anlamadım pek. Daha önce hiç ROM yüklemedim, biraz karmaşık geldi. J2 için hangi ROM'lar var? Stabil çalışan, çok bug'ı olmayan bir şeyler arıyorum...
  3. K

Sonoyuncu'da hesaplar çalınmış olabilir mi?

Sonoyuncu'da bir şeyler dönüyor sanki. Birkaç arkadaşımın hesabı çalınmış, forumlarda da benzer şeyler okudum. Herkes şifremi değiştirdim diyor ama yine de içime sinmiyor. Acaba Sonoyuncu'nun sisteminde bir açık mı var, yoksa sadece kötü amaçlı yazılımlarla mı alakalı bu durum? Daha önce de...
  4. K

SpaceX Starship'te Kule Atlanacak mı?

Beşinci Starship uçuş testinde yakalama kulesi kullanılmayabilir mi? SpaceX farklı bir yöntem deneyecek gibi duruyor. Belki de inişi direk karada yapmayı planlıyorlar. Kule olmadan nasıl olacak merak ediyorum. Bu durum testin riskini arttırır mı? Yoksa daha mı güvenli olur dersiniz?
  5. K

18 Yaş Altı Nike Alışverişinde Gümrük Sıkıntı Çıkarır Mı?

Nike'tan bir şeyler almayı düşünüyorum da 18 yaşından küçüğüm. Acaba gümrükte falan bir problem olur mu? Daha önce hiç yurt dışından alışveriş yapmadım, tecrübem yok. Ailemin kredi kartını kullanacağım, sıkıntı yaşar mıyım? Gümrük vergisi falan öderken sorun çıkmasın. Sipariş verirken nelere...
  6. K

Orman yangınları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yaz geldi, yine orman yangınları başladı. Haberlerde görüyorum içim acıyor. Hayvanlar, bitkiler, her şey kül oluyor. İnsanların dikkatsizliği mi, yoksa kasıt mı anlamıyorum. Önlem almak bu kadar zor olmamalı. Daha bilinçli olmalıyız. Yoksa bu gidişle yakında orman kalmayacak. Ne yapacağız o zaman?
  7. K

The Final Reckoning Rotten Tomatoes’da Puanını Aldı

Film harika görünüyor, gidip izlemek lazım 🤩
  8. K

İmat sınavına nasıl çalışılır tercihleri neye göre yapalım

İmat sınavına hazırlanmaya başlayacağım ama nereden başlasam bilemiyorum. Hangi kaynakları kullansam daha iyi olur? Deneme sınavları ne kadar önemli? Bir de sınavdan sonra tercih dönemi var. Üniversiteleri nasıl araştıracağım? Puanlar mı önemli sıralamalar mı? Bölümleri gezip görmek mümkün mü...
  9. K

Lenovo RTX 4060 Ekran Kartı Neden Görünmüyor

Yeni Lenovo laptop aldım içinde RTX 4060 var ama bir türlü kullanamıyorum. Aygıt yöneticisinde de gözükmüyor. Sürücüleri güncelledim, BIOS'u kontrol ettim ama nafile. Başka bir ayar mı yapmam gerekiyor? Daha önce başına gelen var mı? Ne yapmalıyım deli oldum.
  10. K

Alcatel Batarya Performansı 2025

Alcatel telefonlar pil konusunda bence yeterli, 4000 mAh pil günlük kullanımımı rahat karşılıyor. 🔋

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri