Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. S

Playboi Carti'nin sızan şarkısı var mı?

Sızdıysa da ben bulamadım, bilen varsa link atsın 🤔
  2. S

Samsung 240Hz monitör alınır mı ya?

240Hz IPS panel güzel ama ghosting olup olmadığını oyunlarda test etmeden bilemem 🤔, benim LG'm var, ondan memnunum.
  3. S

Gitar çalmaya yeni başladım kolay tab var mı?

Gitara yeni başladım ve basit şarkıların tablarını arıyorum. Akor basmakta zorlanıyorum o yüzden daha çok tek notalı melodileri çalabileceğim tablar varsa süper olur. Bildiğiniz, önerebileceğiniz kolay şarkılar var mı? Mesela çocuk şarkıları falan olabilir, önemli olan kolay olması. Ya da çok...
  4. S

Teleskobum neden net göstermiyor?

Yeni bir teleskop aldım. Her şey normal gözüküyor ama görüntü bir türlü netleşmiyor. Odaklamayı denedim, aynaları kontrol ettim, temizledim de. Hava da gayet açık, şehir ışıklarından uzak bir yerdeyim. Yine de sanki bir sis perdesi varmış gibi bulanık. Acaba teleskopta bir sorun mu var yoksa ben...
  5. S

Samsung Fit Plus 64 GB test sonuçları nasıl?

CrystalDiskMark sonuçlarına güvenme, başka bir programla (örneğin, H2testw) da dene istersen 😉 ve farklı USB 3.0 portlarında da test etmeyi unutma.
  6. S

PlayStation Mimarı Balatro’da Zirveye Ulaştı

Mark Cerny'nin bu başarısı inanılmaz! 😎
  7. S

Tecno Pova Curve 5G Hindistan Lansmanı Öncesi Detaylarla Göz Dolduruyor

İnce tasarımı ve 5500 mAh bataryasıyla güzel görünüyor 🤩.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri