Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. Xalmares

Kullanılmayan Android cihazlar ne yapılabilir?

Merhabalar, evde kullanmadığımız Android cihazları nasıl değerlendirebiliriz?
  2. Xalmares

Android'den Windows'a hızlı veri aktarımı nasıl yapılır?

Merhaba, Android cihazımdan Windows'a nasıl hızlı şekilde verilerimi aktarabilirim? Şarj kablosuyla yaptığımda çok çok düşük hızlar alıyorum.
  3. Xalmares

iPhone'a yan sanayi pil takılır mı?

Merhaba, iPhone X telefonumun pil sağlığı çok düştü. Artık bataryayı değiştirmem gerekiyor. Sizce yan sanayi taktırsam çok büyük sorun olur mu?
  4. Xalmares

iPhone 16 mı 15 Pro mu?

Merhaba, yurtdışından telefon gelecek fakat ikisinden birini seçmem gerekiyor. Sizce iPhone 16 mı yoksa iPhone 15 Pro mu almalıyım?
  5. Xalmares

iPhone telefonlara zam mı gelecek?

Merhaba, iPhone cihazlara zam geleceği söyleniyor. Sizce doğru mu? Yakın zamanda almayı düşünüyorum, hemen yansır mı?
  6. Xalmares

Minecraft gamingservicestcui.exe hatası nasıl çözülür?

Merhabalar, XBOX ve Minecraft Launcher'e giriş yapmaya çalışırken "gamingservicestcui.exe - Sistem hatası" alıyorum. Bunun çözümünü bilen var mı?
  7. Xalmares

Car for Sale siyah ekran hatası nasıl çözülür?

Car for Sale oyununu aldım. Oyun açılırken siyah ekranda kalıyor. Nasıl çözebilirim?
  8. Xalmares

Bilgisayar kulaklığı hoparlör olarak algılıyor

Merhaba, bilgisayarı sıfırladıktan sonra kulaklık hoparlör olarak görünüyor. Sıfırlarken kulaklığı bağlı unutmuşum. Nasıl çözebilirim bu durumu?
  9. Xalmares

Oyunlar bazı yerlerde pikselleşiyor

Merhaba, son zamanlarda oyunlarda bazı kısımlar pikselleşmeye başladı. Futbol oyunlarında bile meydana geliyor. Bunun sebebini bilen var mı?
  10. Xalmares

Bannerlord arkadaşla nasıl oynanabilir?

Merhabalar, Bannerlord'u arkadaşla nasıl oynayabiliriz? Bunun bir yolu var mı?
  11. Xalmares

Xiaomi Mi Box açılmıyor

Merhaba, Xiaomi Mi Box satın aldım. Mi Box'ın logolu açılış ekranı geliyor daha sonra sinyal yok diyor. Bunu nasıl çözebilirim?
  12. Xalmares

Bannerlord modlar çalışmıyor

Bannerlord indirdim. Daha sonra modları indirdim fakat hiçbirisi çalışmıyor. Tam olarak nasıl kurulum yapmam lazım? Yardımcı olabilecek biri var mı?
  13. Xalmares

Valorant ping düşük fakat lag giriyor

Merhabalar, Valorant oynarken pingim düşük olmasına rağmen ara sıra lag giriyor. Bunun nedeni ne olabilir? Donanımsal mıdır, yoksa internet sorunu mu?
  14. Xalmares

Battlefield 1 anti-cheat hatası çözümü

Battlefield 1'de anti-cheat hatası alıyorum. Epic Games üzerinden sorunsuz indirdim. Sizce sorun ne olabilir?
  15. Xalmares

SteelSeries Arctis Nova 5 almaya değer mi?

Merhabalar, BT kulaklık arayışındayım. Sizce SteelSeries Arctis Nova 5 alınır mı? 5500 TL verilir mi?
  16. Xalmares

Driver kurarken 'bu uygulama bilgisayarınızda çalışmıyor' hatası

Merhabalar, AMD ekran kartı sürücüsü kurarken "Bu uygulama bilgisayarınızda çalışmıyor" hatası alıyorum. Nasıl çözebilirim?
  17. Xalmares

Steam aile paylaşımı oyun kayıtlarını etkiler mi?

Merhabalar, Steam'de aile paylaşımı yaptığımda oyun kayıtlarım aile üyeleriyle paylaşılıyor mu?
  18. Xalmares

Minecraft anlık FPS düşüşü

Merhabalar, Minecraft'ta anlık FPS düşüşleri yaşıyorum. Bu neden kaynaklanabilir? Nasıl düzeltebilirim?
  19. Xalmares

'Bu uygulama, ekran görüntülerine izin vermiyor' uyarısı nedir?

Bazı uygulamalarda bu hatayı alıyorum. Bunu aşabilmenin bir yolu var mı?
  20. Xalmares

Steam 'Hesabın gerçek sahibi girene kadar kısıtlı olacaktır' uyarısı

Merhabalar, Steam hesabım üzerinden çok fazla takas attığım için hesap kısıtlamaya alındı. Daha sonra "Hesabın gerçek sahibi girene kadar kısıtlı olacaktır" uyarısı geldi. Hesabın sahibi zaten benim. Ne yapmam gerekiyor?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri