Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. Xalmares

Bilgisayarda sürekli internet gidip geliyor

Bilgisayarı kullanırken durduk yere internet kesilip duruyor. Saniyeler sonra tekrar bağlantı kuruluyor. Diğer cihazlarımda böyle bir problem yaşamıyorum. Düzeltmek için ne yapmam gerekir?
  2. Xalmares

iPhone deprem uygulaması var mı?

Merhabalar, Android'te olduğu gibi iPhone cihazlar için de deprem takip uygulamaları var mı? Önceden geldiğini bildirim atan veya uyarı yapan bir uygulama var mı?
  3. Xalmares

GPU kod 43 hatası çözümü

Merhabalar, ekran kartı CPU kod 43 hatası alıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
  4. Xalmares

Mobil ödeme hangi alışveriş platformlarında geçerli?

Merhabalar, mobil ödeme yöntemi Trendyol, Hepsiburada gibi alışveriş platformlarında geçerli mi? Oralarda değilse başka geçerli olan siteler var mı?
  5. Xalmares

Valorant ana ekranda donuyor

Merhabalar, Valorant'ı açtığımda ana ekrana kadar geliyor fakat sonra orda takılı kalıyor. Ne yapabilirim düzelmesi için?
  6. Xalmares

FC 24 Xbox kolun maç içinde çalışmıyor

FC 24 için XBOX kolunu takıyorum. Normal menüdeyken çalışıyor fakat maça girdiğimde oynayamıyorum. Sorunun çözümünü bilen var mı?
  7. Xalmares

Instagram takip sınırı ne kadar sürüyor?

Merhabalar, eski hesabımı kapatıp yeni bir hesap açtım. 80 kadar kişiye istek attıktan sonra sınırlama geldi. Bu sınırlama ne kadar süre sonra geçer?
  8. Xalmares

Fanların RBG'leri nasıl kapatılır?

Merhabalar, sistemdeki fanların RGB'leri nasıl kapatılabilir? Bunun bir yolu var mı? Kullandığım kasa CORSAIR iCUE 3000D.
  9. Xalmares

Visual Studio kurulmuyor

Merhabalar, Visual Studio kurulamıyor. Resimdeki hatayı alıyorum. Sizce sorun ne olabilir?
  10. Xalmares

Epinix.com.tr güvenilir midir?

Valorant VP kodu satın alacağım. Daha önce siteden alışveriş yapan var mı? Güvenilir midir sizce?
  11. Xalmares

F/P 2. monitör tavsiyesi

Merhabalar, sistemime artık 2. monitör almak istiyorum. Çok fazla özelliğinin olmasına gerek yok. O monitörden video izlerim muhtemelen. Önerileriniz nelerdir? Fiyat performans açısından uygun bir ürün olursa sevinirim.
  12. Xalmares

Rust hata vermeden kapanıyor

Merhabalar, yeni bir sistem topladım. Rust açmaya çalışıyorum fakat hata vermeden kapanıyor açılışta. Bu neden olabilir. Düzeltmenin yolunu bilen biri yardımcı olabilir mi?
  13. Xalmares

100 Mbps internet 40 Mbps hız veriyor

Merhabalar, TurkNet'e geçtik. İnternet altyapısı sorguladığımızda 100 Mbps hız gösteriyordu fakat şuan evde hızı ölçtüğümde 40 Mbps hız gösteriyor. Diğer odalarda daha da düşük görülüyor. Hızın nasıl 100 Mbps'ye yaklaşmasını sağlayabilirim?
  14. Xalmares

Lenovo Legion monitör anlık kararma oluyor

Merhabalar, Lenovo Legion marka monitörümde yaklaşık 10 saniyede bir ekranda hafif bir kararma meydana geliyor. Daha sonra tekrar normale dönüyor. Bunun sebebi ne olabilir? Monitör kaynaklı bir durum mudur?
  15. Xalmares

Far Cry 4 connection lost hatası

Far Cry 4'ü açmaya çalışırken UBİSOFT CONNECT açılıyor. Orada connetcion lost hatası alıyorum. Dün oynuyordum. Bu durumu nasıl çözebilirim?
  16. Xalmares

Gereksiz dosyalar nasıl silinir?

Bilgisayarda yer kaplayan gereksiz dosyalar nasıl silinebilir? Uzun süredir bir işlem yapmadım. Depolama alanım da giderek azalıyor. Bunun için güvenilir bir program yada kendim yapabileceğim işlem var mı?
  17. Xalmares

Uncharted 4 oynarken çöküyor

Merhabalar, Uncharted 4: A Thief's End oynadığım esnada bir süreden sonra oyun çöküyor. Ne yapabilirim?
  18. Xalmares

RTX 4060 CS2'de 90 FPS veriyor

Yeni RTX 4060'lı sistem aldım. Fakat CS2'de 90 FPS civarında alıyorum. i3 14100F işlemci var. Sorun ne olabilir?
  19. Xalmares

23 Nisan'da kargo firmaları açık mı?

Merhabalar, Sürat Kargo 23 Nisan günü açık olur mu? Dağıtıma çıkar mı?
  20. Xalmares

Televizyonun kanal geçiş hızı nasıl hızlandırılır?

Merhabalar, Beko televizyonum var. Kanallar arasında gezerken çok fazla bekleme yapıyor. Bunu hızlandırabilmenin bir yolu var mı?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri