Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. Xalmares

Twitch kanalına atılan botlar nasıl engellenebilir?

Merhabalar, Twitch üzerinden canlı yayın yapıyorum. Fakat bazı zamanlarda takipçi bot atılıyor. Bunun gibi durumları nasıl engelleyebilirim?
  2. Xalmares

Superonline altyapısını başka bir firmaya veriyor mu?

Merhaba, apartmana 1000MBPS Turkcell Superonline fiber altyapı geldi. Bu altyapıyı Türknet yada Netspeed gibi firmalar kullanabiliyor mu? Yoksa diğerleri sadece Türk Telekom altyapısından mı faydalanabiliyor?
  3. Xalmares

GPU Driver hata kodu 22 uyarısı veriyor

Merhabalar, herhangi bir oyuna girmeye çalıştığımda GPU driver hata kodu 22 uyarısı alıyorum. Bunun çözümünü bilen birisi var mı?
  4. Xalmares

Scootera ek batarya takılabilir mi?

Bir scooterım var ama şarjı hızlı şekilde tükeniyor. Buna ek bir fazladan batarya takabilir miyim?
  5. Xalmares

Caps Lock tuşu Alt taba atıyor

Caps Lock tuşuna bastığımda Alt tab yapıyor. Bu neyden kaynaklanıyor olabilir? Klavye mi arızalı yoksa yazılımsal bir problem midir?
  6. Xalmares

Açtığım Instagram hesapları askıya alınıyor

Ana hesabım askıya alındı. Şimdi farklı bir hesap açmaya çalışıyorum fakat hepsi askıya alınıyor. Nasıl yeni hesap açabilirim?
  7. Xalmares

SSD BIOS'da görünmüyor

Merhabalar, 500 GB SSD aldım fakat bilgisayardaki BIOS'da görünmüyor. SSD arızalı mıdır? Yoksa yapmadığım bir işlem mi var?
  8. Xalmares

Virüs programını sildikten sonra tarayıcılar açılmıyor

Merhaba, yıllardır bilgisayarda olan AVG virüs programını sildikten sonra Chrome ve Edge'yi açamıyorum. Bunu nasıl düzeltirim?
  9. Xalmares

iPhone şifresi unutulan nota nasıl girilebilir?

Merhabalar, iPhone'da eskiden oluşturduğum nota giremiyorum. Nota şifre koymuşum. Eski telefonumda touch id ile giriş yapabiliyordum fakat yeni telefona geçince artık öyle bir seçenek çıkmıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
  10. Xalmares

GTA 5 playliste 2 kişiden fazla alınmıyor

Merhabalar, GTA 5'te playlist kurduğumda oyuna 2 kişiden fazlasını alamıyorum. Playlistler normalde 16 kişiye kadar destekliyor. Fakat ben açtığımda maksimum 2 kişi oluyor. Ne yapabilirim?
  11. Xalmares

Excalibur G770 açılmıyor

Merhaba, Excalibur G770 leptopum açılmıyor. Güç düğmesi yanıp sönüyor. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Sarj aletinde herhangi bir problem görünmüyor.
  12. Xalmares

CS2 maça girme ekranı yavaş yükleniyor

Merhabalar, CS2'de maça girme ekranı çok yavaş ilerliyor. Herkes benim oyunun yüklenmesini bekliyor. Bir anda böyle oldu. Sorun ne olabilir?
  13. Xalmares

PlayStation Plus indirimi ne zaman?

PlayStation Plus'a 12 aylık pakette yüzde 25'lik indirim ne zaman gelir?
  14. Xalmares

PC sıfırlarken BitLocker'ı devre dışı bırak hatası çözümü

Merhabalar, bilgisayarı sıfırlamaya çalışırken disk seçtiğim kısımda "BitLocker'ı devre dışı bırak" uyarısı geliyor. Windows 11 de kurulmuyor, "sürücü bulunamadı" hatası veriyor. Ne yapmam gerekir? Yardımcı olabilecek var mı?
  15. Xalmares

Ubisoft Connect çalınan hesap kurtarılabilir mi?

Merhabalar, geçtiğimiz aylarda Ubisoft Connect hesabım çalındı. Hesabın maili değişmiş ve telefon da silinmiş. Bu hesabı geri alabilmemin bir yolu var mı?
  16. Xalmares

Brave tarayıcı yavaşlamaya başladı

Uzun yıllardır kullandığım Brave browser son zamanlarda gereksiz özelliklerle çok şişirildi. Bu yüzden tarayıcı da yavaşlamaya başladı. Sizce artık kullanılmaz mı bu tarayıcı? Gereksiz özellikleri olmayan tarayıcı öneriniz var mı?
  17. Xalmares

Samsung A21S sürümünü nasıl düşürebilirim?

Merhabalar, Samsung A21s telefonum var. Sürümünü düşürmek istiyorum. Bu işlem nasıl yapılıyor? Yardımcı olabilecek var mı?
  18. Xalmares

Redmi Note 10 bluetooth doğru çalışmıyor

Merhaba, Redmi Note 10 telefonum var. Bluetooth kulaklığım bir süre sonra ses gelmemeye başlıyor. Kulaklığı farklı bir telefonda denedim sorun yok fakat kendi telefonumda böyle bir sorun meydana geliyor. Çözümünü bilen var mı?
  19. Xalmares

Instagram takip edilenler görünmüyor

Merhaba, Instagram'da çok fazla takip ettiğim vardı. Azaltmaya çalışırken uyarı aldım ve şimdi takip ettiğim kişileri göremiyorum. Bu ne zaman düzelir?
  20. Xalmares

9. sınıfta 3 dersten kalınca sınıfta mı kalınıyor?

Merhabalar, Matematik, fizik ve kimya derslerinden kalırsam sınıfta mı kalmış olunuyor?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri