Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. Xalmares

Corsair RAM RGB'ler kırmızı yanıyor

Corsair Vengeance RGB RAM kırmızı yanmaya başladı. Normalde RGB olarak tüm renklere ayarlanabiliyor. Bu renkleri nasıl değiştirebilirim?
  2. Xalmares

MEMORY_MANAGEMENT mavi ekran hatası çözümü

Merhabalar, yeni sistem aldım geçtiğimiz hafta. Bugün 'MEMORY_MANAGEMENT' mavi ekran hatası aldım. Sorunu nasıl çözebilirim? Format mı atmam gerekiyor?
  3. Xalmares

Instagram topluluklara giremiyorum

Merhaba, normal ana hesabımda Instagram topluluklarına giremiyorum. Bu özelik herkesin kullanımına açık değil hatası alıyorum. Yeni hesap açtığımda ise oluyor. Bunun çözümü yok mu?
  4. Xalmares

Lol server değiştirince lig sıfırlanıyor mu?

Merhabalar, LOL'de server değiştireceğim. Şuan master ligdeyim. EU server'ına geçince ligim sıfırlanır mı?
  5. Xalmares

The Elder Scrolls 4 fatal error çözümü

Merhabalar, The Elder Scrolls 4: Oblivion'u indirdim. Fakat indirdikten sonra ilk önce fatal error verdi. Daha sonrasında farklı hatalar. Bu durumu nasıl çözebilirim? Yardımcı olabilecek var mı?
  6. Xalmares

Telefonu sıfırladıktan sonra şifre istiyor

Merhabalar Galaxy J4+ cihazını sıfırlamış bir yakınım. Cihaz daha sonra açıldığında şifre istemiş ve yakınım bu şifreyi hatırlamıyor. Hard reset ekranını nasıl açabilirim? Bu durumda başka ne yapılabilir?
  7. Xalmares

LoL FPS 1 oluyor

Merhabalar, arkadaşımın leptopuna yeni LOL indirdik. Fakat oyundayken mouse'a dokunduğumuz anda FPS inanılmaz derecede düşüyor. Mouse a dokunmadığımız sürece bir sorun yok. Sizce sorun ne olabilir?
  8. Xalmares

GPU yüzde 100'ken bilgisayar kapanıyor

Merhabalar, oyunlarda GPU kullanımı yüzde 100 olduğu zamanda bilgisayar kapanıyor. Uzun süredir bu problemi yaşıyorum. Nasıl çözebilirim?
  9. Xalmares

Control Center indirirken hata veriyor

Merhabalar, Casper Excalibur g770 kullanıyorum. Control Center'i güncellemek için Casper'ın sayfasından indirdim. Fakat bu resimdeki hatayı verdi. Sorun ne olabilir?
  10. Xalmares

RAM ekledikten sonra leptop açılmıyor

Merhabalar leptopuma mevcut olan RAM'in aynı MHZ değerlerine sahip yeni bir RAM aldım. Fakat artık açılmıyor. RAM'i çıkartınca yine normal şekilde açılıyor. Ne yapabilirim? RAM uyumlu değil mi?
  11. Xalmares

PUBG'de uçaktan nasıl hızlı atlanır?

İyi forumlar, PUBG'de uçaktan hızlı iniş yapmanın bir yolu var mı? Videolardan anlayamadım tam olarak. Yardımcı olabilecek biri var mı?
  12. Xalmares

Forza Horizon dosya kaydetme başarısız hatası çözümü

Forza Horizon 5 oynuyorum fakat araç boyası, body kit yaptığımda dosya kaydetme başarısız hatası veriyor. Bunun çözümünü bilen biri yardımcı olabilir mi?
  13. Xalmares

PES 2018'de PS5 kolunun tuşları ayarlanmıyor

PES 2018'i PS5 kolu üzerinden çift kişi oynamaya çalışıyoruz. Kol ayarlarında sağ üst analogu yani y dönmesi - yapıyor. Örneğin r2'ye basıyorum onu y dönmesi- yapıyor anında.
  14. Xalmares

Huawei Watch Fit 3 çağrılar görünmüyor

Merhaba, Huawei Watch Fit 3 kullanmaya başladım. Telefondan tüm izinleri vermeme rağmen saat üzerinden gelen aramaları göremiyorum. Bunu nasıl düzeltirim?
  15. Xalmares

Oyun oynarken telefondan cızırtı sesi geliyor

Merhaba, telefonda oyun oynarken hafif bir cızırtı sesi duyuyorum. Bu durum normal mi? Çok rahatsız edici değil ama sessiz ortamda belli oluyor.
  16. Xalmares

Ekran kartından cızırtı sesi gelmesi

Merhabalar, kasa açık ekran kartından hafif bir cızırtı sesi geliyor. Bunun nedeni ne olabilir?
  17. Xalmares

Mouse çok hızlı basıldığında klavyede gecikme oluyor

Merhabalar, oyun oynadığım esnada mouse'a çok fazla tıklayınca klavye de gecikme meydana geliyor. Farede yüksek CPS yaptığım zamanlarda oluyor. Bunu nasıl çözerim?
  18. Xalmares

Monitörde belli kısımlar bulanık görünüyor

Merhaba, monitördeki belirli kısımlarda bazı zamanlarda bulanıklık oluyor. Biraz geçtikten sonra düzeliyor. Bunun nedenini bilen var mı?
  19. Xalmares

GoodbyeDPI öğeye erişmek için gereken izinlere sahip olmayabilir hatası çözümü

GoodbyeDPI açmaya çalıştığım esnada "öğeye erişmek için gereken izinlere sahip olmayabilir" hatası alıyorum. Bunun nedeni ne olabilir?
  20. Xalmares

FIFA 17 dil seçeneklerinde İngilizce yok

Merhaba, FIFA 17 oynamak isterken dil seçeneklerine baktığımda sadece Lehçe ve Rusça olduğunu gördüm. Ne yapabilirim?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri