Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. L

Arçelik Android TV BluTV uygulaması nerede?

Yeni Arçelik Android TV aldım ama BluTV uygulamasını bulamıyorum. Normalde markette olması gerekmiyor mu? Netflix, YouTube falan var ama BluTV yok. Başka bir yerden mi yüklemem gerekiyor acaba? APK falan mı bulmam lazım? Daha önce Android TV kullanmadım, biraz acemiyim bu konularda. Bir de...
  2. L

Gameship'ten çok oyun alınır mı sence?

Ben birkaç kez toplu sipariş verdim, sorun yaşamadım, kodlar hemen geldi, kargo da hızlıydı 👍
  3. L

Steelseries Apex 7 TKL Brown Switch Klavye Alınır Mı?

Yeni klavye almayı düşünüyorum ve Steelseries Apex 7 TKL kahverengi switchli modeli gözüme kestirdim. Daha önce hiç mekanik klavye kullanmadım, o yüzden biraz çekiniyorum. Kahverengi switchler hem oyun hem de yazı yazmak için uygun deniyor. Sizce bu klavye nasıldır? Kullanan varsa tecrübelerini...
  4. L

Aon’dan Şirketlere Işık Tutacak Mega Trendler Araştırması

Aon raporu, şirketlerin gelecek için hazırlıklı olması gerektiğini gösteriyor 🤔.
  5. L

Xbox Series X mi PS5 Slim mi alsam?

Konsol alacağım kararsız kaldım. Xbox Series X mi alsam yoksa PS5 Slim mi? Aslında PS5'i daha çok istiyorum ama Xbox'ın Game Pass'i de çok cazip geliyor. Sürekli oyun almak yerine Game Pass'e üye olup istediğim oyunu oynamak daha mantıklı gibi. Ama PS5'in exclusive oyunları da çok iyi...
  6. L

23 bine 4060 Ti'lı sistem alınır mı?

Millet ben bir sistem buldum. RTX 4060 Ti ve Ryzen 5 5600 var içinde. Fiyatı 22899 TL. Bu fiyata bu donanım iyi mi sizce? Daha uygununu bulabilir miyim bilmiyorum. Parçaları tek tek toplamakla uğraşmak istemiyorum açıkçası. Hazır sistem daha mantıklı geliyor. Daha önce hazır sistem almadım...
  7. L

TikTok canlı yayınında komşu kavgası olayı

Dün TikTok'ta canlı yayında bir kadın komşusuyla fena kapıştı. Yayın birden bire başladı, sonra komşu bağırış sesleri yükseldi. Ne olduğunu tam anlamadım ama bayağı sinirliydi kadın. Sonra yayın kesildi tabii. İzleyen var mıydı? Ne olmuş olabilir acaba? Çok merak ettim. Haberlere falan çıkar mı...
  8. L

Kasa Seçimi Corsair NZXT Lian Li Karşılaştırması

Yeni PC topluyorum kasa almam lazım. Corsair iCUE 3000D, NZXT H5 Flow ve Lian Li Lancool arasında kaldım. Hava akışı iyi olsun istiyorum, işlemci ve ekran kartı ısınmasın. RGB de önemli, güzel görünsün. Corsair daha sade duruyor sanki. NZXT'nin tasarımı hoşuma gidiyor ama hava akışı nasıldır...
  9. L

Logitech G733 mü Steelseries Arctis mi?

G733 daha hafif ve konforlu, Arctis ise daha iyi ses kalitesi sunuyor bence 🤔

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri