Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. Xalmares

BF5 açılmıyor

Merhaba, Ea Play üzerinden indirdiğim BF5 açılmıyor. Nedeni ne olabilir?
  2. Xalmares

TF2 eşleştirme hatası çözümü

TF2 oynamak isterken böyle bir sorunla karşılaştım. Eşleştirme hatası yazısı çıkıyor. Sorunu nasıl çözebilirim?
  3. Xalmares

TikTok Stüdyo erişim yok hatası çözümü

TikTok Stüdyo ile bilgisayardan canlı yayın açmak istiyorum fakat erişim izni olmadığı için bu hatayı veriyor. Bunu nasıl çözebilirim?
  4. Xalmares

Konsolla oynanabilecek mobil oyun önerisi

Konsolla oynayabileceğim mobil oyun öneriniz var mıdır?
  5. Xalmares

Path of Exile 2 yanıt vermiyor hatası çözümü

Merhabalar, Path of Exile 2 açılmıyor. Sadece müzik sesi geliyor ve yanıt vermiyor hatası çıkıyor. Nasıl çözebilirim?
  6. Xalmares

Bilgisayar kullanırken mouse ve klavye çalışmayı durduruyor

Merhabalar, normal şekilde bilgisayar kullanırken mouse ve klavye aniden çalışmayı durduruyor. Kapatıp açtığımda düzeliyor. Fakat daha sonra tekrar aynı şekilde durduruyor kendilerini bu sorunu nasıl çözebilirim?
  7. Xalmares

BMW 3.20D paketlerin doluluk sıralaması nedir?

Merhabalar, BMW 3.20D araçlarda en dolu ve en boş paketleri merak ediyorum. Bunları sıralayabilecek var mı?
  8. Xalmares

Çalınan Valorant hesabı için ne yapılabilir?

Yıllarca oynayıp emek verdiğim hesabım 3 gün önce çalındı. Riot'a ticket attım fakat hala geri dönüş olmadı. Başka ne yapabilirim?
  9. Xalmares

Yeni leptopun sıfır olduğu nasıl anlaşılır?

Merhabalar, yeni leptop satın aldım. İnternette bazı kişilerin iade leptopları alabildiğini gördüm. Bilgisayar Freedos geldi. Windows'u kurdum. Disk değerleri de iyi görünüyor. Yeniden başlatma 10 olarak görünüyor. Eğer iade ürün olursa bir sorun olur mu? Bu durumda ne yapılmalı?
  10. Xalmares

Bilgisayar Logitech C920'yi görmüyor

Merhaba Logitech C920 aldım. Fakat Windows 10 görmüyor cihazı. Nasıl çözebilirim?
  11. Xalmares

2. el leptop nereye satılabilir?

Merhabalar, hızlı şekilde 2. el leptopu en iyi nerede satabilirim?
  12. Xalmares

Oyun oynarken ekran kenarlarında titreme

Neredeyse tüm oynadığım oyunlarda bilgisayar çok fazla ısınınca ekran kenarlarında titreme oluyor. Bunu nasıl çözebilirim?
  13. Xalmares

2. el PS5 alınır mı?

Merhaba, çok fazla vakit geçirmeyecek olsam da arada arkadaşlarla vakit geçirmek için PS5 almak istiyorum. İkinci el PS5 sizce alınır mı? Alırken nelere dikkat edeyim?
  14. Xalmares

Call of Duty DirectX hatası çözümü

Merhabalar, Call of Duty oynadığım esnada DirectX hatası alıyorum. Yarım saatte bir hata verip oyundan atıyor. Nasıl düzeltebilirim?
  15. Xalmares

Film izlerken ekranın yarısı kararıyor

Merhaba, film yada dizi izlediğim esnada ekranın yarısı kararıyor. Daha sonra pencere moduna alıp tam ekran yaptığımda düzeliyor. Bu sorun neden olur?
  16. Xalmares

Orijinal parfüm nereden alınabilir?

Merhabalar, ülkemizde Beymen ve Sephora gibi yerlerde olmayan kaliteli parfümleri nereden satın alabiliriz? Bunun için güvenilir bir satın alma sitesi var mıdır?
  17. Xalmares

Tamir görmüş iPhone nasıl anlaşılabilir?

Merhabalar, ikinci el iPhone'ları inceliyorum. Sarı siteden birkaç telefonu beğendim. Telefonu aldığımda cihazın tamir edilip edilmediğini nasıl anlayabilirim?
  18. Xalmares

Turkcell puanla alışveriş güvenli mi?

Merhaba bugün Turkcell'den mesaj geldi ve hsabımda puan olduğu belirtildi. Bu şekilde birçok ürünü 12 TL'den satın alabiliyorum olarak görünüyor. Bu şekilde puan sistemiyle bedavaya ürün alınabiliyor mu?
  19. Xalmares

App Store ülkesi değiştirilmiyor

Merhabalar, Discord uygulamasını indirmek için App Store ülkesini değiştirmek istiyorum fakat olmadı. Bu ayarı nasıl yapabilirim?
  20. Xalmares

Redmi Note orijinal batarya nereden bulunabilir?

Merhabalar, Redmi Note 9 Pro telefonun orijinal bataryası nereden alınabilir?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri