Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. Xalmares

THH kabul kararından sonra ne yapılması gerekiyor?

Casper servisi ile yaşadığım bir sorundan dolayı Tüketici Hakem Heyetine başvuru yapmıştım. Başvurum incelenmiş ve bugün karar çıkmış. Talebin onaylandığı ve cihazımın misli ile değiştirilmesine karar verilmesine karar verilmiş. Bundan sonra nasıl bir süreç izlemem gerekiyor?
  2. Xalmares

Windows 11 kurarken fazladan disk görünüyor

Yeni bir Freedos sistem aldım. Windows 11 kurduğum esnada fazladan disk görünüyor ve bunları silemiyorum. Bu şekilde kursam sorun yaratır mı?
  3. Xalmares

Google hesabındaki eski numara silinmiyor

Merhabalar, numaramı yeni değiştirdim. Google hesabı üzerine yeni numaramı ekledim fakat eskisini silemiyorum. Ne yapmam gerekiyor?
  4. Xalmares

Lol VAN57 hatası çözümü

League of Legends açılırken Vanguard Van 57 hatası alıyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olabilecek var mı?
  5. Xalmares

Kaliteli olta seti önerisi

Merhaba, kaliteli bir olta seti almayı düşünüyorum. Çok aşırı da pahalı olmasın tabii. Önerdiğiniz bir marka yada direkt set var mı?
  6. Xalmares

Spotify'da ses kendi kendine yükseliyor

Merhaba, iPhone 15 cihazımda Spotify'da bir şey dinlerken ses kendiliğinden yükseliyor. Bunun nedenini bilen var mı? iOS 18.4 kullanıyorum.
  7. Xalmares

Yeni sistem için Windows 10 mu Windows 11 mi?

Merhabalar, yeni bir sistem aldım. Sizce Windows 10 mu kurmalıyım yoksa Windows 11 mi? Windows 11'deki problemler çözüldü mü?
  8. Xalmares

FiveM bu dosyayı açma izniniz yok hatası çözümü

Merhabalar, Xbox PC Game Pass'den indirmiş olduğum GTA 5 için FiveM kurmaya çalışırken hata alıyorum. Exe dosyasını seçerken bu dosyayı açma izniniz yok hatası alıyorum. Çözümünü bilen var mı?
  9. Xalmares

Wi-Fi sinyali 3. kata kadar uzatılır mı?

Müstakil evdeki modemin 3. katta da çalışabilmesi için ne yapılabilir? Menzil artırıcı ile 3 kata kadar menzil uzatılabilir mi?
  10. Xalmares

American Magetrends yazısı nedir?

Bilgisayarda daha önce böyle bir yazı yoktu. American Magetrends nedir, bunu nasıl atlayabilirim?
  11. Xalmares

Monitörde beyaz yatay çizgiler çıkıyor

Merhaba, monitörümde yatay çizgiler oluştu. Bu neyden kaynaklanabilir? Bir anda geldi. Yeniden başlattım fakat düzelmedi.
  12. Xalmares

CS2 hangi ayarlarda oynanmalı?

CS2'de yüksek grafiklerde mi yoksa düşük grafiklerde mi oynanmalı? Hangisi kullanılıyor?
  13. Xalmares

Anker Q30 alınır mı?

Merhaba, müzik dinlemek için Anker Q30 alınır mı?
  14. Xalmares

1920x1080 çözünürlükte FPS düşüyor

Tüm oyunlarda 1920x1080 çözünürlükte oyunlar kasmaya başlıyor. Bunun nedeni ne olabilir?
  15. Xalmares

Format öncesi dosyaları nereye yedekleyebilirim?

Merhabalar, format öncesinde dosyaları nereye yedekleyebilirim? Bunun için ücretsiz kullanabileceğim bir site var mı?
  16. Xalmares

NVIDIA App optimizasyon sonrası FPS düştü

Merhaba, Nvidia App'te oyun için optimize et seçeneğine bastım. Fakat optimize ettikten sonra FPS düştü. Bu neden olabilir? Normal ayarlarına geri mi döndürmeliyim?
  17. Xalmares

EA FC 25 DirectX function hatası çözümü

Merhabalar, EA FC 25'te EA FC 25 DirectX function hatası alıyorum. Hatanın çözümünü bilen var mı?
  18. Xalmares

Üstteki FPS göstergesini nasıl kapatabilirim?

Merhabalar, oyundayken üstte gösterdiğim FPS göstergesi çıkıyor. Bunu nereden kapatabilirim?
  19. Xalmares

DX12 is not supported on your System hatası çözümü

Oyuna giriş yaparken "DX12 is not supported on your System. Try running without the -DX12 or -D3D12 command line argument." hatası alıyorum. Bunun çözümü nedir?
  20. Xalmares

Görüntüden önce ses geliyor

Merhaba, telefonda kulaklıkla video izlediğim esnada görüntüden önce ses geliyor. 1 saniye kadar öncesinin sesi geliyor. Bu neyden kaynaklanıyor olabilir?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri