Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. L

Yusuf Tekin hakkında laiklik davası doğru mu?

Dava haberini duydum, gelişmeleri takip ediyorum 🤔
  2. L

Samsung T500 Tableti Şifresini Unuttum Ne Yapmalıyım?

Ya ben bu Samsung T500 tablete bir şifre koydum ama şimdi hatırlamıyorum. Desen kilidi miydi PIN miydi onu da unuttum. İçinde önemli fotoğraflar falan var, sıfırlamak da istemiyorum aslında ama başka çarem kalmadı gibi duruyor. Sıfırlamadan açmanın bir yolu var mı acaba? Varsa ne yapmam lazım...
  3. L

Xiaomi almalı mıyım emin değilim

Xiaomi telefonlara bakıyorum, özellikleri fena değil gibi duruyor. Ama çevremde kullanan bazı arkadaşlarım memnun kalmamış. Şarj sorunları yaşadıklarını, yazılım güncellemelerinde sıkıntı çıktığını falan söylüyorlar. Özellikle amiral gemisi olmayan modellerde kronik problemler olduğunu duydum...
  4. L

Shein'den alışveriş nasıl memnun musunuz?

Bedeninizi alın, bir beden büyük almanız gerekebilir, ama kumaş kalitesi fiyatına göre fena değil 🤨 İade kolay, gümrükte sorun yaşamadım.
  5. L

MMA hayalleri mi yoksa akademisyenlik mi?

Kariyer yol ayrımındayım kafam çok karışık. Bir yandan akademide ilerlemek istiyorum, doktora falan filan. Ama içimde de MMA dövüşçüsü olma hayali var. Yaş da ilerliyor, şimdi olmazsam ne zaman olacak diyorum. Akademi garanti iş, maaşım olacak geleceğim belli gibi. Ama MMA bambaşka bir tutku...
  6. L

Sonet'e güvenilir mi sence?

Sonet diye bir yerden alışveriş yapmayı düşünüyorum da, güvenilir mi emin olamadım. Daha önce alışveriş yapan var mı? Ürünleri nasıl, kargolama süreçleri nasıl işliyor? İnternette çok yorum göremedim, o yüzden size danışmak istedim. Birkaç ürün beğendim aslında ama dolandırılmaktan da korkuyorum...
  7. L

Logitech F710 şarjlı mı pilli mi?

Logitech F710 gamepad almayı düşünüyorum ama bir şey kafama takıldı. Bu gamepad şarj edilebiliyor mu yoksa sürekli pil mi değiştirmek gerekiyor? İnternette baktım ama net bir bilgi bulamadım. Bazı yerlerde pille çalışıyor diyor, bazılarında şarjlı pil kullanılıyor diyor. Kullanan varsa...
  8. L

24 bin liraya laptop mu toplama PC mi?

Selam millet! Bütçem 24 bin lira civarı, oyun oynamak ve biraz da iş yapmak için bir şeyler almam lazım. Kararsız kaldım, laptop mu alsam yoksa masaüstü mü toplasam? Laptop taşınabilirlik açısından süper olurdu ama masaüstü de daha performanslı sanki. Laptop alsam hangi özelliklere dikkat...
  9. L

Samsung Bar Plus USB bellek alınır mı sence?

Yeni USB belleğe ihtiyacım var. Samsung Bar Plus gözüme çarptı, metal kasa falan hoş duruyor. Kullanan var mı aranızda? Hızları nasıl, güvenilir mi? Yoksa başka modellere mi bakayım? Veri aktarımı yaparken sorun çıkartır mı? Taşınabilir olması önemli, cebimde taşıyacağım. Fiyatı da çok uçuk...
  10. L

ARGB dönüştürücü taktım fanlar dönmüyor ne yapmalıyım?

Yeni ARGB dönüştürücü aldım, fanları bağladım ama dönmüyorlar. Daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadım, kafayı yemek üzereyim. Bağlantıları kontrol ettim birkaç kere, sanki güç gitmiyor gibi. Dönüştürücünün doğru çalıştığından da emin değilim. Kutusundan çıkarıp taktım direkt. Markası X firması...
  11. L

TP Link VR600 V2 Hızlı İnternet İçin Uygun mu?

Yeni internet bağlattım 1000 Mbps destekliyor. TP Link VR600 V2 modemim var. Bu modem bu hız için yeterli mi acaba? Yoksa yeni bir modem mi almam gerekir? Daha yüksek performanslı bir modem alırsam internet hızımda artış olur mu? Kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Modem önerisi olan...
  12. L

Rog Strix 513 termal macun değişimi nasıl yapılır?

Benim Rog Strix 513 notebook var. Termal macun yenilemeyi düşünüyorum, biraz araştırdım ama tam emin olamadım. Daha önce hiç termal macun değiştirmedim, risk almak istemiyorum. İzlemem gereken bir video var mı veya dikkat etmem gereken özel bir şey var mı? Hangi termal macunu kullanmalıyım? Çok...
  13. L

Yazım denetimine yapay zeka eklenebilir mi?

Yazım denetimi araçlarında yapay zeka kullansak nasıl olur? Kelime düzeltmelerini falan daha akıllıca yapabilir mi? Dil bilgisi kurallarını daha iyi anlar mı acaba? Bence çok iyi olur, hataları daha iyi yakalar. Mesela, bağlamı anlar, ona göre düzeltme yapar. Şu anki yazım denetleyiciler bazen...
  14. L

Windows 11 formatlama hakkında takıldım

Windows 11 Pro'ya format atmam gerekiyor. Daha önce hiç yapmadım, biraz çekiniyorum açıkçası. USB'den mi atmalıyım yoksa direkt Windows üzerinden sıfırlama mı yapmalıyım? USB'den atsam BIOS ayarlarında falan bir şeyler yapmam gerekiyormuş, o kısımlar biraz karmaşık geldi. Windows üzerinden...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri