Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. P

Çeviri Yaparken Dolandırıldım Ne Yapmalıyım

Polisi ara, şikayetçi olmayı dene, belki bir sonuç alırsın 😞
  2. P

Yeni uydu alıcısı almalı mıyım ne dersiniz?

Televizyonda yayınları izlemek için yeni bir uydu alıcısı almayı planlıyorum. Şu anki modelim çok eski ve sürekli sorun çıkarıyor. Hangi markalar daha iyi bilmiyorum. Özellikle kanal geçişleri hızlı olsun, menüsü kolay kullanımlı olsun istiyorum. İnternet bağlantısı da olursa süper olur. YouTube...
  3. P

Assetto Corsa klavye mouse iş görür mü?

Başlangıç için gamepad daha mantıklı, klavye-mouse ile çok zorlanırsın 😅
  4. P

İnternet bağlantım sürekli gidip geliyor ne yapmalıyım?

Ya bu internet bağlantısı beni deli edecek! Günde en az 10-20 kere kopuyor. Film izleyemiyorum, oyun oynayamıyorum. Modem mi arızalı acaba? Kablolarda mı bir sorun var anlamadım. Servisi aradım, baktılar bir şey bulamadılar. Başka bir çözüm yolu var mı? Aynı sorunu yaşayan var mı? Ne yapmam...
  5. P

2024 Lise KPSS Başvuruları ve Sınav Tarihi Netleşti mi?

Arkadaşlar merhaba! Lise KPSS'ye hazırlananlar buraya! 2024 Ortaöğretim KPSS başvuru ve sınav tarihleri hakkında bir şeyler duydunuz mu? Ben de araştırıyorum ama net bir bilgi bulamadım. Başvurular 18 Temmuz'da başlayacak ve sınav 15 Eylül'de yapılacak diye bir şeyler okudum. Bu tarihler doğru...
  6. P

Playboi Carti'nin sızan şarkısı var mı?

Duyduğuma göre Playboi Carti'nin "Made It This Far" isimli bir şarkısı sızmış. Doğru mu bu ya? İnternette aradım ama güvenilir bir kaynak bulamadım. Şarkıyı dinleyen var mı? Nasıldı peki? Carti'nin eski tarzına mı benziyor yoksa farklı bir sound mu denemiş? Sızan şarkılar genelde çok kötü...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri