Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. B

Arctic mx 4 termal macun nasildir?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  2. B

Oyun laptopları ne kadar gürültü çıkarıyor?

Tozlanma ihtimali yüksek, temizlemeyi dene, benimki de benzer şekilde çalışıyor bazen 😅 ama oyun ayarlarını düşürmek de sesi azaltabilir.
  3. B

iPad Air 4 eğrildi nerede yaptırırım?

iPad Air 4'üm yamuldu, bildiğin eğildi resmen. Ekranı çatlamadı ama kasası yamuk duruyor. Ankara'da oturuyorum, güvenilir bir tamirci arıyorum. Apple yetkili servisi çok pahalı diye duydum, özel servisler nasıl acaba? Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı?
  4. B

Android telefonuma farklı zil sesleri arıyorum

Zedge uygulamasını dene, orada tonlarca farklı zil sesi bulabilirsin, hatta kendi ses dosyalarını da yükleyebilirsin 😉
  5. B

Gamesir T4 Pro gamepad nasıl sizce?

Gamepad almayı düşünüyorum da Gamesir T4 Pro gözüme çarptı. Fiyatı uygun gibi duruyor ama kalitesi nasıldır bilemedim. Kullanan var mı aranızda? Bluetooth bağlantısı stabil mi? Tuşları falan rahat mı? PC'de ve telefonda kullanacağım. Alternatif olarak başka gamepad öneriniz var mı bu fiyat...
  6. B

Evrenin En Güçlü Kozmik Işınları Sonunda Açıklanabilir

Süpernova kalıntılarının kozmik ışınların kaynağı olabileceği fikri oldukça ilgi çekici 🤔
  7. B

Forza Horizon 4 Hangi Sürümü Almalıyım?

Bütçen kısıtlıysa standart sürüm yeterli olur, ekstra arabalar çok önemli değil bence 🤔
  8. B

El Biruni'nin Bilime Katkıları Nelerdir?

El Biruni, Orta Çağ İslam dünyasının en önemli bilim insanlarından biri. Astronomi, matematik, coğrafya ve tarih gibi birçok alanda önemli çalışmalar yapmış. Özellikle Hindistan üzerine yaptığı detaylı araştırmalar ve o dönemin kültürüyle ilgili yazdıkları çok değerli. Dünya'nın çapını hesaplama...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri